Gal-Shponder פורסם אוקטובר 8, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2007 לי יש 2 מקומות הלוך וחזור. אני גר באבן יהודה (על יד נתניה) מי שצריך טרמפה. שיגיד אפשר גם באימייל gal-shponder@013.net
Omer Efrat פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 סוף סוף קיבלתי אישור מהצבא אז.. מי חוזר בסוף הכנס לכיוון חולון? אשמח לטרמפ... סגרנו אני נוסע מיבנה עם: בהלוך - עוד 4 מקומות פנויים. בחזור - עוד 3 מקומות פנויים, כרגע איציק מצטרף. מי שצריך טרמפ שיצור קשר במסנג'ר efratomer@msn.com
Ben Cohen פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 סוף סוף קיבלתי אישור מהצבא אז..מי חוזר בסוף הכנס לכיוון חולון? אשמח לטרמפ... סגרנו אני נוסע מיבנה עם: בהלוך - עוד 4 מקומות פנויים. בחזור - עוד 3 מקומות פנויים, כרגע איציק מצטרף. מי שצריך טרמפ שיצור קשר במסנג'ר efratomer@msn.com אתה עובר ברכבת מרכז\עזריאלי במקרה? אם כן אני אשמח להצטרף בחזור גם. תודה!
Baruch Spiegel פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 טוב אני אצטרך עזרה להגיע מירושלים, אני עובד בפארק המדע הר חוצבים. תודה מראש. ברוכי.
Or Netzer פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 מקום בדרך חזור מקום אחד כיוון גבעתיים רמת גן ת"א , רכבת מרכז רכבת עזריאלי, רכבת הרצליה, לפנות בפרטי כל המעוניין. בן כבר תפס מקום אחד. אמפפ חבר'ס מכיוןן שהמפגש ב5 ובדרך כלל יש פקקים אני ממליץ לכם לצאת מוקדם, מקסימום תגיעו מוקדם. תמיד יש פקקים בשעה הזו.
אריק א. פורסם אוקטובר 17, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2007 מי שזקוק לטרמפ קצרצר, רעננה הלוך חזור עם 3-4 מקומות פנויים (רכב קטן). rickos66@gmail.com
Aviran פורסם אוקטובר 17, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2007 טוב חברה, עקב תאונה שנגרמה על ידי מי לא אחר מאשר אחותי, האוטו מושבת וכך גם אני :cry: :x אז כל מי שאמור להגיע איתי, מצטער בברכה, אבירן.. נערך - ההודעה עוברת את גבול הטעם הטוב גם בתוכן הסקסיסטי שבה וגם בדעות שלא מעניינות אף אחד אותם אתה יכול לשמור לפורומים אחרים. עידו
אורח פורסם אוקטובר 17, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2007 כיוון שבנכהן מסננן אותי (אההם) ואילן בסימן שאלה, יש מקום אחדש אצלי הלוך עזריאלי או חולון.
Ben Cohen פורסם אוקטובר 17, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2007 כיוון שבנכהן מסננן אותי (אההם) ואילן בסימן שאלה, יש מקום אחדש אצלי הלוך עזריאלי או חולון. לא מסנן אחי, המחשב עוד שבוע רצוף עם הסימולטור דולק ועוד תוכנות בשביל המדריך שאני כותב ל767, אז היה קצת עמוס והמחשב עשה ריסטרט ולא ראיתי אף הודעה. אני מגיע עם אבא שלי, אני לא יכול להציע לאף אחד טרמפ כי אני לא יודע עוד מאיפה הוא יאסוף אותי וכו'. בחזרה אם מישהו יצטרך אני חושב שלא תהיה בעייה. אבל אוכל לדעת רק כשאגיע לכנס. טוב, עכשיו צריך ללכת לרופאת שיניים אז להתראות מחר בכנס!
Baruch Spiegel פורסם אוקטובר 17, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2007 טוב חברה, עקב תאונה שנגרמה על ידי מי לא אחר מאשר אחותי, האוטו מושבת וכך גם אני :cry: :x אז כל מי שאמור להגיע איתי, מצטער נערך עידו בברכה, אבירן.. "הפח נשבר ואנחנו נמלטנו". אם אתה יכול לכתוב בפורום סכנראה יצאת מזה בזול. העיקר אבירן שתרגיש טוב. ברוכי.
cobra50 פורסם אוקטובר 17, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2007 טוב אז ככה, יש לי 4 מקומות פנויים אני עובד בחיפה וגר ביבנה כלומר הלוך מחיפה וחזור ליבנה למי שמעוניין שיצור קשר בפרטי