noamkn פורסם נובמבר 6, 2007 דיווח פורסם נובמבר 6, 2007 ערב טוב, אחרי הכתבה שהייתה ב7 ימים אבא שלי החליט שהוא רוצה פעם לנסוע ולעשות ספוטינג קטן ולראות איך זה. רציתי לשאול איפה אפשר לעמוד ולצלם המראות ונחיתות? תודה רבה
תומר עינבר פורסם נובמבר 6, 2007 דיווח פורסם נובמבר 6, 2007 תחפש בפורום מפגשי ILS או AF CITY ותמצא מפות והסברים כיצד להגיע.
Eyal Seminar פורסם נובמבר 6, 2007 דיווח פורסם נובמבר 6, 2007 מציע באמת ל-ILS... מאז הפתיחה שלו רוב הזמן 12 פעיל בבן גוריון...
noamkn פורסם נובמבר 6, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 6, 2007 מציע באמת ל-ILS...מאז הפתיחה שלו רוב הזמן 12 פעיל בבן גוריון... תודה לכולכם אבל רציתי לדעת איך מגיעים לשם? האם למישהו יש הסבר כתוב או שמוכן לכתוב כאן? אני אנסה למצוא בפורום אבל בכל זאת. תדה רבה
Arie Halperin פורסם נובמבר 6, 2007 דיווח פורסם נובמבר 6, 2007 זה פשוט מאד אם אתה בא מאילון מכיון תל אביב פנה בשפירים לכיוון אור יהודה שתגיע לכניסה לאור יהודה יש בפינה תחנת דלק תחנה שם ולך ברגל לכיוון השדה יש דרך גישה לשם מול הצומת רק תקווה שהביטחון לא יסלק אותך משם בהצלחה
Ilan Nemirovski פורסם נובמבר 6, 2007 דיווח פורסם נובמבר 6, 2007 כמו שכולם אמרו: Airport City ILS והתמך המערבי. לא מזמן אלמוג העביר לי תמונה שלקח אותה מפורום תפוז אם אני לא טועה זוהי מפת הגעה לתמך המערבי. לגבי הגעה לAC זה ממש לא בעיה תלוי מאיזה כיוון אתה מגיע. אם תרצה אסביר לך רק תן לי לדעת מאיפה אתה מגיע. ILS,קצת קשה להסביר אם תרצה אסביר לך טלפונית אבל גם אם אני לא טועה אז פעם היה מפגש באיזה חג חנוכה או פסח לא זוכר וגם פירסמו פה מפה,תחפש קצת ותמצא
Eldar Sella פורסם נובמבר 6, 2007 דיווח פורסם נובמבר 6, 2007 הבעיה ב ILS, זה שהביטחון רואה אותך מרחוק, ואין לו דרך להגיע אליך כי הגדרות חוסמים והוא לא יכול לקחת סיכון ולהגיד "אלה רק צלמים" אז הוא קורא למשטרה שמעיפה אותך משם בלי לחשוב פעמיים. לאיירפורט סיטי המשטרה אף פעם לא מגיעה..
Almog Atar פורסם נובמבר 6, 2007 דיווח פורסם נובמבר 6, 2007 הבעיה ב ILS, זה שהביטחון רואה אותך מרחוק, ואין לו דרך להגיע אליך כי הגדרות חוסמים והוא לא יכול לקחת סיכון ולהגיד "אלה רק צלמים" אז הוא קורא למשטרה שמעיפה אותך משם בלי לחשוב פעמיים.לאיירפורט סיטי המשטרה אף פעם לא מגיעה.. לAC למשטרה אין שום סיבה להגיע, מקום ציבורי בלי שלטי אין כניסה וכד' (שזה תכ'לס מה שמעניין אותם כי השאלה הראשונה שהם שואלים בILS זה איפה האוטו...)
Eldar Sella פורסם נובמבר 6, 2007 דיווח פורסם נובמבר 6, 2007 היו כמה מקרים בודדים שהמשטרה הגיעה ל AC בגלל תלונות של נהגים שעברו וחשדו, אבל זה נדיר מאוד, לי אישית זה לא קרה.