Ran Ben Shmuel פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 שלום לכולם, עוד שבועיים סוף סוף מגיע הרגע שכולנו חיכינו לו - 18/10 - כנס החטיבה בחוף הנכים בהרצליה. במטרה שכל מי שנרשם לכנס גם יצליח להגיע אליו, אנחנו פותחים שרשור טרמפים לקראת הכנס. מי שמגיע עם רכב - נא לרשום מאיפה/נתיב/מספר מקומות פנויים וכל מה שעולה על רוחכם. מי שצריך טרמפ יכול לנצל את זה גם כאן בשרשור.
תומר עינבר פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 שלום לכולם! יש מישהו שגר בנשר שמגיע לכנס? אם כן אפשר טרמפ?
uvdude פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 אני בטח לא אהיה כל כך שימושי לרובכם, אבל אני בא עם רכב מתל אביב (או מרמת אביב, או מאיזור עזריאלי, תלוי אם אני אבוא מהעבודה או לא), ויש לי 3-4 מקומות באוטו.
Shachar Hzkelevich פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 למה ישר לא טוב אני גר ברמת אביב דבר איתי בבקשה... shachar2710@hotmail.co.il
omerd17 פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 גם לי יהיה הרבה יותר קל להגיע לתל אביב ולהמשיך איתך... (ד"א אני בא גם דוד אהרונוביץ אז עם זה אפשרי קח בחשבון) תודה מראש
uvdude פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 טוב, מסתבר שההסעה מתל אביב היא להיט. כרגע יש לי את שחר ואת מוטי שפנוי אליי. זה אומר שתיאורטית יש לי עוד 2 מקומות באוטו, אבל נא לקחת בחשבון שהאוטו שלי קטן ו5 אנשים יהיה קצת צפוף, אם כי אפשרי. לשיקולכם...
ראם אדם פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 אני גר בירושלים ואני ממש צריך הסעה לאירוע! אם יש מישהו שיוצא מירושלים, מעלה אדומים, וכו' ועובר דרך אחת היציאות של ירושלים בבקשה (מתחנן), מבשרת(אני יכול להגיע גם לשם) אני ממש צריך טרמפ! אני לא תופס המון מקום ואני גם מאוד שקט...חחח
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 אשמח להסעה ממודיעין. גם הסעה מעזריאלי או מתחנה מרכזית חדשה תהיה סבבה. מבטיח לשעשע אתכם בנסיעה
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 אשמח להסעה ממודיעין.גם הסעה מעזריאלי או מתחנה מרכזית חדשה תהיה סבבה. מבטיח לשעשע אתכם בנסיעה שחכת להזכיר שאתה צריך אוטו עם גג נפתח
omerd17 פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 טוב, מסתבר שההסעה מתל אביב היא להיט.כרגע יש לי את שחר ואת מוטי שפנוי אליי. זה אומר שתיאורטית יש לי עוד 2 מקומות באוטו, אבל נא לקחת בחשבון שהאוטו שלי קטן ו5 אנשים יהיה קצת צפוף, אם כי אפשרי. לשיקולכם... מיצידי זה מצויין
uvdude פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 טוב, מסתבר שההסעה מתל אביב היא להיט.כרגע יש לי את שחר ואת מוטי שפנוי אליי. זה אומר שתיאורטית יש לי עוד 2 מקומות באוטו, אבל נא לקחת בחשבון שהאוטו שלי קטן ו5 אנשים יהיה קצת צפוף, אם כי אפשרי. לשיקולכם... מיצידי זה מצויין על הכיפאק. אם ככה האוטו שלי סגור: שחר, מוטי עומר ודוד. אני כנראה אצא מאיזור רמת אביב ולכן העדיפות שתהיו בסביבה, תחנת רכבת אוניברסיטה זה מקום מצויין אם אתם באים ברכבת.
ראם אדם פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 אשמח להסעה ממודיעין.גם הסעה מעזריאלי או מתחנה מרכזית חדשה תהיה סבבה. מבטיח לשעשע אתכם בנסיעה אני גם יכול להגיע לתחנה מרכזית חדשה רק בבקשה תביאו טרמפ
OmriSoudry פורסם אוקטובר 5, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2007 ליאב לוקח אותי ואותו מבסיס תל נוף (אזור רחובות) ויש לו עוד 3 מקומות (מאחורה ). אז אם מישהו מעוניין בטרמפ מאזור רחובות (רק הלוך) או מעזריאלי (גם חזור) אז תצרו קשר עם ליאב באחד מהטלפונים הבאים: ואם הוא לא עונה מסיבה כלשהי, אתם מוזמנים להתקשר אליי: ניפגש שם! :mrgreen:
David Aronovich פורסם אוקטובר 5, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2007 טוב, מסתבר שההסעה מתל אביב היא להיט.כרגע יש לי את שחר ואת מוטי שפנוי אליי. זה אומר שתיאורטית יש לי עוד 2 מקומות באוטו, אבל נא לקחת בחשבון שהאוטו שלי קטן ו5 אנשים יהיה קצת צפוף, אם כי אפשרי. לשיקולכם... מיצידי זה מצויין על הכיפאק. אם ככה האוטו שלי סגור: שחר, מוטי עומר ודוד. אני כנראה אצא מאיזור רמת אביב ולכן העדיפות שתהיו בסביבה, תחנת רכבת אוניברסיטה זה מקום מצויין אם אתם באים ברכבת. אין בעיה אם כך נרד באוניברסיטה תודה רבה!!
Shachar Hzkelevich פורסם אוקטובר 5, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2007 טוב, מסתבר שההסעה מתל אביב היא להיט.כרגע יש לי את שחר ואת מוטי שפנוי אליי. זה אומר שתיאורטית יש לי עוד 2 מקומות באוטו, אבל נא לקחת בחשבון שהאוטו שלי קטן ו5 אנשים יהיה קצת צפוף, אם כי אפשרי. לשיקולכם... מיצידי זה מצויין על הכיפאק. אם ככה האוטו שלי סגור: שחר, מוטי עומר ודוד. אני כנראה אצא מאיזור רמת אביב ולכן העדיפות שתהיו בסביבה, תחנת רכבת אוניברסיטה זה מקום מצויין אם אתם באים ברכבת. יובל תגיד לנו איפה ומתי ואנחנו ניהיה שם
uvdude פורסם אוקטובר 5, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2007 תגיד לנו איפה ומתי ואנחנו ניהיה שם שחר אותך אני אוסף מהבית, אל תדאג כל שאר התיאומים, לא מעניינים את כל הפורום. נדבר לקראת האירוע.
Or Netzer פורסם אוקטובר 5, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2007 חבר'ס לתאם בפרטי בשרשור רק תציעו מקומות מי שמעוניין יפנה בפרטי, אל תעשו פה שרשור MSN ושבגללו אנשים לא יראו חצי מהודעות הטרמפ.
Stav Lesnichy פורסם אוקטובר 7, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2007 נוסע מנתניה למעונינים , תשאירו הודעה פרטית
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 7, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2007 מי חוזר בסוף הכנס לכיוון חולון? אשמח לטרמפ...
אורח פורסם אוקטובר 7, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2007 מי חוזר בסוף הכנס לכיוון חולון? אשמח לטרמפ... או יוצא?
Aviran פורסם אוקטובר 7, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2007 יוצא מכיוון ראשון אך מכיוון שיש צורך במלווה (בעעעעע) ומכיוון שרק עם הורה אפשר לקחת ילד יותר, יש מקום לעוד 3 אנשים!. חשוב מאוד לציין! הטרמפ הוא רק בחזור!! לא בהלוך!! בברכה, אבירן..
nklo פורסם אוקטובר 7, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2007 יוצא מכיוון ראשון אך מכיוון שיש צורך במלווה (בעעעעע) ומכיוון שרק עם הורה אפשר לקחת ילד יותר, יש מקום לעוד 3 אנשים!.חשוב מאוד לציין! הטרמפ הוא רק בחזור!! לא בהלוך!! בברכה, אבירן.. אשמח אם תדבר איתי במסנג'ר
Etai Charit פורסם אוקטובר 8, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2007 אני מציע לארגן מטס רשת ליוגוסלביה (?) ולסדר טרמפ לחבר חטיבה ותיק וטוב שצריך זאת יותר מכולם כרגע - עופר בן פרץ. אפשר גם להגדיל קצת את הסיבוב ולאסוף את אמיר פז. יש עוד 398 מקומות, למעוניינים.