ElAl-DOR פורסם אוקטובר 25, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2007 שלום לכל חברי הקהילה, מה אתם אומרים אם נארגן מפגש של איזה משחק כדורגל טוב (שמעתי פעם זה כבר התקיים) בפארק הירקון או איפה שהוא, יש שביתה לתלמידים ואפשר למצוא זמן שיתאים גם לאלה שעובדים. אז יש התעניינות?
Ilan Nemirovski פורסם אוקטובר 25, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2007 אני כמו תמיד בכיף,פעם שעברה לא הייתי :[ כול מקום כול שעה אני אנסה לסדר את עצמי.
mickey lip פורסם אוקטובר 26, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2007 יש התעניינות, אך לא מספיק אנשים. מנסיון עבר מר, יפתחו לך פה שירשור על 8 עמודים וכל הפורום יכריז שהוא מגיע, בסוף אתה תבוא עם עוד 4-5 חברה רציניים ותשחקו סטנגה עם עצמכם. עצוב ,אל לצערי זו המציאות פה. יאלה , תוכיחו לי שאני טועה
תומר עינבר פורסם אוקטובר 26, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2007 אוי נו... ראיתי איך זה "הצליח" בפעם שעברה, הכי טוב לארגן איזה מפגש ILS או משהו..
uvdude פורסם אוקטובר 26, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2007 אוי נו...ראיתי איך זה "הצליח" בפעם שעברה, הכי טוב לארגן איזה מפגש ILS או משהו.. עכשיו זה הזמן - יום חמישי פותחים את 12/30 סוף סוף
ramimz פורסם אוקטובר 26, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2007 אוי נו...ראיתי איך זה "הצליח" בפעם שעברה, הכי טוב לארגן איזה מפגש ILS או משהו.. עכשיו זה הזמן - יום חמישי פותחים את 12/30 סוף סוף כל החוכמה היא להגיע לתמך המערבי לפני שפותחים את 12/30. 12/30 יהיה שם תמיד, אבל מי יודע מתי נראה שוב המראות על 08, ונחיתות על 26 בתדירות כזאת. יש לכם צ'אנס על יום רביעי. מניסיון שלי, הכי נחמד יהיה ביום ראשון, תנועה דיי גדולה של מטוסים. בהצלחה בכל דרך שתבחרו.
matan פורסם אוקטובר 26, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2007 יש התעניינות, אך לא מספיק אנשים.מנסיון עבר מר, יפתחו לך פה שירשור על 8 עמודים וכל הפורום יכריז שהוא מגיע, בסוף אתה תבוא עם עוד 4-5 חברה רציניים ותשחקו סטנגה עם עצמכם. עצוב ,אל לצערי זו המציאות פה. יאלה , תוכיחו לי שאני טועה חחחחחחחחחח זה כל כך נכון! אני זוכר מה קרה במפגש כדורגל בהרצליה אי שם לפני שנתיים...מי שבא בסוף זה מיקי דודי רן איציק בקשי אם אני לא טועה ואני.. אחרי שאיזה מאה אנשים אמרו שהם יבואו :roll: :roll: . אז הפעם מי שאומר שהוא בא שיהיה רציני. בקשר למקום מפגש הרצליה יכול להיות מצויין אבל בגלל אלה שבאים מהצפון לא אכפת לי לעשות את זה בספורטק בת"א או בפארק הלאומי ברמת גן.
ElAl-DOR פורסם אוקטובר 26, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 26, 2007 הייתי רוצה להוכיח למיקי שהוא טועה טוב חבל, אז מה אתה אומר רמי? יום ראשון 10:00, 26? בני עטרות? צור קשר במסנג'ר אם תוכל: Dortaldor@hotmail.co.il
Barak Palesznicki פורסם אוקטובר 26, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2007 אפשר לארגן משהו באירפוסט סיטי, רק להיזהר שמישהו לא יביא בעיטת 5 ויוריד לאיזה אלעל את גלגל הקדמי
ElAl-DOR פורסם אוקטובר 26, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 26, 2007 אפשר לארגן משהו באירפוסט סיטי, רק להיזהר שמישהו לא יביא בעיטת 5 ויוריד לאיזה אלעל את גלגל הקדמי אמר ולא הוסיף ההוא שאתמול בלילה שיחק פיפא עם צ'לסי נגד מנצ'סטר וקיבל 5-0 עצוב. תתחיל עם פרו!!! אגב חברים יצא פרו 8...
ramimz פורסם אוקטובר 26, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2007 הייתי רוצה להוכיח למיקי שהוא טועה טוב חבל, אז מה אתה אומר רמי? יום ראשון 10:00, 26? בני עטרות? צור קשר במסנג'ר אם תוכל: Dortaldor@hotmail.co.il הייתי היום בתמך קרוב ל-6 שעות, לא נראה לי שיום ראשון אני אקפוץ לשם.
Ran Ben Shmuel פורסם נובמבר 3, 2007 דיווח פורסם נובמבר 3, 2007 יש התעניינות, אך לא מספיק אנשים.מנסיון עבר מר, יפתחו לך פה שירשור על 8 עמודים וכל הפורום יכריז שהוא מגיע, בסוף אתה תבוא עם עוד 4-5 חברה רציניים ותשחקו סטנגה עם עצמכם. עצוב ,אל לצערי זו המציאות פה. יאלה , תוכיחו לי שאני טועה אנשים.. אתם מאכזבים את מיקי
mickey lip פורסם נובמבר 3, 2007 דיווח פורסם נובמבר 3, 2007 יש התעניינות, אך לא מספיק אנשים.מנסיון עבר מר, יפתחו לך פה שירשור על 8 עמודים וכל הפורום יכריז שהוא מגיע, בסוף אתה תבוא עם עוד 4-5 חברה רציניים ותשחקו סטנגה עם עצמכם. עצוב ,אל לצערי זו המציאות פה. יאלה , תוכיחו לי שאני טועה אנשים.. אתם מאכזבים את מיקי לא מאכזבים, פשוט מראים לי כמה שצדקתי. עצלנים שיושבים מול המחשב כל היום . :wink:
Aviran פורסם נובמבר 4, 2007 דיווח פורסם נובמבר 4, 2007 תהפכו את זה לכדורסל וקיבלתם עוד משתתף אחד :mrgreen: בברכה, אבירן..
Ilan Nemirovski פורסם נובמבר 5, 2007 דיווח פורסם נובמבר 5, 2007 טוב,אני חושב שאני אקח את זה לידיים שלי! יבשים אתם כול היום לטוס יאללה קצת ספורט חברה במיוחד כדורגל,אז במגרש של אלעל אסור אז נלך לאיזשהו פארק,ואני אומר פארק דרום זהו פארק שנמצא בת"א ממש כמו ILS12 מטוסים מעלינו בגישה 12 אבל אנחנו שם לכדורגל,מגרש סדיר יש שם גם ויש הרבה דשא! שמים איזה משו לשערים וזהו משחקים. בקיצור חברה פארק דרום! ב-24 לחודש פארק דרום יאללה מי שבא מוזמן להתקשר אלי 0547742288 לעוד פרטים,מיקי אתה תראה שיהיה משחק! בקיצור חלאס לחפירות תבואו ותראו את הכשרון השני שלכם חוץ מלהחזיק את היוק/סטיק בגישה מסובכת. :wink: מי בא :?: :!:
Ilan Nemirovski פורסם נובמבר 5, 2007 דיווח פורסם נובמבר 5, 2007 לכדורסל אני מגיע בכיף. ולכדורגל לא? אז נחלק את זה שעה וקצת כדרוגל שעה וקצת כדורגל ושעה וקצת על המטוסים שעוברים שם מאוד נמוך ד"א. ח'ברה נזכרתי שזה יוצא אם שבת תחבורה לא עובדת כלום לא עובד וחלק שומרים שבת אז מה דעתכם על ה-15 בשבוע הבא?... אני מזכיר פארק דרום,על השעה נחליט כבר קודם מיקום ומי מגיע... אני מזכיר שוב הנה המס' שלי לשאלות ולפרטים נוספים: 0547742288
YossiRaskin פורסם נובמבר 5, 2007 דיווח פורסם נובמבר 5, 2007 לכדורסל אני מגיע בכיף. ולכדורגל לא? אז נחלק את זה שעה וקצת כדרוגל שעה וקצת כדורגל ושעה וקצת על המטוסים שעוברים שם מאוד נמוך ד"א. ח'ברה נזכרתי שזה יוצא אם שבת תחבורה לא עובדת כלום לא עובד וחלק שומרים שבת אז מה דעתכם על ה-15 בשבוע הבא?... אני מזכיר פארק דרום,על השעה נחליט כבר קודם מיקום ומי מגיע... אני מזכיר שוב הנה המס' שלי לשאלות ולפרטים נוספים: 0547742288 אילן, יש גם כאלה שלומדים ב-15/11 כי זה יוצא חמישי, אלא אם זה מדובר על ערב אז אפשרי וכדאי! אני בפנים!.
Ilan Nemirovski פורסם נובמבר 5, 2007 דיווח פורסם נובמבר 5, 2007 אילן, יש גם כאלה שלומדים ב-15/11 כי זה יוצא חמישי, אלא אם זה מדובר על ערב אז אפשרי וכדאי! אני בפנים!. בטח שבערב.
avigilad99 פורסם נובמבר 5, 2007 דיווח פורסם נובמבר 5, 2007 תקבעו מקום על בטוח! שעה על בטוח! (מ1800 או 2000) לא לפני זה. תבדקו על המקום. אם הוא מואר. יש דשא. ואולי עוד MRD ייבנו לנו שיערים דיגיטליים ורק אז אנשים יגידו אם הם באים או לו
Ran Ben Shmuel פורסם נובמבר 7, 2007 דיווח פורסם נובמבר 7, 2007 תקבעו מקום על בטוח! שעה על בטוח! (מ1800 או 2000) לא לפני זה.תבדקו על המקום. אם הוא מואר. יש דשא. ואולי עוד MRD ייבנו לנו שיערים דיגיטליים ורק אז אנשים יגידו אם הם באים או לו אם MRD באים....
Ilan Nemirovski פורסם נובמבר 7, 2007 דיווח פורסם נובמבר 7, 2007 לב הפארק ברעננה? מתאים? עזבו תאריך קודם מקום...
mickey lip פורסם נובמבר 8, 2007 דיווח פורסם נובמבר 8, 2007 לב הפארק ברעננה? מתאים? עזבו תאריך קודם מקום... M ו D באים, עלי ,לגבי R יש לכם אחלה מעודדת או שופט,תלוי מה תבחרו
David Misha פורסם נובמבר 8, 2007 דיווח פורסם נובמבר 8, 2007 לב הפארק ברעננה? מתאים? עזבו תאריך קודם מקום... M ו D באים, עלי ,לגבי R יש לכם אחלה מעודדת או שופט,תלוי מה תבחרו :shock: :shock: :shock:נו..שיהיה :roll:
Ilan Nemirovski פורסם נובמבר 8, 2007 דיווח פורסם נובמבר 8, 2007 אוקי ישלנו בנתיים שישה אנשים אילן [אני] יוסי רסקין מיקי דוד רן אבי גילעד. יאללה חברה עוד חמישה שישה אנשים ויש לנו משחק. אני שוב אומר לב הפארק ברעננה. טלפון לשאלות : 0547742288.