Nisim Shoval פורסם נובמבר 2, 2007 דיווח פורסם נובמבר 2, 2007 אני יושב עכשיו בשדה תעופה של בונגלור (שדה מסריח דרך אגב, אבל האינטרנט עובד לפחות) אחרי שבוע עבודה בהודו. אז חשבתי שיהיה נחמד להעביר את הזמן ולספר קצת על האירוח בתא טייס. כאשר נכנסתי למטוס נתתי את הפתק ורשמתי שאני מעוניין להיות בהמראה. הצוות אירח בשימחה (LY071). חנינו ב B9 נדחפנו לנקודה 15. מאוד דומה למה שקורה ברשת. אחר כך הסענו לנקודת המתנה 08 על K עם SID של DEENA 1B חיכינו שמטוס ינחת על 08 כאשר פינה ל21 קיבלנו אישור להתיישר ולהמריא. V1 Vr ואנחנו באויר. מראה חביב ביותר. התחלנו פניה בהתאם לסיד ומיד קיבלנו שינוי כיוון 170 (דרומה) ואחר כך התחברנו ל SIVAK ומשם על J10 לכיוון דרום. עזבתי את התא טייס בגובה 29000 באיזור NURIT. חזרתי לביזניס לישון קצת .... 40 דקות לפני הנחיתה גובה 33000 הדיילת באה אלי ואמרה לי שהטייסים מזמינים אותי לנחיתה. כמובן שלא ניתן לסרב. נכנסתי והתחילו הנמכה. היינו דיי קרובים לחוף בגישה לכיוון הודו. מדברים עם הפקח מתחילים הנמכה. מסלול נחיתה 27. נגשים עם האובך המסריח של הודו. גלישה יפה (הקו של ה ILS כל הזמן באמצע )מעל הפחונים של בומבי. מספר מיילים לפני רואים את המסלול. נחיתה עם מדפים ב 30 ומהירות 145. מפנים דרך F1 לשרוול 46. קיצר חברה שווה ביותר ותנצלו את ההזדמנות. מחר אני ממריא בלילה מבנקוק לארץ. מקווה להשיג מחר עוד ביקור. תודה לכל אלה שיצרו את ההזדמנות לזה. דרך אגב לא להאמין כמה הסימולטור אמיתי. כמו כן מאוד נדהמתי מעבודת הצוות והבקרה הכפולה שרצה בתא טייס. פעם הבאה מקווה גם לצלם משהו. (הפעם לא היה נעים .. סה"כ פעם ראשונה)
uvdude פורסם נובמבר 2, 2007 דיווח פורסם נובמבר 2, 2007 ניסים, נשמע נהדר! אני טס ביום רביעי הקרוב ללונדון, מקווה שהכל ילך חלק ואני אזכה לאותה חוויה.
תומר עינבר פורסם נובמבר 2, 2007 דיווח פורסם נובמבר 2, 2007 אתם רואים שהסימולטור אמיתי יותר ממה שחושבים. מי שלא טס במציאות בקוקפיט, אפילו בססנה, והטיס את המטוס או רק הציץ, יכול להבין כמה הסימולטור קרוב למציאות. תגיד, לאיזה חור טסת? חחח סתם סתם... שמח שנהנת! מאחל לכולנו!
Zeev Bucki פורסם נובמבר 3, 2007 דיווח פורסם נובמבר 3, 2007 ניסים כל הכבוד על התיאור שלך אני רואה שנהנית בקוקפיט וכמו שאמרתי לך לפני הטיסה :לך לדיילת ותגיד לה את מילת הקסם:וואטיל ואז דלתות הקוקפיט יפתחו לפנייך.אנחנו עבדנו קשה בשביל זה בעזרה לטייסים שם בסימולטור וכעת כל חברי וואטיל נהנים מהפירות. בוקי זאב:4X-MJB
crazyblat פורסם נובמבר 3, 2007 דיווח פורסם נובמבר 3, 2007 ניסים כל הכבוד על התיאור שלך אני רואה שנהנית בקוקפיט וכמו שאמרתי לך לפני הטיסה :לך לדיילת ותגיד לה את מילת הקסם:וואטיל ואז דלתות הקוקפיט יפתחו לפנייך.אנחנו עבדנו קשה בשביל זה בעזרה לטייסים שם בסימולטור וכעת כל חברי וואטיל נהנים מהפירות.בוקי זאב:4X-MJB זאב שכחת להגיד לו גם שעוד כמה דברים נפתחים לפניו... בכל מקרה...אחלה סיפור..ואני מאוד מקווה שתצלם פעם הבאה...בנתיים אני מקווה שאתה כבר בבית