Ohad Shalev פורסם אפריל 20, 2004 דיווח פורסם אפריל 20, 2004 שם של טייסת בחיל האויר... היא ממוקמת בבסח"א בבן גוריון... כל המטוסים הצבאיים שאתה רואה שם שייכים אליה החל מההרקולסים ועד למתדלקים....
Itamar Koren פורסם אפריל 20, 2004 דיווח פורסם אפריל 20, 2004 נכון מאד זו טייסת רק עם מטוסים גדולים הם גם עוזרים ברעידות אדמה (בטורקיה למשל) ועוד דברים כאלה
Ohad Shalev פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 ה-707 בוודאות אני יודע ששייכים לאותה הטייסת... אני יכול להוסיף ולומר שהטייסת הזו גם מטיסה את רהמ"ש בטיסותיו לחו"ל\ארה"ב.... לגבי ההרקולסים אני לא יודע בוודאות אבל אני אברר ואחזיר לך תשובה...
Noam פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 ההרקולסים שייכים לטייסת אחרת מותר לכתוב איזה ? :roll:
Ohad Shalev פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 אוקיי נועם אתה צודק.... ההרקולסים שייכים לטייסת אחרת הנקראת "הציפור הצהובה" (ניתן לכתוב את שמה של הטייסת מכיוון שפירסמו את השם שלה באתר חיל האויר...) http://www.iaf.org.il/Templates/Aircraft/Aircraft.IN.aspx?lang=HE&lobbyID=69&folderID=79&docfolderID=191&docID=18240¤tPageNumber=3 (ב-"השירות בחיל"--->"מבצע אנטבה") ז"א ישנם שתי טייסות בבסח"א בן גוריון: "הציפור הצהובה" וה-"הטייסת הבינלאומית"
Ohad Shalev פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 בד"כ בחיל האויר כל טייסת מטיסה סוג אחד של מטוסים.... אז לפי דעתי כן הטייסת הבינלאומית מטיסה רק 707....
Noam פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 השם של הטייסות קיים כדי שיהיה עם מה להשתמש בתקשורת - בחיל האויר אם תשאל טייס מה השם של הטיסת שלו הוא בכלל לא ידע להגיד לך מכיוון שמשתמשים במספרים של הטייסות. וכן - בטייסת הבינלאומית טסים רק מטוסים הבואינג, ההרקולסים טסים בטייסת משלהם, וגם השחפים טסים בטייסת משלהם.
e_dor פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 או עד לפני כמה זמן או שגם היום ישנם הרקולסים גם בטייסת הבנלאומית.
109th.amit פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 בד"כ בחיל האויר כל טייסת מטיסה סוג אחד של מטוסים.... אז לפי דעתי כן הטייסת הבינלאומית מטיסה רק 707.... אהמ אהמ... ישנה הטייסת ניסוי בבסיס תל נוף ושם מטיסים את כל סוגי המטוסים, אומנם הייעוד של הטייסת הוא לנסות מטוסים אבל היא טייסת לכל דבר... ודרך אגב יש עוד טייסת הרקולס-טייסת הפילים.
אורח פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 קשה לי להאמין שיש משהו בטייסת כולל הטייסים שלא יודע את שם הטייסת שהוא משרת בה. אם הוא לא יודע, מבט אחד במפקדת הטייסת או על רכבי הטייסת והוא ידע. רן.
Ohad Shalev פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 בד"כ בחיל האויר כל טייסת מטיסה סוג אחד של מטוסים.... אז לפי דעתי כן הטייסת הבינלאומית מטיסה רק 707.... אהמ אהמ... ישנה הטייסת ניסוי בבסיס תל נוף ושם מטיסים את כל סוגי המטוסים, אומנם הייעוד של הטייסת הוא לנסות מטוסים אבל היא טייסת לכל דבר... ודרך אגב יש עוד טייסת הרקולס-טייסת הפילים. ופה נכנס ה-בד"כ :] מנ"ט לפחות בשבילי לא נחשב לטייסת.... הוא יותר גף מאשר טייסת...
Harry Potter פורסם אפריל 24, 2004 דיווח פורסם אפריל 24, 2004 אוהד, לידיעתך, היחידה בה יש מטוסים נקראת טייסת גם אם היא קטנה מאוד. לגבי השמות והמספרים של הטייסות, אזי משתשמים בשמות הטייסות בתקשורת (אם משתמשים בכלל) כיוון שמספרי היחידות פשוט לא יגידו כלום למי שלא מתעסק בזה או הרקע שלו הוא לא מח"א.
Harry Potter פורסם אפריל 24, 2004 דיווח פורסם אפריל 24, 2004 אוהד, נעלבתי מדבריך. לא אוכל להסביר למה, אולי תנחש בעצמך. רן, זיכרונך בנושא זה מטעה אותך. עמית, ישר כוח על הידע :!: :!: :!:
Ohad Shalev פורסם אפריל 24, 2004 דיווח פורסם אפריל 24, 2004 אההה?! :arrow: :shock: באמת שאין מה להעלב קונסטנטין.... אני אומר מה שאני חושב שאני יודע בלי שום כוונה לפגוע באף אחד... ומה גם שאין לי מושג מה אמרתי שפגע בך כל-כך.... ושוב מנ"ט= מרכז (גף) ניסויי טיסה... זאת לא טייסת לפי מה שאני יודע... אם אתה אומר שהיא טיסת למה לא קראו לה טנ"ט או משהו בסגנון כדי שיזכיר את זה שהיא טייסת ולא גף או מרכז המרכז כמה טייסות שמנסות את המטוסים.... קונסטנטין לפי דעתי לא בחרו את השם הזה סתם... אלה אם כן אתה יכול לשתף אותנו במה שאתה.. ואז כנראה כולנו נשכיל טיפה יותר..
Harry Potter פורסם אפריל 24, 2004 דיווח פורסם אפריל 24, 2004 אוהד, מנ"ט - ראשי תיבות של מרכז ניסויי טיסה. קרא את מה שכתב עמית. הוא יודע על מה הוא מדבר. לגבי מה שאמרתי בהודעה קודמת, אז בוא נגיד שיש לי זיקה מסויימת למקום הנ"ל. על כן נעלבתי כי הפחתת מערך היחידה הזו.
109th.amit פורסם אפריל 24, 2004 דיווח פורסם אפריל 24, 2004 אמית, ישר כוח על הידע :!: :!: :!: תודה גבר... ועוד העשרת ידע קטנה... כותבים עמית ולא אמית... :wink: :roll אם אתה אומר שהיא טיסת למה לא קראו לה טנ"ט או משהו בסגנון כדי שיזכיר את זה שהיא טייסת ולא גף או מרכז המרכז כמה טייסות שמנסות את המטוסים.... עוד דבר... רוב הטייסים (ואני אומר לך מהכרות עם מספר מסויים של טייסים) קוראים לטייסת "טייסת ניסוי"...מנ"ט זה פשוט שם אבל היעוד שלה הוא טייסת ניסוי...
TBH פורסם אפריל 24, 2004 דיווח פורסם אפריל 24, 2004 אכן מנ"ט היא טייסת לכל דבר רק שהמטרה שלה היא לא הגנה אווירית אלא ניסויי טיסה.. והארי פוטר - כתוב שאתה גר באשקלון ומנ"ט זה בתל נוף.. 1+1=אתה טייס\נווט במנ"ט? אם כן בבקשה אם תוכל לפנות אליי באיסיקיו 164755444 או במסנג'ר TBHscp105@hotmail.com יש לי מכר משם..
Ohad Shalev פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 אוהד, מנ"ט - ראשי תיבות של מרכז ניסויי טיסה. קרא את מה שכתב אמית. הוא יודע על מה הוא מדבר.לגבי מה שאמרתי בהודעה קודמת, אז בוא נגיד שיש לי זיקה מסויימת למקום הנ"ל. על כן נעלבתי כי הפחתת מערך היחידה הזו. ממש לא הפחתתי מערך היחידה... אני חושב שיש לה תרומה גדולה מאוד למה שחיל האויר כיום... בגללש אמרתי שהיא גף ולא טייסת? אני לא חושב שגף זה דבר פחות מכובד מטייסת ואפילו דבר יותר מכובד.... ובכל מקרה אחלה גם אני למדתי כמה דברים מהדיון הזה... תודה אנשים :]
Harry Potter פורסם אפריל 26, 2004 דיווח פורסם אפריל 26, 2004 TBH, שמי קונסטנטין והוא מופיע בחתימתי. לשאלתך אני אענה, עד כמה שאוכל, בשיחה בינינו. אוהד, אני שמח שלמדת משהו חדש. עמית, תודה רבה על התיקון . אערוך את ההודעות שלי כדי ששמך יופיע בצורה נכונה.