Aeroflot פורסם נובמבר 2, 2007 דיווח פורסם נובמבר 2, 2007 טוב אני יכול להגיד בפה מלא שהFSX המשודרג אני מדבר על הMicrosoft Flight Simulator X Acceleration פשוט פשוט ענק תיקנו את רוב הבגים הFPS ממש אבל ממש טוב עכשיו כמובן הDX10 מראה ביצועים לא מהעולם הזה משימות מגניבות ביותר דינמיקה טובה ביותר במיוחד במסוקים המים פשוט כמו אמיתיים קיצר אני לא מפסיק לשחק (למרות שזה ממש ממש לא משחק) לאלה שחושבים לקפוץ ישר לתוספת שיקחו בחשבון שיש לי מחשב ממש ממש חיה אז לקחת דברים בפרופורציה. (GFORCE 8800 GTX + 4G RAM + עוד מלא דברים נחמדים למחשב) סוף סוף אני רואה תוצאות מהקניה שלי ממליץ בחום רב
Aeroflot פורסם נובמבר 2, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 2, 2007 קצת הוכחות? יש מספיק תמונות באתרים אני יכול לצלם כמה אבל זה עדיין אותו דבר
Gadi L. פורסם נובמבר 2, 2007 דיווח פורסם נובמבר 2, 2007 4 ג'יגה ראם יכול להסביר את התופעה... אני חושב שהגיע הזמן שאני אקנה לי 2... ולא הבנתי עדיין למה ב FSX החוויית טיסה מרגישה פחות סינתטית, אפשר הסבר?
Barak Palesznicki פורסם נובמבר 2, 2007 דיווח פורסם נובמבר 2, 2007 אכן, החבילת הרחבה הזאת לא מהעולם הזה, ממש כיפית, אומנם לא ראיתי קפיצה בביצועים אבל 30 פריים נעול זה מספק ביותר, המטוסים איכותיים, המשימות ממש כיפיות ומעניינות. תגיד ליאור, SP2 נכלל בחבילה הזאת או שהוא הולך לצאת בזמן הקרוב?
תומר עינבר פורסם נובמבר 2, 2007 דיווח פורסם נובמבר 2, 2007 4 ג'יגה ראם יכול להסביר את התופעה... אני חושב שהגיע הזמן שאני אקנה לי 2... ולא הבנתי עדיין למה ב FSX החוויית טיסה מרגישה פחות סינתטית, אפשר הסבר? הפעם ההפך הוא הנכון, החווית טיסה ב-FSX גדולה פי כמה מ-FS9 אפשר ממש לחוש זאת. התזוזה של הקוקפיט בהשפעת כוחות הג' פשוט מדהימה, הכל יותר ריאליסטי. יש לי 1.5 RAM ומעבד 2.8 ג'יגה הרצ' עם כרטיס מסך ATI Readon 9550 256 Mb שזה לא בדיוק מה שצריך כדי ש-FSX יעבוד חלק. אז אני אחכה שנה וחצי עד שנתיים ונהנה מה-FSX החדש כמו שאני נהנה עם FS9.
ha5mvo פורסם נובמבר 2, 2007 דיווח פורסם נובמבר 2, 2007 in two years time, FS11 will be around the corner....
Aeroflot פורסם נובמבר 2, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 2, 2007 in two years time, FS11 will be around the corner.... ברור ועוד 10 שנים נטוס בתא טייס בראש שלנו בזכות צ'יפ שיחברו למוח הלא מפותח שלנו קיצר במקרה ואתה חושב על עוד שניתיים אז סבבה אני רוצה לטוס - ע-כ-ש-י-ו
Tomer Haim פורסם נובמבר 2, 2007 דיווח פורסם נובמבר 2, 2007 טוב אני יכול להגיד בפה מלא שהFSX המשודרג אני מדבר על הMicrosoft Flight Simulator X Acceleration פשוט פשוט ענק תיקנו את רוב הבגים הFPS ממש אבל ממש טוב עכשיו כמובן הDX10 מראה ביצועים לא מהעולם הזה משימות מגניבות ביותר דינמיקה טובה ביותר במיוחד במסוקים המים פשוט כמו אמיתיים קיצר אני לא מפסיק לשחק (למרות שזה ממש ממש לא משחק) לאלה שחושבים לקפוץ ישר לתוספת שיקחו בחשבון שיש לי מחשב ממש ממש חיה אז לקחת דברים בפרופורציה. (GFORCE 8800 GTX + 4G RAM + עוד מלא דברים נחמדים למחשב) סוף סוף אני רואה תוצאות מהקניה שלי ממליץ בחום רב רק דבר אחד.. בקשר ל DX10... DX10 עדיין לא יצא, הרעיון הוא שכש DX10 יצא אז הסימולטור יוכל להשתמש בו ועוד משו.. תוכל לתאר את היחס בין כמות הפריימים הישנים לחדשים? כלומר כמה אחוזים הוסיפו?
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 2, 2007 דיווח פורסם נובמבר 2, 2007 טוב אני יכול להגיד בפה מלא שהFSX המשודרג אני מדבר על הMicrosoft Flight Simulator X Acceleration פשוט פשוט ענק תיקנו את רוב הבגים הFPS ממש אבל ממש טוב עכשיו כמובן הDX10 מראה ביצועים לא מהעולם הזה משימות מגניבות ביותר דינמיקה טובה ביותר במיוחד במסוקים המים פשוט כמו אמיתיים קיצר אני לא מפסיק לשחק (למרות שזה ממש ממש לא משחק) לאלה שחושבים לקפוץ ישר לתוספת שיקחו בחשבון שיש לי מחשב ממש ממש חיה אז לקחת דברים בפרופורציה. (GFORCE 8800 GTX + 4G RAM + עוד מלא דברים נחמדים למחשב) סוף סוף אני רואה תוצאות מהקניה שלי ממליץ בחום רב אתה עם XP32 אני מבין?
תומר עינבר פורסם נובמבר 2, 2007 דיווח פורסם נובמבר 2, 2007 טוב אני יכול להגיד בפה מלא שהFSX המשודרג אני מדבר על הMicrosoft Flight Simulator X Acceleration פשוט פשוט ענק תיקנו את רוב הבגים הFPS ממש אבל ממש טוב עכשיו כמובן הDX10 מראה ביצועים לא מהעולם הזה משימות מגניבות ביותר דינמיקה טובה ביותר במיוחד במסוקים המים פשוט כמו אמיתיים קיצר אני לא מפסיק לשחק (למרות שזה ממש ממש לא משחק) לאלה שחושבים לקפוץ ישר לתוספת שיקחו בחשבון שיש לי מחשב ממש ממש חיה אז לקחת דברים בפרופורציה. (GFORCE 8800 GTX + 4G RAM + עוד מלא דברים נחמדים למחשב) סוף סוף אני רואה תוצאות מהקניה שלי ממליץ בחום רב רק דבר אחד.. בקשר ל DX10... DX10 עדיין לא יצא, הרעיון הוא שכש DX10 יצא אז הסימולטור יוכל להשתמש בו ועוד משו.. תוכל לתאר את היחס בין כמות הפריימים הישנים לחדשים? כלומר כמה אחוזים הוסיפו? ע"פ מה שרשמנו באתר של מייקרוסופט הוסיפו בין 20% ל-50% פיירמים יותר. אני לא כל כך מאמין....מה איתכם? אני בטוח שיש שיפור, אבל לא יודע עד כמה משמעותי. :!:
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 2, 2007 דיווח פורסם נובמבר 2, 2007 השיפור זה בגלל הACCELERATION הזה או שזה בגלל הSP2 ? מי שלא יקנה את החבילת הרחבה יצטרך להשאר עם פריימים ברצפה? אם כן ביי ביי FSX אני אפילו לא אחשוב בכיוון.
ha5mvo פורסם נובמבר 2, 2007 דיווח פורסם נובמבר 2, 2007 השיפור זה בגלל הACCELERATION הזה או שזה בגלל הSP2 ?מי שלא יקנה את החבילת הרחבה יצטרך להשאר עם פריימים ברצפה? אם כן ביי ביי FSX אני אפילו לא אחשוב בכיוון. The "acceleration" pack comes with the expansion. If you are willing to wait it should be available later as a free separate download. The "want and upgrade for x? - but product y!" policy, is a PMDG, not yet a MS feature...
spoty1 פורסם נובמבר 2, 2007 דיווח פורסם נובמבר 2, 2007 יש שיפור בפריימים-אבל לא משהו דראסטי,אולי מי שיש לו מחשב חזק יהנה עכשיו יותר-אבל אין מה לצפות לגדולות ונצורות מהמשחק על מערכת חלשה.אבל החדשות הטובות הן שכיום מערכת טובה שתריץ את המשחק בצורה מעולה כבר לא עולה כ"כ ביוקר.... 8800GTX זה פנטסטי-אבל גם כרטיסים יותר חלשים יאפשרו להנות מאוד מהמשחק.
ha5mvo פורסם נובמבר 3, 2007 דיווח פורסם נובמבר 3, 2007 8800GTX זה פנטסטי-אבל גם כרטיסים יותר חלשים יאפשרו להנות מאוד מהמשחק. Indeed, Unlike the popular belief, the video card is not the most important component in that context. FS traditionally is CPU intensive, and FSX is no different. This is actually the source of the problem with FSX which was not originally coded to cater for multiple core CPUs