עבור לתוכן
Nir Portal

AI להמונים

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים.

היום נודע לי כי שוחררה לציבור הרחב חבילת ה AI המדהימה של Adobe. למי שלא מכיר אותה, זאת חבילת AI שכמה חבר'ה קוריאנים הרכיבו רק מהמודלים והטקסטורות הכי איכותיים שנמצאים ברשת. והתוצאה? AI מהרמה הגבוהה ביותר ללא הרבה מאמץ.

אני אישית משתמש בגרסא 4.4 שהצלחתי להשיג בזמנו, ואני מאוד מרוצה. מפאת חוסר זמן (ושביעות הרצון מהAI הנוכחי), לא בדקתי את החבילה הנ"ל, אך אני בטוח שהרמה הגבוהה נשמרה.

לינק ישיר להורדה: http://ballstory.net/ATP/AdobeTP4.6_1.sfx.exe

אתר הבית של החבילה (או לפחות כך נראה לי): http://www.cuttingsky.com/

ותמונה: :)

pic2xm3.jpg

תהנו.

פורסם

Adobe are good, Skai are better......

A word of caution though.

Either of those packages(especially Adobe, since it always has 100% traffic regardless of the setting in FS) may cause a significant impact on frames.

Not only because of the shear volume of traffic, but more significantly if you don't have expended AFCADs to accommodate this traffic. In areas with several large airports in close proximity (e.g London or NY) this can virtually grind your machine to a halt!

פורסם

בנוגע לאמירה על כך שהחבילה מקבעת את ה Traffic במצב של 100% תמידית - אין זה כך.

לאחר שהתקנתי את החבילה של Adobe 4.4, נוסף לי בתפריט העליון של הסימולטור לשונית Tools ודרכה אפשר לקבוע את כמות התנועה בסימולטור.

הנה תמונה להמחשה:

aiem7.jpg

תומר, החבילה היא לא רק של מטוסים קוראניים, אלא של כל חברות התעופה המובילות בעולם.

אם תרצו לראות קצת תמונות של המודלים, רק תבקשו.

פורסם
  daglas כתב:
בנוגע לאמירה על כך שהחבילה מקבעת את ה Traffic במצב של 100% תמידית - אין זה כך.

לאחר שהתקנתי את החבילה של Adobe 4.4, נוסף לי בתפריט העליון של הסימולטור לשונית Tools ודרכה אפשר לקבוע את כמות התנועה בסימולטור.

הנה תמונה להמחשה:

aiem7.jpg

תומר, החבילה היא לא רק של מטוסים קוראניים, אלא של כל חברות התעופה המובילות בעולם.

אם תרצו לראות קצת תמונות של המודלים, רק תבקשו.

Perhaps I'm wrong Nir, but that was the case when I had that package on my system. As I said, I'm using the other one at the moment.

Best way to check it is to decompile the bgl where the traffic is stored (with AC2005 or TTools) and check if the percentage parameter is fixed or scaled.

If it's fixed on whatever percentage, it will still create an all-or-nothing situation.

פורסם

מצאתי כמה נתונים יבשים על SkAI לעומת חבילות AI אחרות:

SkAI Traffic v1.0
Aircraft count : 119
Flightplans : 248
Legs: 7149

Adobe Traffic v4.4
Aircraft count: 245
Flightplans: 2192
Legs: 77575

Adobe Traffic v4.6
Aircraft count: 1792
Flightplans: 9202  
Legs: 297352

מקור: http://www.degiorgio.net/skai_faq.doc

לפי הנתונים הנ"ל, נראה כי החבילות של Adobe מציעות יותר פירוט וגיוון לעומת החבילה של SkAI. אם כך, מה עושה את SkAI יותר טובה מ Adobe? האם אלו המודלים עצמם ורמת הטקסטורות? או אולי יחס הביצועים/כמות מטוסים?

שימו לב, אני לא "מעריץ" של אף חבילה, אני רק מנסה לגלות איזו חבילה הכי איכותית (למען האמת, SkAI כבר בדרך אליי).

פורסם
  daglas כתב:
מצאתי כמה נתונים יבשים על SkAI לעומת חבילות AI אחרות:

SkAI Traffic v1.0
Aircraft count : 119
Flightplans : 248
Legs: 7149

Adobe Traffic v4.4
Aircraft count: 245
Flightplans: 2192
Legs: 77575

Adobe Traffic v4.6
Aircraft count: 1792
Flightplans: 9202  
Legs: 297352

מקור: http://www.degiorgio.net/skai_faq.doc

לפי הנתונים הנ"ל, נראה כי החבילות של Adobe מציעות יותר פירוט וגיוון לעומת החבילה של SkAI. אם כך, מה עושה את SkAI יותר טובה מ Adobe? האם אלו המודלים עצמם ורמת הטקסטורות? או אולי יחס הביצועים/כמות מטוסים?

שימו לב, אני לא "מעריץ" של אף חבילה, אני רק מנסה לגלות איזו חבילה הכי איכותית (למען האמת, SkAI כבר בדרך אליי).

Donno where the figures are from, but SKAI 1.1 is a compilation of several packages, Adobe 4.6 being one of which... :)

BTW, as I said, at some point an overload of AI will start working against you, not only will it hit your frames considerably, but you'll end up not seeing them

פורסם

אהאה. עכשיו הכל ברור. תודה רבה על ההבהרה, מיכאל. :P (ככה זה כשעוברים על מסמכים ב3 בלילה)

אני כבר מחכה בקוצר רוח לבדוק את ה SkAI - עכשיו אחרי שהבנתי מי השולט בתחום, אני חייב לראות אותו בפעולה. :)

פורסם
  opherben כתב:
מריח לא טוב:

א. ADOBE לא מאזכרת את המוצר באתרה.

ב. הקישור נתקע או שלא מביא להורדה בקצב סביר.

ג. הקובץ לא קיים במקומות הרגילים, נראה שהוסר משם ולא עושים כך ללא סיבה.

Of course there is a reason. The "product" is a compilation...

the AI models are from AIA, PAI , SKJ and others...the traffic file is the only original component of adobe.

Albeit those are all freeware models, do you think Adobe got the permission from the original manufacturers?

פורסם

התקנתי את התוכנה ואחרי יום מחקתי..

עכשיו הבעיה היא שהתוכנה עצמה עדיין על הסימ' למרות שהעפתי אותה..

ועכשיו אני לא יודע איך להעיף את זה לגמרי :x :?

מישהו יודע ?

בתודה,

פורסם

אם מישהו מוכן לרכוש חבילת AI בתשלום אז אני ממליץ על Traffic 2005 של Justflight תוכנה מעולה וניתן להגדיר דרכה תוכניות טיסה וניתן לשלב מודלים איכותיים בתור מטוסי AI אני משתמש בה והוספתי גם כמה חברות שלא כלולות בתוכנה בקלות. מומלץ!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...