Or Netzer פורסם נובמבר 21, 2007 דיווח פורסם נובמבר 21, 2007 תודה רבה חבר'ס מלבב לקרוא כאלה ברכות, במיוחד המושקעות של ברוכי ואיציק. נתראה בחמשו"ש הראשון חחח:] 27.11.07, עד מתי 27.11.2010 :\ - אני מניח שאני יכול להתחיל לשיר, "הוא פשוט שריונר לא פחות ולא יותר"
Izik Bakshi פורסם נובמבר 21, 2007 דיווח פורסם נובמבר 21, 2007 גיוס קל נצר!! יאללה לשריון למי שתוהה למה בקשי ממורמר, זה בסה"כ בגלל שחשפתי תמונה שלו בעוד 40 שנה ברכבת, לא להתרגש... אין בעיה סולומון, רשמתי.... :evilbat:
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 23, 2007 דיווח פורסם נובמבר 23, 2007 אור תותח יקר שכמוך, אתה אחד החברים שיצא לי להכיר יותר מקרוב, להעריך ואפילו להעריץ. מאחל לך שירות שתהנה ממנו כל יום מחדש, בלי יום אחד של סבל. מאמין שאם תהיה נחוש להגיע לאן שאתה מבקש, גם תגיע לשם וזה נכון גם לגבי החיים שאחר כך. גאה להיות שכן שלך בגבעתיים, ואתה מוזמן להתקשר בחופשות שלך ולהיפגש וגם אם תצטרך עזרה או ייעוץ בכל נושא אני לרשותך. אתה מתחיל פרק מדהים בחיים, נצל אותו, תהנה, ותחזור בשלום
Or Netzer פורסם נובמבר 24, 2007 דיווח פורסם נובמבר 24, 2007 אור תותח יקר שכמוך,אתה אחד החברים שיצא לי להכיר יותר מקרוב, להעריך ואפילו להעריץ. מאחל לך שירות שתהנה ממנו כל יום מחדש, בלי יום אחד של סבל. מאמין שאם תהיה נחוש להגיע לאן שאתה מבקש, גם תגיע לשם וזה נכון גם לגבי החיים שאחר כך. גאה להיות שכן שלך בגבעתיים, ואתה מוזמן להתקשר בחופשות שלך ולהיפגש וגם אם תצטרך עזרה או ייעוץ בכל נושא אני לרשותך. אתה מתחיל פרק מדהים בחיים, נצל אותו, תהנה, ותחזור בשלום תודה אחי, אבל לא צריך להגזים עם הערצה זה כולה אני :oops: עכשיו עגבניה חיוורת לידי, 3 ימים למנאייק!!!
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 24, 2007 דיווח פורסם נובמבר 24, 2007 "הוא פשוט שריונר איזה יופי הוא בוער, עם אפוד בלי אפוד הוא בוער יפה מאוד" נצר בהצלחה בשרות, קח הכל באיזי, אם יש לך שאלות אתה יודע למי לפנות (אפיק )
Ran Ben Shmuel פורסם נובמבר 24, 2007 דיווח פורסם נובמבר 24, 2007 מזל טוב אור!!!! תהנה , וכמו שעידו אמר, אם אתה צריך עזרה אתה יודע למי לפנות (ולא, זה לא לאפיק . (רמז לעידו)
zvi rodes פורסם נובמבר 24, 2007 דיווח פורסם נובמבר 24, 2007 אור היקר ברכות חמות לרגל גיוסך לצבא,שמור על עצמך ובהצלחה.
Or Netzer פורסם נובמבר 25, 2007 דיווח פורסם נובמבר 25, 2007 תודה רבה לכולם, יום שלישי המנאייק... עוד יומיים.
mickey lip פורסם נובמבר 25, 2007 דיווח פורסם נובמבר 25, 2007 נצר שמור על עצמך ועלינו. קח הכל בקלות, זו חויה לא נורמלית אם לוקחים אותה בפרופורציה הנכונה. שיהיה לך גיוס קל. כבר מצפים לשובך....