Shachar Hzkelevich פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 חברים מקלירנס עד ת"א פיקוח מלא! בואו לטוס
uvdude פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 מאיפה כולכם יצאתם בדיוק?! רגע אחד והSI ריק, 5 דקות אח"כ כל עמדה מאויישץ... אתם גדולים, ואני כבר בא
Shachar Hzkelevich פורסם אוקטובר 2, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 העמדות הפעילות: בן גוריון דליברי בן גוריון קרקע מערב בן גוריון קרקע מזרח בן גוריון מגדל בן גוריון גישה בן גוריון TMA תל אביב קונטרול תל נוף מגדל שדה דוב מגדל והחברה מחו"ל: ניקוסיה קונטרול לרנקה גישה לרנקה מגדל בירות קונטרול וקהיר קונטרול תמונה של הSI
אורח פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 ערב טוב מניקוסיה סנטר. תודה לכל הטייסים שבאו לעשות שמח לחניכי קורס 737. החברה של ניקוסיה היו כלכך מאושרים מכמות התנועה שביקשו שנחזור על זה שוב היתם אחלה, קליספרה.
Shachar Hzkelevich פורסם אוקטובר 2, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 תגיד רן יש הסבר למה שהיה היום? שפתאום כולם עלו...
Niv Malin פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 תגיד רן יש הסבר למה שהיה היום? שפתאום כולם עלו... בקרוב שיתפרסם פירוט מפורט על שקרה בערב תבין.... (אגב עיין בהודעתו של רן בשנית ותבין בערך על מה הייתה כל המהומה)
Or Netzer פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 תגיד רן יש הסבר למה שהיה היום? שפתאום כולם עלו... אלעל האמיתית ערכה את מטס סיום הקורס שלהם בשיתוף עם VATIL , בטיסה חגיגית וססגונית ברשת =]
Shachar Hzkelevich פורסם אוקטובר 2, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 תגיד רן יש הסבר למה שהיה היום? שפתאום כולם עלו... אלעל האמיתית ערכה את מטס סיום הקורס שלהם בשיתוף עם VATIL , בטיסה חגיגית וססגונית ברשת =] אוקי לא ציפיתי לזה חחח מזל טוב לכל המסיימים!
uvdude פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 תגיד רן יש הסבר למה שהיה היום? שפתאום כולם עלו... אלעל האמיתית ערכה את מטס סיום הקורס שלהם בשיתוף עם VATIL , בטיסה חגיגית וססגונית ברשת =] א. מזל טוב ב. למה לא להודיע מראש? לא שהמכ"מ היה ריק מירוקים, אבל יכולנו יותר. אז למה לא בעצם?
Niv Malin פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 תגיד רן יש הסבר למה שהיה היום? שפתאום כולם עלו... אלעל האמיתית ערכה את מטס סיום הקורס שלהם בשיתוף עם VATIL , בטיסה חגיגית וססגונית ברשת =] א. מזל טוב ב. למה לא להודיע מראש? לא שהמכ"מ היה ריק מירוקים, אבל יכולנו יותר. אז למה לא בעצם? כדי לא למשוך תנועה "המועדת לפורענות".....
uvdude פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 כדי לא למשוך תנועה "המועדת לפורענות"..... לא מבין מה הכוונה... מי "מועד לפורענות" בדיוק?
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 לא אתם חס וחלילה, אבל לא רק חברי VATIL צופים בפורום, גם כאלה שמחפשים להזיק.
uvdude פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 לא אתם חס וחלילה, אבל לא רק חברי VATIL צופים בפורום, גם כאלה שמחפשים להזיק. אז נשאלת השאלה - למה מישהו שהוא לא חבר VATIL יש לו גישה לפורום
Shachar Hzkelevich פורסם אוקטובר 2, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 לא אתם חס וחלילה, אבל לא רק חברי VATIL צופים בפורום, גם כאלה שמחפשים להזיק. אז נשאלת השאלה - למה מישהו שהוא לא חבר VATIL יש לו גישה לפורום יש פה אורחים אתה יודע כולם יכול לצפות בפורום זה לא נראה לא סביר לחסום אותם...
אורח פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 לא אתם חס וחלילה, אבל לא רק חברי VATIL צופים בפורום, גם כאלה שמחפשים להזיק. אז נשאלת השאלה - למה מישהו שהוא לא חבר VATIL יש לו גישה לפורום כי הפורומים פתוחים לקריאה לכולם. המטרה היא אימון של הטייסים ולא ליצור מצב שהם מספר 17 לקלירנס. הם אמורים לצאת ולחזור בכמה שפחות זמן. כל השאר נהנים מהפיקוח. היום מי שטס מערבה מעבר ללרנקה נהנה מפיקוח עד יוון כולל אנקרה ואיסטלבול, לבנון לדעתי גם היתה ובסוף אפילו קהיר עלו. ממש מזרח תיכון חדש :mrgreen:
uvdude פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 לא אתם חס וחלילה, אבל לא רק חברי VATIL צופים בפורום, גם כאלה שמחפשים להזיק. אז נשאלת השאלה - למה מישהו שהוא לא חבר VATIL יש לו גישה לפורום כי הפורומים פתוחים לקריאה לכולם. המטרה היא אימון של הטייסים ולא ליצור מצב שהם מספר 17 לקלירנס. הם אמורים לצאת ולחזור בכמה שפחות זמן. כל השאר נהנים מהפיקוח. היום מי שטס מערבה מעבר ללרנקה נהנה מפיקוח עד יוון כולל אנקרה ואיסטלבול, לבנון לדעתי גם היתה ובסוף אפילו קהיר עלו. ממש מזרח תיכון חדש :mrgreen: אמן שיהיו עוד כאלה. אני כבר כמה זמן מנסה להבין למה לא עושים אירועים עם השכנים שלנו.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 יובל, עושים אירועים עם השכנים, היכן ההית באירוע האחרון עם ירדן? הבעיה היותר קשה היא מחסור של פקחים בניקוסיה, אחרת מה יש לרן פינקלס לחפש שם? (חוץ מבחורות... ) זו הסיבה שהוא עלה, החברים מחטיבת ניקוסיה לא הצליחו לארגן פיקוח לכל המרחב בהתראה של שבוע מראש. וצפה לעדכון של ברק בהמשך הסוף שבוע, בנוגע לפעילות של בקרת ניקוסיה.
crazyblat פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 ואני פספסתי את זה?! אוווףףףף ואני חשבתי לעשות עם 767-300 של ישראייר לרומא...וכמובן לחטוף על הראש מהמנהלים של IFS :roll: :oops: :!: :!: :!:
Asaf Brietbard פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 ואני פספסתי את זה?!אוווףףףף ואני חשבתי לעשות עם 767-300 של ישראייר לרומא...וכמובן לחטוף על הראש מהמנהלים של IFS :roll: :oops: :!: :!: :!: אליק, אתה תמיד מוזמן לעשות את זה. ולסיים את הקורס מוקדם מהצפוי :wink: יאללה, פוש אחרון ומקבל תעודה
uvdude פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 יובל, עושים אירועים עם השכנים, היכן ההית באירוע האחרון עם ירדן?הבעיה היותר קשה היא מחסור של פקחים בניקוסיה, אחרת מה יש לרן פינקלס לחפש שם? (חוץ מבחורות... ) זו הסיבה שהוא עלה, החברים מחטיבת ניקוסיה לא הצליחו לארגן פיקוח לכל המרחב בהתראה של שבוע מראש. וצפה לעדכון של ברק בהמשך הסוף שבוע, בנוגע לפעילות של בקרת ניקוסיה. ראשית, אני בהחלט הייתי באירוע האחרון עם הירדנים. ואני מתכוון להרמה של אירוע רציני של כל הבקרות באיזור: ת"א, ניקוסיה, קהיר, עמאן, ביירות... זה לא מופרך לחלוטין לדעתי...
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 אני מסכים איתך שזה לא מופרך ויש מי שעובד על זה אגב. אני רק מציג את הבעיה הקיימת שבגללה העלנו פקח ישראלי בניקוסיה.