Or Netzer פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 פיקוח ת"א יום רביעי 3.10.07 1800 מקומי מצפה לראותכם מלכלכים לי את המכ"ם בירוקים (מי שרוצה גם את החשבון בנק למלא בירוקים מוזמן). חג שמח.
uvdude פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 (מי שרוצה גם את החשבון בנק למלא בירוקים מוזמן). זה בשביל הטיול לאירופה? :wink:
Or Netzer פורסם אוקטובר 3, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 (מי שרוצה גם את החשבון בנק למלא בירוקים מוזמן). זה בשביל הטיול לאירופה? :wink: =] מי יודע אולי תמלאו מספיק בשביל הוואי/באהמה
uvdude פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 (מי שרוצה גם את החשבון בנק למלא בירוקים מוזמן). זה בשביל הטיול לאירופה? :wink: =] מי יודע אולי תמלאו מספיק בשביל הוואי/באהמה אני אתחיל בלתרום נקודה אחת ירוקה על המכ"מ, נראה אח"כ איך זה יזרום משם
Or Netzer פורסם אוקטובר 3, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 (מי שרוצה גם את החשבון בנק למלא בירוקים מוזמן). זה בשביל הטיול לאירופה? :wink: =] מי יודע אולי תמלאו מספיק בשביל הוואי/באהמה אני אתחיל בלתרום נקודה אחת ירוקה על המכ"מ, נראה אח"כ איך זה יזרום משם יש לי 2 בזים בתל נוף מוכנים להזנקה, רק תנסה לא להזרים לחשבון הבנק :mrgreen:
Avi - 4X-KDF פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 הרבה זמן לא טסתי.. (טוב אתמול טיסת CVFR אחת) אני רוצה קצת לחזור לקושר VATSIM בזה שאני יעשה קצת CVFR... מה דעתכם להחיות קצת את הצפון, חיפה או ר''פ? :wink: הרבה מאוד זמן לא ראיתי שמה פיקוח. (לא טסתי הרבה זמן אבל עקבתי אחרי המיתרחש ברשת)
Avichai Koor פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 נשמע מפנק...אבל מה לעשות שחג...ואין מחשב
Ran Ben Shmuel פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 תל אביב גישה תל נוף קרקע באוויר - מה עוד צריך?
Or Netzer פורסם אוקטובר 3, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 תל אביבגישה תל נוף קרקע באוויר - מה עוד צריך? שארבעתכם תקבלו מכות אם לא תהיה לי תנועה במשמרת שלי :mrgreen:
Zeev Bucki פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 צריך עוד פקח בעובדה כדי שאוכל לנחות שם עם ה"מלכה" בתודה רבה! בוקי זאב :4X-MJB
אורח פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 צריך עוד פקח בעובדה כדי שאוכל לנחות שם עם ה"מלכה"בתודה רבה! בוקי זאב :4X-MJB באיזו שעה ? שטיח אדום עלי :wink:
Or Netzer פורסם אוקטובר 3, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 צריך עוד פקח בעובדה כדי שאוכל לנחות שם עם ה"מלכה"בתודה רבה! בוקי זאב :4X-MJB באיזו שעה ? שטיח אדום עלי :wink: ודיילות בביקיני עם שרשראות הוואיות מכל צד :wink:
אבישי פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 היה מדהים תודה רבה על הפיקוח הנהדר! שדה דוב,גישה ות"א קונטרול,איזה פיקוח מדהים!תודה וחג שמח!