עבור לתוכן
גידי

שאלה לפקחים

Recommended Posts

פורסם

שלום כולם...

לפני כמה ימים הייתי ממש ליד תחנה רידינג שמול שדה דב והבחנתי במשהו ממש מוזר לטעמי...

אני בטוח שראיתי את המטוס של ארקיע ATR72 נוחת על ה K או rwy 10... מה שאני בא לישאול אם זה מדובר בנחיתה רגילה או מצב חרום או משהו מיוחד...

תודה לעונים 8)

פורסם
שלום כולם...

לפני כמה ימים הייתי ממש ליד תחנה רידינג שמול שדה דב והבחנתי במשהו ממש מוזר לטעמי...

אני בטוח שראיתי את המטוס של ארקיע ATR72 נוחת על ה K או rwy 10... מה שאני בא לישאול אם זה מדובר בנחיתה רגילה או מצב חרום או משהו מיוחד...

תודה לעונים 8)

אתמול שמעתי שאמרו משהו בחדשות בחצי אוזן על מטוס שביצע נחיתת אונס בשדה דב וחוץ מהטייס, כולם חשבו שזה תרגיל... :mrgreen:

כנראה שזה ה"תרגיל" שראית...

איזו מדינה... איזו מדינה...

פורסם
שלום כולם...

תודה לעונים 8)

אתמול שמעתי שאמרו משהו בחדשות בחצי אוזן על מטוס שביצע נחיתת אונס בשדה דב וחוץ מהטייס, כולם חשבו שזה תרגיל... :mrgreen:

לא ניראה לי שזה זה בגלל שהנחיתת אונס היתה עם מטוס ססנה קטן ופה היה ATR72 והמנועים שלו עבדו...

פורסם
שלום כולם...

תודה לעונים 8)

מה הטעם להנחית חרום על 10?

מסלול הרבה יותר קצר והסיכון אם המטוס יזרק מהמסלול או לא יצליח לבלום הרבה יותר גדול , יש בניינים ומטוסים אחרים.

עכשיו אני באמת סקרן:\

פורסם

גם אני :wink: :wink:

אני הבנתי אותך גם אני בהתחלה שהלכתי שם חשבתי שזה מוזר איך שהם ממראים אבל מאיפה שאתה אתה לא יודע מה הכיוון שלך ומאיפה אתה מסתכל...זה רק נראה...לך כאילו..הם ממראים מ-03 21.במקרה הזה המריאו מ-21 וזה הזווית שקיבלת..

פורסם
גם אני :wink: :wink:

אני הבנתי אותך גם אני בהתחלה שהלכתי שם חשבתי שזה מוזר איך שהם ממראים אבל מאיפה שאתה אתה לא יודע מה הכיוון שלך ומאיפה אתה מסתכל...זה רק נראה...לך כאילו..הם ממראים מ-03 21.במקרה הזה המריאו מ-21 וזה הזווית שקיבלת..

זה לא...

אני ממש ראיתי טוב מהסיבה הבאה:

הייתי באזור של ממש ליד מדרום לרידינג וצופה לכיוון מערב (בסוף הכביש למי שמכיר שבסוף יש גשר שלמוביל למועדון TLV ולכל המסעדות בטיילת של נמל יפו או תל אביב הישן אני לא בטוח בשם שלו)... ומישם אני רואה מטוס טס לכיוון שלי ואני חושב שמדובר מהקפה רגילה עד שאני שם לב שהמטוס לא פונה שמאלה למסלול 03... ואני רואה אותו נוחת לכיוון שלי... מכך אני מבין שהוא נחת על ה K\10...... ולכן אני בטוח ב 10000000% שראיתי נכון.... 8)

נ.ב

אני מכווה שהסברתי את עצמי טוב :lol:

פורסם

רז באמת ידע הכי טוב לומר לך.

לדעתי זאת הקפה רגילה פשוט היה משהו שחסם לך את שדה הראייה, מהגשר אני לא חושב שאפשר לראות הרבה ממה שקורה ברידינג חוץ מהמטוסים שבאים לבסיס.

זה תלוי גם כמה קרוב ראית אותו, האם לפני הארובה או אחרי זה יכול לתת אינדיקצייה אם הוא נחת על "מסלול" 10 או על 03.

עזוב אותך TLV, פסקזמן, הדום והמועדונים האלה. פשוט גועל נפש מה שהולך שם. לחבר שלי חילקו כדורים ל"התנסות" ב"מתנה"... :roll:

פורסם

לדעתי זאת הקפה רגילה פשוט היה משהו שחסם לך את שדה הראייה, מהגשר אני לא חושב שאפשר לראות הרבה ממה שקורה ברידינג חוץ מהמטוסים שבאים לבסיס.

זה תלוי גם כמה קרוב ראית אותו, האם לפני הארובה או אחרי זה יכול לתת אינדיקצייה אם הוא נחת על "מסלול" 10 או על 03.

עזוב אותך TLV, פסקזמן, הדום והמועדונים האלה. פשוט גועל נפש מה שהולך שם. לחבר שלי חילקו כדורים ל"התנסות" ב"מתנה"... :roll:

חחח דווקה הייתה ממש מסיבה משהו קרנבל מה רע חחח?

וראיתי את זה אחרי הארובה... יענו באמצע של הגשר :D

פורסם

חחח דווקה הייתה ממש מסיבה משהו קרנבל מה רע חחח?

וראיתי את זה אחרי הארובה... יענו באמצע של הגשר :D

אז זה לא יכול להיות נחיתה על 10, אם הוא היה נוחת על 10 היית רואה אותו אחרי הארובה...

פורסם

המטוס שנחת חירום לדעתי זה ססנה 172 על מסלול 21.

לגבי ה-ATR על 10- הזוי.

נראה לי שפשוט איבדת כיוון או משהו...

לפני חמישים שנה נחתו שם דקוטות אאל"ט.

:wink:

בברכת נחיתות בטוחות על המסלול הראשי...

רז.

פורסם

בן למה לא תביא מועדונים של ילדים ביסודי חחח פסק זמן נוסטלגיה :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...