עבור לתוכן
FlightHut

מה זה היה לעזאזל

Recommended Posts

פורסם

אני יושב לי פה בשקט ועוברים שלושה מסוקים ממש מול הבית שלי לכיוון תל השומר(אני גר בקריית אונו)מעניין מה זה היה הם היו ממש נמוכים ונורא פזיזים

מישהו שמע על משהו?

פורסם
למה אתה מתכוון פזיזים?

הם פיזזו מאושר על כך שהם הפחידו אותו... :roll:

פורסם

אין קופסא שחורה במסוקי קרב עד כמה שאני יודע, כנ"ל במטוסי קרב... או בכלל במטוסים צבאיים... מי מאשר ? :P

חוץ מזה יש תרגיל כלל צהלי בצפון הארץ, כל המנחתים מצפון לחדרה סגורים ואפשר לראות גם הרבה ספינות בים והרבה מטוסי קרב ומסוקים באוויר, כנראה בגלל זה ראית את המסוקים...

פורסם
אין קופסא שחורה במסוקי קרב עד כמה שאני יודע, כנ"ל במטוסי קרב... או בכלל במטוסים צבאיים... מי מאשר ? :P

חוץ מזה יש תרגיל כלל צהלי בצפון הארץ, כל המנחתים מצפון לחדרה סגורים ואפשר לראות גם הרבה ספינות בים והרבה מטוסי קרב ומסוקים באוויר, כנראה בגלל זה ראית את המסוקים...

אויש, רציתי לכתוב אחר-כך "עריכה: אני יודע שאין קופסה שחורה במסוקים" :lol:

אני די בטוח שבמטוסי קרב יש דברים מתקדמים יותר לתחקורים, לא יודע אם הם עומדים

בהתרסקות.

פורסם

התרגיל נגמר כבר אתמול...

פורסם

הוא נגמר היום בצהריים !

לאחר כל הימים שבהם העיר והאזור הפכו לבסיס צבאי אחד גדול לצערי היום נגמר.

למה לצערי??

כי היום לקינוח נחתו 2 מסוקי אפצ'י ובלק הוק אחד מול הבית שלי :shock:

(יש תמונות)

במשך הכמה ימים תירגלו ניווטים ומקרים חריגים ביחוד באזור שלי בשיתוף מלא עם ח"א בגלל תנאי השטח המאתגרים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...