Tomer Haim פורסם נובמבר 18, 2007 דיווח פורסם נובמבר 18, 2007 ב 23/11/07 יתקיים ארוע המציין 30 שנה לפעילות אגודת התעופה הישראלית, בארוע עצמו שיתקיים בשדה התעופה של חיפה בארוע יהיו פעילויות שונות שאחת מהם היא הצגת ממשק הסימולטור כממשק סיוע בהדרכת טיסה, במסגרת ההצגה תוצג רשת VATIL על כל מרכיביה באמצעות מצגת, סרט או כל דבר אחר שנבחר, לצורך כך אנחנו צריכים 2 חברי חטיבה שיכנסו לכנס וירצו/ידגימו שימוש בממשק הסימולטור וב VATIL לקהל הטייסים (רצוי אנשים מהצפון). מועמדות יש להגיש למייל jltmm@bezeqint.net כדי מאוד להגיש, באופן רגיל עלות כניסה לארוע שכולל גם אוכל עולה 50 שקלים וכמובן שאותם שני מציגים יכנסו בחינם מתכונת הארוע: http://www.aopa-israel.org.il/_Uploads/ ... ation2.doc אני ממליץ גם לשאר האנשים לבוא ולהתרשם מהפעילויות השונות
אבישי פורסם נובמבר 18, 2007 דיווח פורסם נובמבר 18, 2007 לפי מה שכתוב רק לחברי האגודה מותר לבוא. אז איך גם אני [שאין לי כל קשר לאגודה] יכול להגיע?אם בכלל. תודה
Tomer Haim פורסם נובמבר 18, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 18, 2007 בגדול כל אחד שלא חבר האגודה יכול להכנס בלויי חבר אגודה, דיברתי אם המארגנים והם אישרו כניסה של חבר VATIL לבדו
Or Netzer פורסם נובמבר 18, 2007 דיווח פורסם נובמבר 18, 2007 דברו איתי (כמה שיותר מהר בגלל הזמן הלחוץ) בקשר לסרט אולי נארגן משהו מהיר ויפה ב5 ימים. לא מבטיח דבר. לכנס לא אוכל להגיע, בכל מקרה. תומר.
אבישי פורסם נובמבר 18, 2007 דיווח פורסם נובמבר 18, 2007 אוקי תודה,אני מקווה מאוד להגיע,אני פשוט צריך להגיד בכניסה שאני מ-VATIL ומכניסים אותי,או יש לשלוח בקשה לאישור איפשהו? עוד שאלה,אני מתכוון להגיע עם נלווה אליי,האם על שנינו משלמים? תודה.
Aviran פורסם נובמבר 19, 2007 דיווח פורסם נובמבר 19, 2007 דברו איתי (כמה שיותר מהר בגלל הזמן הלחוץ) בקשר לסרט אולי נארגן משהו מהיר ויפה ב5 ימים. לא מבטיח דבר.לכנס לא אוכל להגיע, בכל מקרה. תומר. סודרי לא בתל נוף השבוע?
Or Netzer פורסם נובמבר 19, 2007 דיווח פורסם נובמבר 19, 2007 לסרט דרושים דחוף דחוף בהול בהול בהול קטעי וידאו מהסימ בארץ, רצוי שרואים את הסינרים של ישראל. כמה שיותר. קטעי וידאו מהVRC (עם תנועה!!!) תמונות מהVRC (עם תנועה) (ASRC גם פסדר יורוסקופ מה שתרצו!). דחוף בהול!
Shlomlux2 פורסם נובמבר 19, 2007 דיווח פורסם נובמבר 19, 2007 תזמין אותם למגדל אני מספיק עושה הרצאות VATIL לכל מי שמתעניין בצבא
Tomer Haim פורסם נובמבר 20, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 בוקר טוב חברים יקרים, מי שייצג אותנו בחיפה, יהיה אסף בריטברד. תודה לכל הפונים. תדעו שיהיו הזדמנויות רבות להשתתף בפעילויות שונות ומגוונות במסגרת VATIL גם מחוץ לחדר ולמחשב.. והזדמנויות יהיו לכולם.
אורח פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 בוקר טוב חברים יקרים,מי שייצג אותנו בחיפה, יהיה אסף בריטברד. תודה לכל הפונים. תדעו שיהיו הזדמנויות רבות להשתתף בפעילויות שונות ומגוונות במסגרת VATIL גם מחוץ לחדר ולמחשב.. והזדמנויות יהיו לכולם. בחירה מצויינת, בהצלחה אסף
Shlomlux2 פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 אסף... קפוץ למגדל להגיד שלום! לא סתם נלחמתי לסגור את השבת הזאת :|
E.Z פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 אסף... קפוץ למגדל להגיד שלום! לא סתם נלחמתי לסגור את השבת הזאת :| תודה שזה בגלל אסף גם לי הייתה תקופה שאהבתי לעשות שבתות זה לא פשע :mrgreen:
Or Netzer פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 אסף... קפוץ למגדל להגיד שלום! לא סתם נלחמתי לסגור את השבת הזאת :| תודה שזה בגלל אסף גם לי הייתה תקופה שאהבתי לעשות שבתות זה לא פשע :mrgreen: זה לא פשע זה טמטום יש גם סרטון על האש, מקווה עד הערב שכולם יוכלו לראות אותו (באישור תומר כמובן). אסף בהצלחה!
Asaf Brietbard פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 תודה לכולם, למעשה אנחנו עדיין עובדים על המקום של VATIL באירוע 30 שנה לאגודת התעופה הישראלית. תוכנייה וכו' של האירוע יש באתר האגודה, וכולם מוזמנים להגיע. במסגרת האירוע, נשתדל לחשוף את ציבור הטייסים לעולם הטיסה הוירטואלי, להראות להם איפה הם יוכלו להיעזר בסימולטור, ומבחינתנו - נרוויח ידע 'אמיתי' ותנועה ברשת ובשמיים הוירטואליים של ישראל. מעבר לכך, תיערך מכירה של הסימולטור החדש (FSX - עד כמה שאפשר לקרוא לו חדש :wink: ) בגרסת DELUX במחיר מיוחד לאירוע, כך ששווה להגיע מעבר לשאר הדברים. אשמח לראות אנשי VATILבחיפה, למרות שמדובר בדרום לבנון עבור רובכם ושלומי - תן קפיצה - אני אשמח לבקר.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 בהצלחה אסף, אל תשכח להביא פלייר למזכרת... :wink:
Shlomlux2 פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 אשמח לראות אנשי VATILבחיפה, למרות שמדובר בדרום לבנון עבור רובכם ושלומי - תן קפיצה - אני אשמח לבקר. תן קפיצה??? גבר, זה אתה שאמור לקפוץ אלי למגדל... יש מצב אתם יודעים את המחיר של הFSX?? זה כזה קרוב, אך כזה רחוק :/
Baruch Spiegel פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 בהצלחה רבה אסף. אני בטח שתייצג אותנו בכבוד! ברוכי!