Shlomlux2 פורסם אוקטובר 27, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2007 היה היה: עוד בסביבות כיתה י' כשכבר הייתי חולה כרוני במחלת התעופה :? התגלגל לידי משחק סלולרי. אך לא סתם משחק אלא יותר סימולטור גאוני (שבבוא הימים יתגלה כמעורר החלטות מקצועיות בחלקו!). ואני מדבר על לא מאשר: LunaGames ATC. עלה לי כמה שקלים- אבל היה שווה את זה . עד אשר החלפתי את הנוקיה בסלולרי אחר הסימו' הזה לא הפסיק לעבוד! :shock: לאחר יותר מ-4 שנים בו ניסיתי למצוא (לשווא) גרסה תאומת למוטורולה, סמסונג ודגמי נוקיה אחרים, קיבלתי לפני כשבוע את הנוקיה 6120 החדש . בלי לחשוב פעמיים ישר התחלתי לחפש את הגרסה המעודכנת לדגם הנוכחי :roll: . ברבות השניות מצאתי את האתר הרישמי לסימולטור ובו רשום כי הוא אכן תואם לרכש החדש . שמחה מלאה את ליבי, ולא עברה שניה והסימו' כבר מותקן אצלי בנוקיה :wink: . וכדי שתבינו כמה הוא מורכב ולמה אני מתעקש לקרוא לו סימולטור ולא משחק: * מדמה סוגי מטוסים (מססנות, ג'טים, כבדים וקרב- לכל אחד מהירות שונה שצריך להתמודד איתה). * מדמה תקלות מטוסים (אש בכנף ככה שיש לי רק כיוון אחד להסתבוב אליו) * מדמה תקלות במכ"מ (הכיוון שנתת למטוס מפנה אותו בכלל לכיוון השני) * מדמה עננות שסתירה את העננים. בעקרון אתה מתחיל ברמה נמוכה, צובר כסף, מקבל משימות וזה הולך ונהייה רק יותר ויותר קשה. גם במגדל, בין מטוס למטוס אני משחק בזה- שאר אנשי המגדל לא מבינים מה כ"כ מלהיב בסימו' כשיש לי את הדבר האמיתי? האמת, זה לא כי אני פקח טיסה, זה כי אני חולה במחלת התעופה- זה ממכר!!!! :oops: אז למי שיש נוקיה (וגם עוד שאר החברות)- באמת שווה את הגרושים תמורת הסימו' המגניב הזה. ולמי שאין- יש הדגמת הסימולטור באתר.
Erez Savir פורסם אוקטובר 27, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2007 יש לי את זה בסוני אריקסון שלי,באמת אחלה דבר!
תומר עינבר פורסם אוקטובר 27, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2007 נשמע אחלה דבר! אבל כמובן שאין כמו העולם האמיתי אה שלומיקו?
Boeing744 פורסם אוקטובר 27, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2007 היה היה:עוד בסביבות כיתה י' כשכבר הייתי חולה כרוני במחלת התעופה :? התגלגל לידי משחק סלולרי. אך לא סתם משחק אלא יותר סימולטור גאוני (שבבוא הימים יתגלה כמעורר החלטות מקצועיות בחלקו!). ואני מדבר על לא מאשר: LunaGames ATC. עלה לי כמה שקלים- אבל היה שווה את זה . עד אשר החלפתי את הנוקיה בסלולרי אחר הסימו' הזה לא הפסיק לעבוד! :shock: לאחר יותר מ-4 שנים בו ניסיתי למצוא (לשווא) גרסה תאומת למוטורולה, סמסונג ודגמי נוקיה אחרים, קיבלתי לפני כשבוע את הנוקיה 6120 החדש . בלי לחשוב פעמיים ישר התחלתי לחפש את הגרסה המעודכנת לדגם הנוכחי :roll: . ברבות השניות מצאתי את האתר הרישמי לסימולטור ובו רשום כי הוא אכן תואם לרכש החדש . שמחה מלאה את ליבי, ולא עברה שניה והסימו' כבר מותקן אצלי בנוקיה :wink: . וכדי שתבינו כמה הוא מורכב ולמה אני מתעקש לקרוא לו סימולטור ולא משחק: * מדמה סוגי מטוסים (מססנות, ג'טים, כבדים וקרב- לכל אחד מהירות שונה שצריך להתמודד איתה). * מדמה תקלות מטוסים (אש בכנף ככה שיש לי רק כיוון אחד להסתבוב אליו) * מדמה תקלות במכ"מ (הכיוון שנתת למטוס מפנה אותו בכלל לכיוון השני) * מדמה עננות שסתירה את העננים. בעקרון אתה מתחיל ברמה נמוכה, צובר כסף, מקבל משימות וזה הולך ונהייה רק יותר ויותר קשה. גם במגדל, בין מטוס למטוס אני משחק בזה- שאר אנשי המגדל לא מבינים מה כ"כ מלהיב בסימו' כשיש לי את הדבר האמיתי? האמת, זה לא כי אני פקח טיסה, זה כי אני חולה במחלת התעופה- זה ממכר!!!! :oops: אז למי שיש נוקיה (וגם עוד שאר החברות)- באמת שווה את הגרושים תמורת הסימו' המגניב הזה. ולמי שאין- יש הדגמת הסימולטור באתר. דיר באלאק, שלא תבלבל בין הפלאפון שלך ל CSJ בשישי הקרוב
crazyblat פורסם אוקטובר 28, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2007 רגע...זה עולה כסף?! אחד המשחקים החמודים...