עבור לתוכן
Kobi David

אזכרה לנמרוד גרשוני 16.11.2007

Recommended Posts

פורסם

הודעה ממשפחת גרשוני:

אזכרה

חלפו שלוש שנים של געגועים לבננו, אחינו ונכדנו האהוב

נמרוד גרשוני ז"ל

נעלה לקברו ביום שישי 16.11.07 בשעה 11.00 בבית העלמין בכוכב – יאיר.

לאחר האזכרה אתם מוזמנים לביתנו החדש רחוב דן 24.

ההורים – בתיה ואלי

האחים – יואב ועודד

הסבים – נעמי ומשה גרשוני.

פורסם
3 אנשים יוצא מרחובות

עובר דרך ראשון לציון וחוזר דרכה? (על כביש הרצל)

בברכה, אבירן..

שלילי- צומת בילו- נתב"ג - כביש 6

אהה.. אוקי :(

מה שאומר שכנראה אולי אני אצא עם האוטו, מה שאומר שיש מקום לעוד 3 אנשים מראשון לציון.

בברכה, אבירן..

פורסם

לצערי לא אוכל להגיע לאזכרה, עליי להיות בהלוויה המתקיימת באותה שעה ברחובות.

שוחחתי עם המשפחה, ואני מקווה חברים מ VATIL אכן יגיעו.

סליחה עם כל הטרמפיסטים.

פורסם

גם היום עוד כואב לרשום על נמרוד בעבר, חלפו 3 שנים ונראה כאילו זה היה אתמול, יום חמישי בערב אני עולה לפקח על תל אביב ונמרוד כרגיל מגיע לטוס ביחד עם מיקי, צבי ועוד טייסים (שיסלחו לי ששכחתי את שמם), אף אחד לא תיאר לעצמו שככה ניפרד מנמרוד, דרך התחביב שהוא המכנה המשותף לכולנו.

למחרת שקיבלתי את ההודעה על מותו בתאונה, ישבתי רגע מול המחשב עדיין לא מעכל ולא מבין, באותו רגע הסרבר אינפו היה פתוח, ומאז התמונה הזו חרוטה לי בזיכרון, נמרוד מחובר וטס ברשת בטיסת ELY081 אותה טיסה שעד היום לא נחתה...

לפעמים אני חושב האם ה SUP שניתק את נמרוד כי לא הגיב להודעות שלו, ידע איזו משמעות יש לאותו ניתוק עבור קהילה שלמה, אם ההיתי יכול ההיתי משאיר אותו מחובר לנצח.

כבר 3 שנים שהמצבה שלו עומדת על הגבעה הדוממת, 3 שנים שחטיבת VATIL ממשיכה להתקדם ולפרוח גם בזכות ההשקעה שלו ברשת ובחטיבה, אם הוא היה איתנו היום הוא בטח היה לוקח חלק בתפקיד חשוב, הוא אהב את VATIL...

"דארלינג Resume own navigation, עוד ניפגש מתישהוא" (דורון אטיק)

פורסם

הוא פשוט היה בנאדם מדהים..אהב כ"כ לעזור ושמח תמיד שאחרים מצליחים.

אני זוכר איך שאני רק התחלתי פה לפני 3 שנים הוא עזר לי יום ולילה ותמיד שמח שהצלחתי..היה בנאדם מדהים.

גם אני זוכר שאחרי מותו הוא עוד היה מחובר למסנג'ר..פשוט קשה לשכוח את הניק שלו במסנג'ר "nimig" :cry:

יהיי זכרו ברוך

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...