Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 השכר שציינת יפה וטוב אבל תוסיך בבקשה גם ביטוח מנהלים/פנסיה, קרנות השתלמות, בונוסים, עלויות הפסדי החברה עקב שביתות טייסים ופיצויי פיטורין. דלק לפחות לא שובת (רק הבז"נ). 20,000 דולר לחודש לטייס זו עלות השכר וכל התוספות הכרוכות והחלות על המעביד. מי שחושב שטייס מקבל מעל 6,000 דולר לחודש (ממוצע חברה), שיירגע.
Eldar Sella פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 עופר תוכל לפרט על משכורות של טייסים בחיל האויר? הנושא מעניין אותי, מה הסכום הממוצע והאם טייס תובלה ירוויח הרבה פחות או הרבה יותר מטייס קרב ?
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 כל הטייסים הפעילים באותם דרגה וותק משתכרים שכר זהה ללא קשר למספר טייסת וסוג מטוס. פעם השתכרו בעציון כמה שקלים יותר מאשר במרכז, בנטו, עקב מדרגות מס הכנסה של אילת. טייס רס"נ פעיל בעל 10 שנות ותק משתכר קרוב ל-20,000 ש"ח ברוטו. בכל שנה טייס פעיל צובר 3% לפנסיה, כלומר לאחר 25 שנה מיום הגיוס הוא יצא לפנסיה עם 75% משכרו בעת השחרור. לא כל מרכיבי השכר תקפים לפנסיה. התוספת המשמעותית ביותר לשכר ופנסיה בצה"ל היא הסמכה אקדמית מוכרת, שוויה כמה אלפי שקלים, ומעליה תוספת מחקר. עופר תוכל לפרט על משכורות של טייסים בחיל האויר? הנושא מעניין אותי, מה הסכום הממוצע והאם טייס תובלה ירוויח הרבה פחות או הרבה יותר מטייס קרב ?