עבור לתוכן
mickey lip

מטס סיום-קורס 737 אלעל

Recommended Posts

פורסם

לילה טוב.

אני יכול לפתוח ולומר , אח סוף סוף ,עברנו עוד קורס :lol: , אבל אני קודם אפתח בתודה.

תודה אישית,ממני ותודה אישית מדודי מנדיאל.

תודה לברק ואיציק שעזרו לי להעלות את כל מה שראיתם ונהנתם ממנו הלילה.

תודה ליהב,מתן,ניב,דני,עומרי,איציק,ברק,אמיר,רב"ש ,אלמוג,אבשלום ולמר ניקוסיה רן.

בלעדיכם לא היינו מצליחים.

זוהי מסורת,כל סיום קורס,מתארחים חניכי קורס 737 של אלעל בביתי החברים שלנו וכולם טסים ללרנקה וחזרה ברשת,כולל פיקוח מלא,כחלק מהכנה אחרונה לקראת היציאה לסימולטור בחו"ל.

החניכים נהנו,ראו איך זה נראה באמת :lol: ,למדו ,ועכשיו עם עוד כמה ליטושים אחרונים,הם מוכנים לסימולטור בחו"ל.

תודה למתן,אביחי ובן על האירוח(תודו שזו חויה :lol: חלמתם פעם שטייסים של אלעל יטיסו את הסימולטור שלכם? :wink: ).

אז נגמר עוד קורס,במהלכו עזרו חברי החטיבה להכין את החניכים לסימולטור.

תודה רבה רבה לכל חונכי 737 שלי(תודה אישית לכל אחד ואחד מכם),היתם נהדרים,הכל עבר חלק בלי ששיגעתם אותי הרבה :lol:

אני מאמין ומקווה שנהנתם,למדתם,טעמתם טעם של קורס טייס אמיתי,והייתם שותפים לשת"פ הכי נחשק בVATSIM.

אתם יכולים להיות גאים,שותפים לנבחרת מאוד נוצצת של VATIL.

אני מקווה שתעבירו הלאה את הידע שרכשתם לטובת כלל החטיבה.

מי שטס היום ברשת,זכה לטוס באירוע מאוד מיוחד שלא קורה הרבה פעמים בשנה.

מי ששאל למה לא פירסמנו-קיבלתם תשובה מצויינת בשירשור השני, והסיבה מובנת ,אני מקוה.

תודות אחרונות לרן פינקלס,אלעד,קובי ותומר,על העזרה והתמיכה.

תודה לקברניט אייל רובין ולקצין ראשון אלון פרג,בלי החזון והאמונה שלהם,לא היינו נמצאים כאן.

נגמרו לי התודות,אם שכחתי בטעות מישהו,אני מתנצל :wink:

קורס 737 -2007-לחיים.

להתראות בקורס הבא.

מיקי

פורסם

כשגיליתי את כמות הפקחים הבנתי שמשהו מתרחש. חיפשתי באתר אם יש אירוע כזה או אחר. אך לא מצאתי. בכל אופן התחברתי טסתי נהנתי מהפיקוח, ומאחר שהשעה הייתה קרובה לסיום האירוע, הפקחים "עפו" אט אט.

בכל זאת תודה לפקחים שבכל זאת ליוו אותי. ועכשיו, כשאני קורא על האירוע שהיה, אני שמח שהשתתפתי בו.

פורסם

בתור אחד שניצל כול שניה מהשת"פ אני יכול להגיד שנהנהתי ואני כבר מחכה לשנה הבאה אז תודה לכול הצוות הנפלא שארגן לנו אחלה של שת"פ

פורסם
כשגיליתי את כמות הפקחים הבנתי שמשהו מתרחש. חיפשתי באתר אם יש אירוע כזה או אחר. אך לא מצאתי. בכל אופן התחברתי טסתי נהנתי מהפיקוח, ומאחר שהשעה הייתה קרובה לסיום האירוע, הפקחים "עפו" אט אט.

בכל זאת תודה לפקחים שבכל זאת ליוו אותי. ועכשיו, כשאני קורא על האירוע שהיה, אני שמח שהשתתפתי בו.

גם אני :lol: רק שלא הספקתי כל כך לטוס :|

בברכה, אבירן..

פורסם

תודה רבה מיקי!! היה פשוט קורס מדהים נהניתי מכל רגע ואני כבר לא יכול לחכות לקורס הבא :D תודה גם לכל מי שהשתתף באירוע הפקחים והחונכים היה פשוט מדהים !!

פורסם

קודם כל כל הכבוד...

היה ממש חויה לארח טייסים במיוחד ששמעתי שדודי בכבודו ובעצמו מגיע אלי :lol:

לא היו לי בעיות בכלל הכל רץ חלק וגם אפילו שהסלוט שלנו היה אחרון עדיין נחתנו ראשונים על 08 בנתב"ג

אני חייב לומר שהטייסים למדו המון ושולטים בסימולטור כמו גדולים.

תודה רבה וחג שמח..

ELY 455\6

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...