Izik Bakshi פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 שלום לקהילת VATIL. למי ששם לב מביניכם, כבר כמה זמן שקיים בעמוד הראשי של אתר חטיבה דף לזכרו של זאב, אני מפרסם את דבר העמוד עכשיו, כי בוצעו כמה תיקונים אחרונים (ויהיו עוד כמה תיקונים בסידור התמונות) אני מזמין כל אחד ממכם, להיכנס, לקרוא ולזכור את זאב היקר, שעשה כל כך הרבה, והפריח את השממה הוירטואלית. אני רוצה להודות ליהודית כהן (אשתו של זאב) על חלקה בכתיבת הדף, לישראל רוט על חלקו בכתיבת החומר והתמונות, לאסף בריטברד על העריכה היפה, לאלעד זיירמן ואלון פרג על הסרטון, לעומרי סודרי על הלוגו, ולרן בן שמואל על העלת החומר לאתר. http://www.vatil.org/zeev/zeev.php
Niv Malin פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 באמת המעט שניתן היה לעשות בכדי להנציח את האישיות של זאב. כל הכבוד למי שתרם לבניית הדף! לדעתי מומלץ גם להוסיף דף הספדים כמו שהוכן לנמרוד גרשוני כדי שחברי החטיבה יוכלו להשתתף באבל המשפחה ולכבד ולהנציח עד כמה שאפשר את זאב.
Moshe Bensal פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 חברה, כל הכבוד לכם על ההשקעה, ובאמת מגיע לו את הכבוד הזה. ד"א, ניסיתי להכנס לאתר שלו, אבל זה מכניס אותי למשהו שלא נראה קשור לאתר שלו המוכר, ידוע על בעיה כלשהי?
Shachar Hzkelevich פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 משה. לא שילמו לחברת שרתים ולצערנו הורידו את האתר. חברה פרויקט מאוד יפה!
zvi rodes פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 מצדיע לכם חברים,כל הכבוד, ככה זוכרים חבר יקר שהלך לעולמו.
תומר עינבר פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 מצדיע לזאב על תרומתו לקהילה, עד לא מזמן כתבתי לו מייל בקשר לבניית מודלים ב-GMAX, זה הוא היה כנראה המייל האחרון שלו, משתתף בצערם של בני המשפחה ומקווה לחיים בריאים ומאושרים לכולנו!
matan פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 כל הכבוד לחטיבה..פשוט מרגש..לא פחות מרגש לראות את רן מסביר לזאב בסבלנות הכל שם במוקאפ! אתם פשוט נהדרים! ואת זאב בחיים לא נשכח....
Aviran פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 מרגש עד דמעות :cry: כל הכבוד על ההשקעה חברים! יהי זכרו ברוך לנצח.
zeev פורסם אוקטובר 7, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2007 שלום לכל החברים, תודה לכולכם עבור הדף לזכרו של זאב, ועבור כל המילים החמות שהוספתם. מאד מרגש אותי ואת הילדים לראות איך אתם מעריכים את פועלו ומכבדים את זכרו. הדבר מאד מחמם את לבנו ומחזק אותנו. התחביב הזה של התעופה בסימולציה "תפס אותו חזק"כפי שאתם יודעים. זאב הקדיש כמעט את כולו לנושא בשנותיו האחרונות דבר שהוסיף לו ענין רב בחיים, בזמן שיכולות אחרות נלקחו ממנו. הוא שאב סיפוק רב מהמשוב שתמיד קבל מכולכם, מהסיוע כשנזקק, ובעיקר שמח עם כל החברים החדשים שהכיר הודות לתחביב המשותף. תודה מיוחדת לאיציק בקשי ולכל מי שסייע בידו על העבודה הטובה. המשיכו בתחביב הנהדר ומאחלת לקהילה שתגדל ותתפתח. כל טוב יהודית (של זאב)
guy13 פורסם אוקטובר 7, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2007 שלום לכל החברים,תודה לכולכם עבור הדף לזכרו של זאב, ועבור כל המילים החמות שהוספתם. מאד מרגש אותי ואת הילדים לראות איך אתם מעריכים את פועלו ומכבדים את זכרו. הדבר מאד מחמם את לבנו ומחזק אותנו. התחביב הזה של התעופה בסימולציה "תפס אותו חזק"כפי שאתם יודעים. זאב הקדיש כמעט את כולו לנושא בשנותיו האחרונות דבר שהוסיף לו ענין רב בחיים, בזמן שיכולות אחרות נלקחו ממנו. הוא שאב סיפוק רב מהמשוב שתמיד קבל מכולכם, מהסיוע כשנזקק, ובעיקר שמח עם כל החברים החדשים שהכיר הודות לתחביב המשותף. תודה מיוחדת לאיציק בקשי ולכל מי שסייע בידו על העבודה הטובה. המשיכו בתחביב הנהדר ומאחלת לקהילה שתגדל ותתפתח. כל טוב יהודית (של זאב) הייתה לי שניה אחת של הלם שראיתי הודעה אחרונה zeev :shock: כל הכבוד לכם, מאוד מרגש .
Aviran פורסם אוקטובר 7, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2007 שלום לכל החברים,תודה לכולכם עבור הדף לזכרו של זאב, ועבור כל המילים החמות שהוספתם. מאד מרגש אותי ואת הילדים לראות איך אתם מעריכים את פועלו ומכבדים את זכרו. הדבר מאד מחמם את לבנו ומחזק אותנו. התחביב הזה של התעופה בסימולציה "תפס אותו חזק"כפי שאתם יודעים. זאב הקדיש כמעט את כולו לנושא בשנותיו האחרונות דבר שהוסיף לו ענין רב בחיים, בזמן שיכולות אחרות נלקחו ממנו. הוא שאב סיפוק רב מהמשוב שתמיד קבל מכולכם, מהסיוע כשנזקק, ובעיקר שמח עם כל החברים החדשים שהכיר הודות לתחביב המשותף. תודה מיוחדת לאיציק בקשי ולכל מי שסייע בידו על העבודה הטובה. המשיכו בתחביב הנהדר ומאחלת לקהילה שתגדל ותתפתח. כל טוב יהודית (של זאב) הייתה לי שניה אחת של הלם שראיתי הודעה אחרונה zeev :shock: כל הכבוד לכם, מאוד מרגש . אתה צוחק? בהתחלה חשבתי שזה בוקי ואחרי זה ראיתי את החתימה והייתי בשוק! :shock: לא הבנתי מה הולך פה כל כך.. בברכה, אבירן..
אורח פורסם אוקטובר 12, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2007 חברה, כל הכבוד לכם על ההשקעה, ובאמת מגיע לו את הכבוד הזה.ד"א, ניסיתי להכנס לאתר שלו, אבל זה מכניס אותי למשהו שלא נראה קשור לאתר שלו המוכר, ידוע על בעיה כלשהי? לישראל רוט יש גיבוי של האתר ואנחנו עובדים לשכן את האתר של זאב ז"ל בשרת של ישראל. נעדכן אתכם ברגע שהאתר יעלה לאויר. ישראל ורן.
Moshe Bensal פורסם אוקטובר 12, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2007 חברה, כל הכבוד לכם על ההשקעה, ובאמת מגיע לו את הכבוד הזה.ד"א, ניסיתי להכנס לאתר שלו, אבל זה מכניס אותי למשהו שלא נראה קשור לאתר שלו המוכר, ידוע על בעיה כלשהי? לישראל רוט יש גיבוי של האתר ואנחנו עובדים לשכן את האתר של זאב ז"ל בשרת של ישראל. נעדכן אתכם ברגע שהאתר יעלה לאויר. ישראל ורן. אוקיי, יפה מאד, זה באמת נכס אדיר שמאד רצוי לשמר אותו, ובמיוחד לזכרו.
iroth פורסם אוקטובר 24, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2007 שלום לכולם העלנו את האתר של זאב לשרתי RWY12 והוא זמין בכתובת: http://seev.rwy12.com למי שעוד לא ראה - מומלץ בחום (וגם שימושי מאד) - כולל מדריכים בתחום הסינרי ותאור של פרוייקט הקוקפיט של זאב והסברים וקישורים הקשורים לתוכנת RWY12 Object Placer למי שכבר מכיר - דרך נוספת להיזכר שוב בזאב ישראל
noamkn פורסם אוקטובר 24, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2007 שלום לכולםהעלנו את האתר של זאב לשרתי RWY12 והוא זמין בכתובת: http://seev.rwy12.com למי שעוד לא ראה - מומלץ בחום (וגם שימושי מאד) - כולל מדריכים בתחום הסינרי ותאור של פרוייקט הקוקפיט של זאב והסברים וקישורים הקשורים לתוכנת RWY12 Object Placer למי שכבר מכיר - דרך נוספת להיזכר שוב בזאב ישראל תודה רבה! האתר בהחלט שימושי מאוד ונחוץ להרבה.
OmRI פורסם מרץ 23, 2008 דיווח פורסם מרץ 23, 2008 בהחלט מרגש מאוד,כל הכבוד על בניית הדף וגם לזאב ז"ל שתרם רבות לפיתוח הקהילה והתחביב.