Barak פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 חג שמח רבותיי, אחרי המטס סיכום 737 שהפך ברגע של תהילה לאירוע שהכיל הכי הרבה עמדות פעילות בזמן נתון ברשת אנחנו עם הפנים קדימה לאירוע חביב שיערך מחרתיים. בזמן האירוע עדכן אותי בחור מהחטיבה הקפריסאית שהם עורכים אירוע "לא רשמי" לחברות וירטואליות באשר הן שיתחיל בשבת הקרובה (6.10.07) ב-2030Z וסביר שימשך משהו כמו שעתיים אולי קצת יותר. אנחנו נפתח כאן את הפיקוח קצת יותר מוקדם ב-22 מקומי לכל המעוניינים לנחות בלרנקה על תחילת האירוע. מתאמי האירועים (אלעל,עיט ושחקים) עודכנו בנעשה והטייסים שלהם קיבלו סביר להניח הודעה בנושא, אבל בכל מקרה העדפנו להפיץ את העניין גם כאן בפורום לעיני כולם. עמדות שיהיו פתוחות במהלך האירוע : 1. פיקוח ת"א 2. גישה ב"ג 3. מגדל ב"ג 4. קרקע ב"ג נתיבים מומלצים לאירוע מן הסתם יהיו אלו שבין ב"ג ללרנקה : DEENA1 GITLA UW13A VELOX UR18 DESPO UR19 REXAL BOSIS B17 VELOX UW13 SOLIN H2 SIRON מפות, סינרי ונוטאמים ב"ג - http://www.vatil.org/vatil/Event/notams.php מפות, סינרי ונוטאמים לרנקה - http://www.avsim.com/hangar/flight/cvartcc תבלו, ולא לשכוח להצטייד במפות ולא להתעצל ! בסופו של דבר אתם מייצגים את החטיבה !! בברכת חג שמח ובהצלחה, צוות אירועים
Shachar Hzkelevich פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 חברת שחקים תיהיה שם! אתם מוזמנים לטוס איתנו כחברי שחקים
zmatan פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 פקחים המעוניינים להשתתף צרו קשר בבקשה. בסה"כ 4 פקחים לא צריכים להתחנן פה. חג שמח.
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 נחמד לשמוע שהקפריסאים חזרו לחיים. אני עדיין מחכה למייל תשובה בקשר לפיקוח בארוע של הבאת הזלין של עיט לארץ
Ran Ben Shmuel פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 נחמד לשמוע שהקפריסאים חזרו לחיים.אני עדיין מחכה למייל תשובה בקשר לפיקוח בארוע של הבאת הזלין של עיט לארץ זה לא היה כבר? אני זוכר שפיקחתי שדה דוב באיזה אירוע שהביאו מטוס של עיט
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 נחמד לשמוע שהקפריסאים חזרו לחיים.אני עדיין מחכה למייל תשובה בקשר לפיקוח בארוע של הבאת הזלין של עיט לארץ זה לא היה כבר? אני זוכר שפיקחתי שדה דוב באיזה אירוע שהביאו מטוס של עיט בטח שהיה, לפני איזה שנה כבר... :!: אבל מייל תשובה עוד לא הגיע
Almog Atar פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 נחמד לשמוע שהקפריסאים חזרו לחיים.אני עדיין מחכה למייל תשובה בקשר לפיקוח בארוע של הבאת הזלין של עיט לארץ זה לא היה כבר? אני זוכר שפיקחתי שדה דוב באיזה אירוע שהביאו מטוס של עיט בטח שהיה, לפני איזה שנה כבר... :!: אבל מייל תשובה עוד לא הגיע אני מחכה לתשובה כבר שנתיים
zmatan פורסם אוקטובר 5, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2007 טוב אז צוות הפקחים לאירוע מחר: פיקוח ת"א - איציק בקשי גישה - אלעד זיירמן מגדל - דני מנוסיס קרקע מערב - בר לוי מזכירים לכם לבוא ולקחת חלק באירוע!!!
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 5, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2007 אגב, אם מישהו מפקחי תל אביב בהשגחה רוצה לעלות אז מוזמן לפנות אלי .
Barak פורסם אוקטובר 6, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 6, 2007 רק להודיע לכולם שאתמול דיברתי עם אחד האנשים מהחטיבה הקפריסאית והוא הודיע לי 2 דברים : 1. מתחילים כבר ב-2000Z. 2. האירוע נמשך עד למטוס האחרון במרחב. אז טיסה טובה לכולם ולא להתעצל ולהצטייד במפות לפני !!
Nisim Shoval פורסם אוקטובר 7, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2007 שמסתכלים על כלל הטיסות שהיו מעל קפריסין אני חושב שהיה לנו יצוג לא רע. אני אישית נהנתי ואשמח לעוד ארועים בעתיד. כל כך נחמד לראות את הקרקרע עם יותר מאיזה מטוס אחד שחונה בD7 או D6 במהלך השבוע. זהו נגמרו החגים - קדימה לעבודה ולטיסות שתהיה שנה טובה לכולנו רוויית ארועים.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 7, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2007 היה אירוע מעולה, תודה למי שהגיע לפקח ולטוס.
Barak פורסם אוקטובר 7, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 7, 2007 ערב טוב, הפעם הרשיתי לעצמי לטוס בזמן האירוע אז לא הייתי צמוד כל הזמן למכ"מ, כך שאין לי משהו בולט להעלות כאן כהפקת לקחים. מה שכן אני מאושר שהתחלנו להטמיע את תרבות הדפיות ולאט לאט יותר ויותר מאיתנו מקפידים על זה - ישר כח ! תודות : מתן - האיש האחראי לאירוע ולניהולו בהצלחה, כמו תמיד. איציק, אור, דני, ניסים, אלעד ובר - פיקוח מקצועי, כמו תמיד. קצת עדכונים להמשך : 1. אירוע מתוכנן ביום חמישי למטרה מסוימת - פרטים בהמשך השבוע. ב. אירוע בשבת שכרגע אנחנו בודקים אותו כדי שיצא הכי טוב שאפשר - כנ"ל פרטים בהמשך. 3. אירוע בשבת הבאה אחרי הכנס משהו קצת יותר גדול, ועל זה נדבר בתחילת שבוע הבא. שבוע טוב לכולם !
E.Z פורסם אוקטובר 7, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2007 תודה על הארוע נהנתי מאוד על הסקופ אחלה תנועה של טייסים תותחים.