mickey lip פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 רבעייה ראשונה, נא להעביר אלי שמות עד ליום שני. תשריינו לכם את רביעי בערב מ 1830. תעשו חזרה על זרימת טיסה וקריאות. שבת שלום.
Moshe Bensal פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 הייתה כבר התארגנות ונדמה לי שאהרון דגן העביר אליך את הרשימה, לפי השירשור הקודם כאן, http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... sc&start=0 אם אין לך, אז אפשר לבקש אותה ממנו. לי אין בעייה ביום רביעי הקרוב.
Ben Bezalel פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 כמו שמשה אמר כל הרביעיות מופיעות בשרשור הקודם..
Or Netzer פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 חברים יקרים אני מבקש ממכם לתת לרביעיה שלי (במידה ונוח לה) או לא יודע איך, לתת לי את יום רביעי הזה, שכן אני מתגייס ביום שלישי שלאחריו. תודה מראש :oops:
Or Netzer פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 חברים, אפשר להצטרף?? אם אני לא טועה זה רק למי שהיה בשת"פ עם אלעל בקורס האחרון, אבל תחכה לתשובה ממיקי.
Ran Ben Shmuel פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 חברים יקריםאני מבקש ממכם לתת לרביעיה שלי (במידה ונוח לה) או לא יודע איך, לתת לי את יום רביעי הזה, שכן אני מתגייס ביום שלישי שלאחריו. תודה מראש :oops: צר לי אך דווקא יום רביעי הזה ממש אבל ממש לא נוח לי אני בתורנות
Ben Cohen פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 חברים יקריםאני מבקש ממכם לתת לרביעיה שלי (במידה ונוח לה) או לא יודע איך, לתת לי את יום רביעי הזה, שכן אני מתגייס ביום שלישי שלאחריו. תודה מראש :oops: צר לי אך דווקא יום רביעי הזה ממש אבל ממש לא נוח לי אני בתורנות ***חשוב*** בגלל שאור מתגייס, אני מוכן להגיע ביום רביעי. איתנו עומר דאהן אם אני זוכר נכון. מכיוון שרן לא יכול, אם מישהו יכול להשלים לנו רביעייה, זה יעזור מאוד! כמוכן אם הרביעייה לפנינו תוכל לוותר לנו, נודה גם להם... שבוע טוב!
Or Netzer פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 תודה בן. בנוסף, למישהו יש את הצ'ק ליסט הסטנדרטי שמיקי חילק + הקריאות? אני זוכר בעל פה אבל שיהיה לי נעלם לי לא מזמן חח
omerd17 פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 יש לי את כול מה שמיקי חילק על תדאג... ובן זה דהאן ולא דאהן...
Ben Bezalel פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 תודה בן.בנוסף, למישהו יש את הצ'ק ליסט הסטנדרטי שמיקי חילק + הקריאות? אני זוכר בעל פה אבל שיהיה לי נעלם לי לא מזמן חח חיובי יש לי את זה עם עריכה של טייס אלעל.. אני אשלח לך בפרטי..
Moshe Bensal פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 חברה, לי מתאים כל יום רביעי ואין לי בעייה להחליף רביעייה, השאלה איך יתקבל אצל כולם, ואם מתאים לכולם. בעניין הצ'ק ליסט והקריאות, לא תאמינו, גם אני לא מצליח למצוא אותם, אז אם אין לכם התנגדות, ויש אפשרות לשלוח גם לי, אני מאד יודה לכם.
Ran Ben Shmuel פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 מיקי, אין אפשרות לימי שישי כמו שדובר בהתחלה?
mickey lip פורסם נובמבר 17, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 חברים ימי שישי כרגע קצת בעייתים, אבל אולי בעתיד לגבי חברים הרוצים להצטרף, כרגע התשובה היא שלילית, בקרוב יפתח מחזור נוסף ואתם מוזמנים להירשם, לעת עתה טיסות ההדרכה שמורות למי שהיה שותף לקורס האחרון. לגבי רבעייה לשבוע אני מבקש את השמות שלכם לאחר שתחליטו מי נגד מי, כולל תעודות זהות עד ליום ב . מיקי
Or Netzer פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 טוב קיצר אני ביום רביעי הקרוב, בן כהן עומר דאהן מי הרביעי כי רב"ש לא יכול? כל הקודם זוכה. בן ועומר תעבירו לי תז"ים שאני יעביר לליפמן.
Or Netzer פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 תוסיפו אותי אם אתם מוכנים לקבל אותי. ברור איזה שאלה... תעבירו לי שלושתכם ת"ז בפרטית פה בפורום בבקשה. אני אשלח למיקי.
Etai Charit פורסם נובמבר 18, 2007 דיווח פורסם נובמבר 18, 2007 מיקי, אני מבין שלא כל מי שהיה בקורס האחרון גם היה חונך בשת"פ. הרוב, זה נכון, אך אלו שני דברים שונים ולא תלותיים. קורס 737 - כולנו היינו צריכים ליווי בתוקף אישור הכניסה, שלך לצורך העניין. שת"פ אלעל-ואטיל - נכנסנו באישור מטעם מחלקת הדרכה, בלי צורך למלווה. השאלה היא כזאת, האם יש מניעה שתכנס עצמאית (ובתאום מראש) להתאמן במוקאפ רבעייה שכל הנוכחים בה היו חברים בשת"פ? אגב, אני לא מדבר בסתירה להכנס איתך למוקאפ, להיפך, יחד איתך זה מקבל נופח מסויים של חלק מקורס 737. אני מדבר על ימי אימון נוספים, לפי תאריכים שנוכל לבחור לעצמנו באופן עצמאי. להתארגן רביעייה שכולם בה כבר קיבלו בעבר אישורים ללא השגחה במוקאפ, להגיע למתקן בתאום מראש, להתאמן שם בהתאם לזמנים שיתאימו ללא הפרעה למהלך סדיר של אימונים של אלעל בבניין ההדרכה, ככה באופן עצמאי. אפשרי?
mickey lip פורסם נובמבר 18, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 18, 2007 מיקי,אני מבין שלא כל מי שהיה בקורס האחרון גם היה חונך בשת"פ. הרוב, זה נכון, אך אלו שני דברים שונים ולא תלותיים. קורס 737 - כולנו היינו צריכים ליווי בתוקף אישור הכניסה, שלך לצורך העניין. שת"פ אלעל-ואטיל - נכנסנו באישור מטעם מחלקת הדרכה, בלי צורך למלווה. השאלה היא כזאת, האם יש מניעה שתכנס עצמאית (ובתאום מראש) להתאמן במוקאפ רבעייה שכל הנוכחים בה היו חברים בשת"פ? אגב, אני לא מדבר בסתירה להכנס איתך למוקאפ, להיפך, יחד איתך זה מקבל נופח מסויים של חלק מקורס 737. אני מדבר על ימי אימון נוספים, לפי תאריכים שנוכל לבחור לעצמנו באופן עצמאי. להתארגן רביעייה שכולם בה כבר קיבלו בעבר אישורים ללא השגחה במוקאפ, להגיע למתקן בתאום מראש, להתאמן שם בהתאם לזמנים שיתאימו ללא הפרעה למהלך סדיר של אימונים של אלעל בבניין ההדרכה, ככה באופן עצמאי. אפשרי? כעיקרון לא, אבל אני כמובן אבדוק.
Or Netzer פורסם נובמבר 19, 2007 דיווח פורסם נובמבר 19, 2007 מיקי,אני מבין שלא כל מי שהיה בקורס האחרון גם היה חונך בשת"פ. הרוב, זה נכון, אך אלו שני דברים שונים ולא תלותיים. קורס 737 - כולנו היינו צריכים ליווי בתוקף אישור הכניסה, שלך לצורך העניין. שת"פ אלעל-ואטיל - נכנסנו באישור מטעם מחלקת הדרכה, בלי צורך למלווה. השאלה היא כזאת, האם יש מניעה שתכנס עצמאית (ובתאום מראש) להתאמן במוקאפ רבעייה שכל הנוכחים בה היו חברים בשת"פ? אגב, אני לא מדבר בסתירה להכנס איתך למוקאפ, להיפך, יחד איתך זה מקבל נופח מסויים של חלק מקורס 737. אני מדבר על ימי אימון נוספים, לפי תאריכים שנוכל לבחור לעצמנו באופן עצמאי. להתארגן רביעייה שכולם בה כבר קיבלו בעבר אישורים ללא השגחה במוקאפ, להגיע למתקן בתאום מראש, להתאמן שם בהתאם לזמנים שיתאימו ללא הפרעה למהלך סדיר של אימונים של אלעל בבניין ההדרכה, ככה באופן עצמאי. אפשרי? כעיקרון לא, אבל אני כמובן אבדוק. מיקי קיבלת את הPM עם הת"זים של הרביעיה ליום רביעי???
omerd17 פורסם נובמבר 19, 2007 דיווח פורסם נובמבר 19, 2007 ומיקי אתה יכול לעדכן אותי בדחיפות לגבי השעות שזה יהיה? כי יכול להיות שעם זה מאוחר מדי אני לא יוכל להגיע..(שעות הערב)
Or Netzer פורסם נובמבר 19, 2007 דיווח פורסם נובמבר 19, 2007 ומיקי אתה יכול לעדכן אותי בדחיפות לגבי השעות שזה יהיה? כי יכול להיות שעם זה מאוחר מדי אני לא יוכל להגיע..(שעות הערב) 18:30 וצפונה.
omerd17 פורסם נובמבר 19, 2007 דיווח פורסם נובמבר 19, 2007 ומיקי אתה יכול לעדכן אותי בדחיפות לגבי השעות שזה יהיה? כי יכול להיות שעם זה מאוחר מדי אני לא יוכל להגיע..(שעות הערב) 18:30 וצפונה. א אני פוט יגיד לכם יפה סליחה על ה"בריחה" אבל אני לא יוכל להגיע בעזרת השם פעם הבאה.. בכול מקרה תודב לכולם