אורח פורסם אוקטובר 24, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2007 כרגיל יום חמישי 21:30 נפגש ביערות האמזונס לגיחה מערבה ללימה, פרו. שימו לב, הנתיב שכרגע מופיע בתדריך הוא זמני. אני מנסה לסדר נתיב טוב יותר, אבל זה יבוצע רק בשעות הערב. TFC ומי שישאל איפה התדריך ... tfc.rwy12.com
mickey lip פורסם אוקטובר 25, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2007 כרגיל יום חמישי 21:30 נפגש ביערות האמזונס לגיחה מערבה ללימה, פרו.שימו לב, הנתיב שכרגע מופיע בתדריך הוא זמני. אני מנסה לסדר נתיב טוב יותר, אבל זה יבוצע רק בשעות הערב. TFC ומי שישאל איפה התדריך ... tfc.rwy12.com תודה רן על התדריך. דודי, תעשה שאיבה לפני שהצוות מגיע
Or Netzer פורסם אוקטובר 25, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2007 כרגיל יום חמישי 21:30 נפגש ביערות האמזונס לגיחה מערבה ללימה, פרו.שימו לב, הנתיב שכרגע מופיע בתדריך הוא זמני. אני מנסה לסדר נתיב טוב יותר, אבל זה יבוצע רק בשעות הערב. TFC ומי שישאל איפה התדריך ... tfc.rwy12.com תודה רן על התדריך. דודי, תעשה שאיבה לפני שהצוות מגיע lol תכף תבקש שהוא ישים סבון עם מגבת מקופלת על הSEAT
Stav Lesnichy פורסם אוקטובר 25, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2007 אשמח אם תתקנו תקישור לדפיות של SBCZ . תודה ואני אגיע .
Stav Lesnichy פורסם אוקטובר 25, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2007 ועוד שאלה , השדה Cruzeiro Del Sol הוא שדה קטן וראית שאין שם מקום בחניה . אנחנו טסים עם גמבואים לא ?
danb2000 פורסם אוקטובר 25, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2007 ......שימו לב, הנתיב שכרגע מופיע בתדריך הוא זמני.אני מנסה לסדר נתיב טוב יותר, אבל זה יבוצע רק בשעות הערב..... ...ואני חושב שפשוט נורא התגעגת רן כבר לחזור ל-TFC אז סידרת לנו "COMEBACK SPECILAL" נתיב של 3.5 שעות...... :mrgreen: (לפחות לפי ה-FSBUILD) מקווה להספיק להגיע הביתה בזמן ולדפוק כרטיס. בי
אורח פורסם אוקטובר 25, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2007 ......שימו לב, הנתיב שכרגע מופיע בתדריך הוא זמני.אני מנסה לסדר נתיב טוב יותר, אבל זה יבוצע רק בשעות הערב..... ...ואני חושב שפשוט נורא התגעגת רן כבר לחזור ל-TFC אז סידרת לנו "COMEBACK SPECILAL" נתיב של 3.5 שעות...... :mrgreen: (לפחות לפי ה-FSBUILD) מקווה להספיק להגיע הביתה בזמן ולדפוק כרטיס. בי כולה 512 מייל.
אורח פורסם אוקטובר 25, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2007 ועוד שאלה , השדה Cruzeiro Del Sol הוא שדה קטן וראית שאין שם מקום בחניה .אנחנו טסים עם גמבואים לא ? אכן הוא מעט צפוף, אבל לא נורא נסתדר. והלינק לדפיות תוקן.
Yakov Kraus פורסם אוקטובר 28, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2007 רן יש לי כמה שאלות בקשר לנתיב הטיסה הקודמת. האם נתיב הטיסה הוא נתיב אמיתי. שהרי הנתיב מאריך את הטיסה בכ 200 מיל. הנתיב מתאים רק לטיסה באמצעות FMC או GPS לא היה VOR באמצע הנתיב וכך מטוסים ישנים לא יכולים לטוס אותו בלי שעון וחישובי זמן שבעקבות קוצר הזמן שניתן למשימה קשה לתכנן. האם יש תוכנית אסטרטגית לטיסה בדרום אמריקה. או שכל לג מוחלט באותו שבוע?
אורח פורסם אוקטובר 28, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2007 רן יש לי כמה שאלות בקשר לנתיב הטיסה הקודמת.האם נתיב הטיסה הוא נתיב אמיתי. שהרי הנתיב מאריך את הטיסה בכ 200 מיל. הנתיב מתאים רק לטיסה באמצעות FMC או GPS לא היה VOR באמצע הנתיב וכך מטוסים ישנים לא יכולים לטוס אותו בלי שעון וחישובי זמן שבעקבות קוצר הזמן שניתן למשימה קשה לתכנן. האם יש תוכנית אסטרטגית לטיסה בדרום אמריקה. או שכל לג מוחלט באותו שבוע? לגבי נושא ה FMC, אני אבדוק את זה, למרות שאני זוכר איזה VOR אחד או שניים בדרך. התוכנית נילקחה משילוב של Routfinder ו FSBuild. בינתיים כל לג נקבע באותו השבוע, אלה אם זה אזור מיוחד כמו באנטרטיקה ששם הדיספצ'רים הכינו מראש. רן.