Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 30, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2007 אני לא מסכים אתך. האמריקאים (לפכות) יש להם מנטליות שונה, אני דיברתי עם כמה וכמה כאלה שאמרו שהם לא מוכנים להוריד את המוצר כי הם לא יהנו ממנו, וזה לא אותו דבר, הם פשות לא מוכנים, לא כול האמריקאים כך (כמו שלא כול הישראלים מורידים מהחמור) אבל מרבית הציבור שם שונה וזה מהווה נקודת פתיחה שונה, בישראל כמה לקוחות פוטנציאלים יש להם? 50? 100 והיתי נדיב....בארה"ב ובאירופה המצב שונה ומרבית האנשים שיושבים מאחורי המטוסים לא מרגישים בונח להוריד, אז אולי תראה פחות 744 באוויר הווירטואלי, אבל לא תראה יותר 744 גנובים. רן, נכון גנבה זאת גנבה ולא משנה מה ואיך אני אנסח את זה אבל......הנגישות שונה, אם אתה תגנוב מרצדס אני בטוח שאתה לא תשן טוב בלילה, לעומת זאת אם תוריד איזה תוסף לסימולטור, זה לא יגרע משעות השינה שלך....וזאת הבעיה, וכן, יש אנשים (ולא חסר כאילו לצערי במדינה) שגונבים את המרצדס החדשה, וזה לא רק מרצדס.... מצטיירת לי כאן תמונה עגומה, לא של איש אחד אלא של הסכמה די רחבה. אלו החושבים כי גנבה היא דרך, אני אפילו לא מרחם עליהם. במקום בו אין קוצצים כף יד גנב, לא יעזור לא מוקד, לא רב בריח ולא סורגים. כשיהיו לכם ילדים, אלה יהיו במוקד הסיכון ולא תוכלו לעשות דבר כנגד, רק להיות קורבנות ולתנות בצר לכם. זו גורלה של חברה שכך נוהגים בה כה רבים. אני מעריך את החברות המערביות שלא נותנות יד לגזל יצירות של אנשים עמלים. לא כך בגוש המזרחי, במזרח הרחוק, וסביב ירושלים עיר הקודש. זה לא ישתלם לאיש מהם.
אורח פורסם אוקטובר 31, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2007 בלי להיכנס לעניין הגניבה או לא גניבה, זאת לא תוכנה ששווה 60 יורו. אמרתי את זה בעבר וגם עוד יותר בעבר, ואני אגיד את זה גם בעתיד (כי אתם יודעים להעלות את הנושאים שמחממים אותי :wink: ). בכל אופן, המוצרים של PMDG טובים ומושקעים, אבל כמי שעוסק בפיתוח תוכנה אני אגיד את זה שוב - מדובר פה בחתיכת תוכנה כל כך קטנה, שבשום אופן היא לא מצדיקה מחיר מטורף כזה. תשוו את זה להשקעה הדרושה לפיתוח תוכנה אמיתית, וזה פשוט מצחיק. מודל וטקסטורות. תיכנותכמה שעונים והתנהגויות, וממילא את התוכניות האלה כבר יש להם. התיכנות נשמע לי כמו פרוייקט לשבועיים לשני מתכנתים. אני בטוח שהרבה יותר זמן מושקע בדוקומנטציה (שכבר היתה להם) ובאלמנטים הגרפיים. השירות שלהם תמיד היה גרוע ביותר ועכשיו המעבר ליורו מקומם, במיוחד כשמדובר בחברה אמריקאית. מה קרה? הם משלמים משכורות ביורו? הם משלמים על רוחב פס ועל סליקה ביורו? למה המחירים שלהם צריכים להיות צמודי יורו? אז מה אם הוא התחזק?! פשוט חוצפה.
matan פורסם אוקטובר 31, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2007 אורן צודק במיליארד אחוז! רק משו קטן אורן,הלוואי והיה למישו את האומץ לרשום להם בדיוק במילים שלך בפורום שלהם. אני בטוח שלא רק אתה חושב ככה ואנשים לא פראיירים.אולי הם לא מבינים במחשבים כמוך וחושבים שההשקעה כן צורכת את הכסף שהם לוקחים,אבל אתה תמיד יכול להסביר להם שמניסיון שלך,זה לא. לא יקרה כלום אם נעשה קצת בלאגן לPMDG. הם עושים לכיס שלנו כל שנה בלאגן.
ha5mvo פורסם אוקטובר 31, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2007 בכל אופן, המוצרים של PMDG טובים ומושקעים, אבל כמי שעוסק בפיתוח תוכנה אני אגיד את זה שוב - מדובר פה בחתיכת תוכנה כל כך קטנה, שבשום אופן היא לא מצדיקה מחיר מטורף כזה.תשוו את זה להשקעה הדרושה לפיתוח תוכנה אמיתית, וזה פשוט מצחיק. מודל וטקסטורות. תיכנותכמה שעונים והתנהגויות, וממילא את התוכניות האלה כבר יש להם. Oren, surely you understand this is completely irrelevant. The price of any product isn't set by its sophistication but simple rules of demand. For someone who throws in thousands for building a cockpit, 60$ or 60Eu are but peanuts. I see people paying thousands for hardware just so they can run a computer game...is it "worth it"? Guess its more of a question of PERSONAL priorities and the means one has available @ Matan: א יקרה כלום אם נעשה קצת בלאגן לPMDG.הם עושים לכיס שלנו כל שנה בלאגן You have no reason to do that, just as you have no reason for demonstration in front of Ferrari dealerships. They don't owe you anything! Don't like their price - Don't buy it. If that's indeed the opinion of the majority then the prices will plunge in no-time. PMDG is a commercial company not a charity organisation and its their DUTY to try and maximise their profits.
אורח פורסם אוקטובר 31, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2007 מיכאל אני מאוד מבין שתימחור לא קשור למידת ההשקעה והמאמץ בכתיבת התוכנה אלא הוא פונקציה פשוטה של ביקוש והיצע (ויכולת השיווק וכו'). הדברים שכתבתי על הנושא הזה בעבר באו תמיד כמענה לטענות של המצדיקים את המחיר המופרז בכך שמדובר פה פה במאמצים גדולים של PMDG להביא לנו מוצר איכותי ומושקע. בולשיט. הטופולב שלכם לא פחות מושקע ואיכותי יותר והוא בחינם. אולי הוא "מכר" פחות - אבל זה בגלל שהוא ברוסית... בקיצור - הדרך להמחיש לחברה שהמחיר הוא מופקע היא פשוט לא לקנות. לכתוב בפורומים שלהם על התימחור שלהם אי אפשר - הם מוחקים הודעות כאלה. אבל הבעתי באוזניהם את מה שאני חושב על התימחור שלהם וגם על רמת השירות שלהם כשנאלצתי פעם לבקש מהם הורדה חוזרת של הקובץ (את ה-744 המקורי רכשתי בזמנו) וקיבלתי תשובה שזה כביכול לפנים משורת הדין כי גיבוי הורדה זה שירות אצלם שעולה 10$!!!!
ha5mvo פורסם אוקטובר 31, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2007 בקיצור - הדרך להמחיש לחברה שהמחיר הוא מופקע היא פשוט לא לקנות. :!: :!:
אורח פורסם אוקטובר 31, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2007 אורן אני מסקים איתך על השרות העלוב שלהם ,קניתי מאצלהם את הPMDG 737-6789 היו לי בעיות בהתקנה ובעיות של אחרי התקנת הסימולטור מחדש , לא חזרו אלי לא כלום. ו10$ להורדה חוזרת ,זה הדבר הכי אידיוטי ששמעתי בחיים והתעצבנתי עליו, עדיף לצרוב את המטוס על דיסק ואחרי מחיקת הסימולטור להתקין מחדש (שאני לא רואה כאן שום עברה על החוק , אם אני משאיר את הדיסק בידים שלי)
אורח פורסם נובמבר 1, 2007 דיווח פורסם נובמבר 1, 2007 בוא אני אגלה לך סוד - אם לא צרבת - מותר לך להוריד את הקובץ מכל מקור שאתה מוצא לנכון ולא תהיה שום עבירה - במידה ואכן קנית את המוצר.
Almog Atar פורסם נובמבר 1, 2007 דיווח פורסם נובמבר 1, 2007 מתן, לא יעזור כלום אם תכתוב להם משהו בפורום, אתה רק תמצמץ וזה נעלם. עם המטוס יצא גם עידכון ל2004 אבל בשביל להתקין את העידכון אתה כמובן צריך לקנות, ושFSX יהיה מותקן בשביל שזה יתקין את העידכון ל2004 - לדעתי חוצפה. אנשים התלוננו בפורום וביקשו שיוציאו את העידכון בחינם וכמובן ההודעה נעלמה...
אורח פורסם נובמבר 1, 2007 דיווח פורסם נובמבר 1, 2007 בשביל להתקין את העדכון ל-2004 אתה צריך לקנות את 744X?!?!?! פשוט חוצפה!
Erez Savir פורסם נובמבר 1, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 1, 2007 בשביל להתקין את העדכון ל-2004 אתה צריך לקנות את 744X?!?!?!פשוט חוצפה! כן... התירוץ שלהם הוא בגלל שעידכון לא היה צפוי בכלל ובגלל שאחד מהמפתחים היה לו שבוע חופשי,הוא החליט לעבוד על העידכון.מגוחך לגמרי..
אורח פורסם נובמבר 1, 2007 דיווח פורסם נובמבר 1, 2007 בשביל להתקין את העדכון ל-2004 אתה צריך לקנות את 744X?!?!?!פשוט חוצפה! כן... התירוץ שלהם הוא בגלל שעידכון לא היה צפוי בכלל ובגלל שאחד מהמפתחים היה לו שבוע חופשי,הוא החליט לעבוד על העידכון.מגוחך לגמרי.. תעדכן את הודעת ההשמצה שלך מלמעלה (בתחילת השרשור) :wink: יש כבר משהו שרכש את ה 744X ?
Erez Savir פורסם נובמבר 1, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 1, 2007 בשביל להתקין את העדכון ל-2004 אתה צריך לקנות את 744X?!?!?!פשוט חוצפה! כן... התירוץ שלהם הוא בגלל שעידכון לא היה צפוי בכלל ובגלל שאחד מהמפתחים היה לו שבוע חופשי,הוא החליט לעבוד על העידכון.מגוחך לגמרי.. תעדכן את הודעת ההשמצה שלך מלמעלה (בתחילת השרשור) :wink: יש כבר משהו שרכש את ה 744X ? אין לי מה לערוך,זה נכון. אם מפתח אחד של PMDG הצליח בפחות משבוע לעשות את כול העידכונים גם ל2004,אין סיבה שLDS גם לא יעשו את זה.
ha5mvo פורסם נובמבר 2, 2007 דיווח פורסם נובמבר 2, 2007 בשביל להתקין את העדכון ל-2004 אתה צריך לקנות את 744X?!?!?!פשוט חוצפה! This is THE most problematic point about it. Prices are a subjective matter, but not offering the FS9 update (or upgrade) as a separate package and forcing those who may want it to get the entire fsx version is not a smart business decision IMO. Whether or not it will have any future ramifications remains to be seen. If PMDG take simmers for gullible fools then its because ....they are! I know it, you know it and they know it as well..... @ Erez It really depends how the code was written. For some gauges you may no need an update at all, others might need to be written from scratch