FlightHut פורסם אוקטובר 31, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2007 אני יושב לי פה בשקט ועוברים שלושה מסוקים ממש מול הבית שלי לכיוון תל השומר(אני גר בקריית אונו)מעניין מה זה היה הם היו ממש נמוכים ונורא פזיזים מישהו שמע על משהו?
אורח פורסם אוקטובר 31, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2007 למה אתה מתכוון פזיזים? הם פיזזו מאושר על כך שהם הפחידו אותו... :roll:
ערן 339 פורסם אוקטובר 31, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2007 איך אתה יודע שהם מיהרו? חטףת את הקופסה השחורה מהמסוק? :roll:
Avichai Koor פורסם אוקטובר 31, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2007 מצתרף לשאלה גם אני ראיתי אותם אני גר ליד גנ"ת
Matan Solomon פורסם אוקטובר 31, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2007 אין קופסא שחורה במסוקי קרב עד כמה שאני יודע, כנ"ל במטוסי קרב... או בכלל במטוסים צבאיים... מי מאשר ? חוץ מזה יש תרגיל כלל צהלי בצפון הארץ, כל המנחתים מצפון לחדרה סגורים ואפשר לראות גם הרבה ספינות בים והרבה מטוסי קרב ומסוקים באוויר, כנראה בגלל זה ראית את המסוקים...
ערן 339 פורסם אוקטובר 31, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2007 אין קופסא שחורה במסוקי קרב עד כמה שאני יודע, כנ"ל במטוסי קרב... או בכלל במטוסים צבאיים... מי מאשר ? חוץ מזה יש תרגיל כלל צהלי בצפון הארץ, כל המנחתים מצפון לחדרה סגורים ואפשר לראות גם הרבה ספינות בים והרבה מטוסי קרב ומסוקים באוויר, כנראה בגלל זה ראית את המסוקים... אויש, רציתי לכתוב אחר-כך "עריכה: אני יודע שאין קופסה שחורה במסוקים" אני די בטוח שבמטוסי קרב יש דברים מתקדמים יותר לתחקורים, לא יודע אם הם עומדים בהתרסקות.
Oran Terner פורסם אוקטובר 31, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2007 אין קופסא שחורה במסוקי קרב עד כמה שאני יודע, כנ"ל במטוסי קרב... או בכלל במטוסים צבאיים... מי מאשר ? חוץ מזה יש תרגיל כלל צהלי בצפון הארץ, כל המנחתים מצפון לחדרה סגורים ואפשר לראות גם הרבה ספינות בים והרבה מטוסי קרב ומסוקים באוויר, כנראה בגלל זה ראית את המסוקים... התרגיל נגמר כבר אתמול...
Matan Solomon פורסם אוקטובר 31, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2007 אתה בטוח? אני ידעתי שהוא נגמר היום...
Oran Terner פורסם אוקטובר 31, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2007 אתה בטוח? אני ידעתי שהוא נגמר היום... הוא נגמר אתמול בערב
dani-manusis פורסם אוקטובר 31, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2007 הוא נגמר היום בצהריים ! לאחר כל הימים שבהם העיר והאזור הפכו לבסיס צבאי אחד גדול לצערי היום נגמר. למה לצערי?? כי היום לקינוח נחתו 2 מסוקי אפצ'י ובלק הוק אחד מול הבית שלי :shock: (יש תמונות) במשך הכמה ימים תירגלו ניווטים ומקרים חריגים ביחוד באזור שלי בשיתוף מלא עם ח"א בגלל תנאי השטח המאתגרים.