Ben Bezalel פורסם נובמבר 24, 2007 דיווח פורסם נובמבר 24, 2007 היה אחלה... רק חבל שמישהו לא לקח יוזמה ועלה על מגדל ר''פ...
Etai Charit פורסם נובמבר 24, 2007 דיווח פורסם נובמבר 24, 2007 מספר התנצלויות ותודות. הכל מתחיל ונגמר ב-Spyware. הסימולטור בחלון אחד - הדפיות בחלון אחר. יציאה מר"פ באיחור עקב איחור במרשה, שנגרם ע"י עומס על פלוטו. עמד בזה יפה, אך את הטיסה שלי הוצאתי באיחור, וחבל. להבא, יש לצפות לפקח ר"פ. 4XP51 המראה לגובה 3.5 לדשא, הנתיב המהיר. עומס על הקשר לא מאפשר לי לקבל המשך מרשה לנתיב, ולכן אני נכנס אוטומטית לריתוק מעל דשא. בסופו של דבר קיבלתי המשך לנתיב, ומכאן ועד צומת השרון - הכל הולך חלק. עם הזמן הולכים ומצטברים Popups. כל פעם שקופץ אחד חדש, החלון של הסימולטור מתמזער. לאחר צומת השרון, הם מצטברים כל כך שכבר החל להיות קשה לנהל את הטיסה, מן הסתם בטיסה ידנית. במשך הזמן שהחלון ממוזער, טיסה עיוורת. עם גישה התחלתי לשמוע את הקשר בצורה מקוטעת מאוד, ואני מצטער על הטרחה בכך שביקשתי מייד את ההודעה בטקסט. לאחר כמה מעגלי ריתוק במסילה, בדיוק לאחר אישרתי מעבר קשר למגדל ש"ד, התנתקות לגמרי מהרשת. ניסיון ראשון להתחבר נכשל. יוצא לחלונות, סוגר את כל ה-Popups, אך בטעות גם את דפיות ש"ד, שהיו בהיכון. התחברות חזרה לרשת, מעבר למגדל ש"ד, שמודיע לי שהתחברותי סיכנה מטוס אחר. התנצלות ובקשת המשך הוראות. גם כאן קיטועים היסטריים, בשלב זה כבר התקרבתי לרוקח. מעבר מעל המסלול, וקבלת כניסה לעם הרוח 03. חוסר רגעי של תשומת לב הוביל אותי לטעות דרמטית, ונכנסתי לעם הרוח ולאחריו בסיס 21. מגדל ש"ד מיד עלה על הטעות שלי, והורה לי לחזור למעגלי המתנה מעל השדה. לאחר מכן, כניסה להקפה מחודשת 03, מהירות במינימום, פניה לבסיס באישור בלבד, ונחיתה כמו שצריך. לאחר פינוי, הייתי צריך להתחיל להתעסק בפתיחת קובץ הדפיות של שדה דוב מחדש, ולדפדף למקום המתאים. שאלתי אם המקום בו עמדתי סביר לבינתיים, קיבלתי הוראה לפנות ל-Y ולעמוד מיד לאחר הפניה. עשיתי זאת והתארגנתי. מכאן וברגע שהייתי מוכן להסעה, כמובן שלא היו בעיות. לסיכום, אוסף בעיות טכניות, שמקורן במחשב שלי והן אשמתי בלבד, הובילו אותי לטעות דרמטית בכניסה לנחיתה. אני מתנצל בפני מגדל ש"ד על הבלאגן, מתנצל בפני שאר המטוסים שהיו בסביבתי וסבלו מחוסר הסדר הרגעי, שדוכא מייד ובמיומנות רבה ע"י מגדל ש"ד, וכן מתנצל בפני המטוס אותו סיכנתי בהתחברותי מחדש. לגבי הארוע עצמו, אני מאוד שמח על ההיענות, הנוכחות והאקשן. כן ירבו.
Shireto Shahar פורסם נובמבר 24, 2007 דיווח פורסם נובמבר 24, 2007 היה לי מדהים, באמת באסה שהיו בעיות עם השרתים..חבל.. לי אישית לא היו בעיות שמע עם אף פקח, ושוב תודה לשגיא פיקוח מעולה! ולמתן ורן תודה רבה.
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם נובמבר 24, 2007 דיווח פורסם נובמבר 24, 2007 כתבתי משהו בתחקירים - מוזמנים לקרוא. תודה לכולם על המחמאות. בסך הכל עשיתי כמיטב יכולתי. שמח שנהנתם לפחות כמוני.
Arie Halperin פורסם נובמבר 24, 2007 דיווח פורסם נובמבר 24, 2007 שגיא אתה תותח בעיות חמורות עם שרת הקול אחלה טיסה חוץ מזה תודה לשאר הפקחים ממש נהנתי תודה
Ran Ben Shmuel פורסם נובמבר 24, 2007 דיווח פורסם נובמבר 24, 2007 אהלן ראשית שמחתי לראות את כל החברים שנרתמו לערב הזה לזכרו של נמרוד. נהנתי לראות שגם אנשים שלא הכירו את נמרוד בכלל הזדהו ובאו לטוס באירוע. השתדלתי לעכב אתכם באוויר כמה שפחות ונראה לי שגם הצלחתי נהנתי מאוד הערב ומאוד התרגשתי מהאירוע. אני מצטרף לדבריו של שגיא. גם אני הוספתי תגובה משלי בפורום תחקירים, אבל אין בה בכדי להמעיט את התודה לכל אלה שבאו לטוס היום.
shlomo פורסם נובמבר 25, 2007 דיווח פורסם נובמבר 25, 2007 התחברתי רק כדי לשמוע קצת את המגדל ושמעתי את הבעיות של חוסר תקשורת. האם ייתכן שהבעיות נבעו מעומס קשה על שרתי הקול, בגלל שני האירועים של Vatsim בפרנקפורט ובמוסקבה? ראו כאן: http://www.vatsim.net/ אם זה אכן כך ואין פתרון לבעיה הטכנית הזו, אולי כדאי בפעם הבאה לקבוע את האירוע הישראלי ביום שאין בו צפי לעומס כזה גדול.
AaronDagan פורסם נובמבר 25, 2007 דיווח פורסם נובמבר 25, 2007 בקר טוב כולם, סיכום קצר שלי בכמה מילים: 1. שגיא (פלוטו) היה בסדר גמור - ישר ולעניין, מקצועי ומתחשב. ציון: 9 + 2. לעניין בעיות קשר: כבר מזמן (כולל ב- TFC ) הועלתה אפשרות (ויש כזו זמינה - ראו דרך ה-SERVINFO את כמות שרתי הקול הזמינים... בפורום תמיכה דשנו בזה הרבה....)להשתמש בשרת קול שונה. בדקתי את הנושא לפני כמה חודשים במסגרת TFC וזה עבד לא רע. ממליץ בעת הכנת אירוע לוודא אם מתוכננים אירועים נוספים, וכך לתכנן מראש התחברות לשרת קול אחר ולא אוטומטית לשרת - המאד עמוס - של LIVEATC. 3. נראה לי שהייתי אחרון וסגרתי את ש"ד, בגלל "הקפת כבוד" מעל אלקנה-כוכב יאיר, ולכן תודה לפקח הסבלני שהמתין עד לפינוי מסלול שלי. בסה"כ: אירוע מרשים עם נוכחות מכובדת . מאד נהנתי ומצפה כרגיל לאירועים דומים . שבוע טוב ומוצלח לכולכם.
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם נובמבר 25, 2007 דיווח פורסם נובמבר 25, 2007 הבעיה נובעת, כנראה, בגלל 012 או משהו בסגנון. האמת שאני ורן בדקנו את זה בתחילת האירוע ובאמת החלפנו לשרת קול פחות עמוס. בפועל לא עזר במיוחד.
אריק א. פורסם נובמבר 25, 2007 דיווח פורסם נובמבר 25, 2007 טיסה ראשונה ברשת לאחר זמן רב+פירמוט אבל הכל עבד כמו שצריך. תודה לכל הפקחים והמשתתפים - היה בהחלט מטס מכובד :!: שבוע טוב!
Izik Bakshi פורסם נובמבר 25, 2007 דיווח פורסם נובמבר 25, 2007 כל הכבוד למי שהגיע לטוס, לצערי הלימודים מנעו ממני להשתתף, אני ישמח לראות תמונות שלכם מהמטס, כדי שנוכל גם לשלוח למשפחה של נמרוד.
Barak פורסם נובמבר 25, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 25, 2007 ערב טוב רבותיי, כמה מילים לגבי אתמול וכולנו עם הפנים קדימה לאירוע הבא. לפני הכל תודות לפקחים : שגיא ינאי - פלוטו מתן מיכאלי - גישה ב"ג רן בן שמואל - מגדל ש"ד בסה"כ היה אירוע מכובד מאוד ושמחתי לראות שהחברים התייצבו ונתנו את הכבוד הראוי. 2 נק' קריטיות, אחת לטייסים והשניה לפקחים. טייסים - נא לשים לב למה ששגיא ורן רשמו בפורום תחקירים. אני ביקשתי מהם שירשמו זאת שם על מנת שנוכל כולנו ללמוד להבא. זו לא בושה לטעות, רק ככה מתקדמים ! פקחים - אני לא מאשים כאן אף אחד בצורה קונקרטית, אבל וזה אבל מאוד גדול, בהמשך לשרשור של עופר בעניין שביתת הפקחים לא יכול להיות שמדי שבוע (בממוצע) אני ומתן נאלצים להתחנן בפני חצי מסגל הפקחים לעלות ובסוף איכשהו מצליחים להסתדר. לימדו אותי פעם משפט מאוד נכון "נאה דורש - נאה מקיים". אז כמו שהרבה פקחים מצפים ממני לשבץ אותם ראשונים באירועים יותר "נוצצים", אני ומתן מצפים שבאירועים פחות "נוצצים" הם יבואו מיוזמתם ויציעו את עצמם. אני אישית לא זוכר אירוע שהיו לי עמדות סגורות עד סמוך לאירוע וזה בולט במיוחד ב-2 האירועים האחרונים. אתמול לצערנו את ר"פ לא הצלחנו בסוף לאייש. ועוד נק' אחת - יפה שחברים רוצים אירועים אני שמח מאוד. מכאן ועד לטעון שמחלקת אירועים הם כמו "דובים שישנים בחורף" (ציטוט מאחת ההודעות שפורסמה בפורום לא מזמן) המרחק גדול. אז אני לא כועס, להיפך אני מרוצה שרוצים עוד. שימו לב שהסיבה שהפסקנו להפציץ כל שבוע אירוע למרות שזה היה יעד אישי שלי להנהיג פה אירוע שבועי היא שהחטיבה לא בנויה לזה. כשהיינו עושים אירוע כל שבוע היו קולות שאמרו "זה יותר מדי..זה לא מגוון מספיק..זה פה זה שם", אז החלטנו לצמצם ואתמול (אחרי שבוע ללא אירוע) באמת הייתה כמות נאה לכל הדעות. לסיכום, אני מבקש לסמוך עלינו (אנוכי ומתן) ועל מתאמי האירועים של החברות (אלמוג, יהב ושחר) שאנחנו יודעים פחות או יותר מתי, למה וכמה. מעבר לכך, אין כאן שום דבר אישי נגד אף אחד, אז נא לא להיעלב ! שבוע טוב לכולם !
Ben Bezalel פורסם נובמבר 29, 2007 דיווח פורסם נובמבר 29, 2007 אני אשמח להצטרף באיזור השעה 22:00 בוקר טוב..
Michael R פורסם נובמבר 29, 2007 דיווח פורסם נובמבר 29, 2007 אני אשמח להצטרף באיזור השעה 22:00 תשמח להצטרף למה בדיוק? האירוע היה ב 24.11 יום שבת