rubi פורסם נובמבר 23, 2007 דיווח פורסם נובמבר 23, 2007 כותרת. http://www.fsinsider.com/TEAM/Pages/default.aspx
אורח פורסם נובמבר 23, 2007 דיווח פורסם נובמבר 23, 2007 אני רוצה להיות טסטר כולם רוצים אני לא רואה שום סיבה להוציא FS11 , הרגע הם שחררו תוספות לFSX וגם FSX בקושי רץ על מחשבים ,חוץ מזה איזה עוד דברים כבר אפשר להוסיף?
Ran Ben Shmuel פורסם נובמבר 23, 2007 דיווח פורסם נובמבר 23, 2007 אני רוצה להיות טסטר כולם רוצים אני לא רואה שום סיבה להוציא FS11 , הרגע הם שחררו תוספות לFSX וגם FSX בקושי רץ על מחשבים ,חוץ מזה איזה עוד דברים כבר אפשר להוסיף? למפתחים לא אכפת כל עוד משלמים להם...
ha5mvo פורסם נובמבר 23, 2007 דיווח פורסם נובמבר 23, 2007 אני רוצה להיות טסטר כולם רוצים אני לא רואה שום סיבה להוציא FS11 , הרגע הם שחררו תוספות לFSX וגם FSX בקושי רץ על מחשבים ,חוץ מזה איזה עוד דברים כבר אפשר להוסיף? I actually do see good reasons. FSX is a flunk with a capital F. It came out at the wrong time and the wrong shape. The sooner it would be replaced with a more stable and sensible sim, the better it would be to both users and 3rd party developers