עבור לתוכן
Ilan Nemirovski

שבוע למנאייק,גיוס קל לאור נצר :)

Recommended Posts

פורסם

אז אולי לא כולכם יודעים אבל ב-27 לחודש אור נצר מתגייס לצה"ל פתחתי שירשור שתאחלו לו כול מה שרק תוכלו,מסכן חיפש רק פרוטקציות ונתקע עם פרופיל 72 אחח אור עצלן קטן חח.

טוב אז שבוע למניאק כמו שאתה אומר אחי אני מאחל לך רק בהצלחה שהשירות

יעבור הכי מהר שאפשר שתחזור כמו שאתה הולך בריא חכם ^^ .

תנצל את השבוע הנותר לשלווה רוגע ונחת אה וגם טיסה שתיים, כי בקרוב בטירונות יקרעו לך תתחת.זה לא קל ואפילו די מבאס אבל מה לעשות חייבים להתגייס

צבא זה לא פיקניק ולא טיול שנתי עושים מטווחים ושמירות,(אבל לפעמים זה עושה רושם על בחורות...)

אז בהצלחה אחי :wink: .

אה ואור נזכרתי,זוכר קבענו שביום השיחרור לשווארמה :P

פורסם

גבר,

אני יודע עד כמה אתה "מחכה" וסופר את השניות לחיים הצבאיים,

שתעשה חיים וכיף, שתשתפשף בנעימות בכל מקום שרק יציבו אותך,

והעיקר תיקח את זה בקלות בתור חוויה מהנה!

בהצלחה! 8)

פורסם

אור היקר מפז!

בהצלחה בצבא ושיהיה שפשוף קל.

אפשר לראות את זה כמשהו ארוך מעיק ומטריד, אפשר גם לחשוב אחרת:

למלא את חובתך הלאומית ולתרום לכלל ישראל זה זכות גדולה - מחברת אותך להוויה הישראלית מביאה תחושת סיפוק גאווה ושותפות גורל ותורמת לך אישית.

יש הרבה חוויות, מקומות, נופים, מצבים מסויימים שאפשר להתנסות בהם רק במהלך השירות הצבאי.

כשאתה בתוך זה, לפעמים זה קשה ולא נעים. אבל את כל הקשיים הדאגות חוסר השינה המטלות המעצבנות היומיומיות, המפקדים שממררים את החיים - את כל זה- עוטפים בקיטבג אחד גדול של חוויות וזכרונות שבמבט לאחור רק מעלים חיוך נוסטלגי נעים.

אם זוכרים את זה תוך כדי, הייאוש נעשה יותר נח...

הכל עניין של גישה.

ותזכור (בטח גם תראה הרבה גרפיטי כאלה בשירותים...) "עוד לא קם המניאק שיעצור את הזמן"

ולא צריך לחשוב 3 שנים קדימה. תחשוב לזמן קצר: עד לאפטרר הבא, ליציאה הבאה, לקורס הבא, לתפקיד הבא. ו...אופס נגמרו 3 שנים...

בהצלחה רבה רבה בכל אשר תעשה!!

"ה' ישמור צאתך ובואך מעתה ועד עולם".

ברוכי.

פורסם

נצר אחי, שיהיה גיוס קל ונעים, אני מאחל ומקווה שתפיק את המירב מהשירות הצבאי, אני מאחל ומקווה שנמשיך לראות אותך פעיל בחטיבה ובמחלקת הדרכה, לי אישית אתה מאוד תחסר, אז שיהיה במון בהצלחה!

אל תדאג, בשעות הבוקר יש רכבות לטכני בחיפה כמעט כל שעה... :lol:

יאלה אמיר, צריך למצוא טכנאי חדש...(סולומון? :D )

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...