עבור לתוכן
Oren Geva

חברים, אני לא רוצה לבאס אתכם, אבל הסנרי החדש של אלכס הוא...

Recommended Posts

פורסם

אכן גם אני ניסיתי אותו

ופשוט ענק! ! !

לא הבנתי כשראיתי למה פתחת נושא כזה על אכזבה מהסינארי חחחח

כי הוא פשוט מדהים!!!

פורסם

אלכס אתה גדול מהחיים.

אני מזהה את הבית של ההורים של אשתי, עכשיו צריך למצא F16 חמוש ולהתאמן :wink: :lol:

הערונת קטנה - בחיבור בין הסינרי הזה לדיפולט באזור צומת הקאנטרי יש תזוזה והכבישים לא מתחברים. אני מאמין שהבעיה היא בסינרי המקורי שהוא לא מדוייק כמו שלא אלכס ועל כן השאלה הבאה, היש סיכוי שניראה כזה גם לאזור השרון ?

החברה פה רצו להודות לך laola.gif

פורסם
אלכס אתה גדול מהחיים.

אני מזהה את הבית של ההורים של אשתי, עכשיו צריך למצא F16 חמוש ולהתאמן :wink: :lol:

הערונת קטנה - בחיבור בין הסינרי הזה לדיפולט באזור צומת הקאנטרי יש תזוזה והכבישים לא מתחברים. אני מאמין שהבעיה היא בסינרי המקורי שהוא לא מדוייק כמו שלא אלכס ועל כן השאלה הבאה, היש סיכוי שניראה כזה גם לאזור השרון ?

החברה פה רצו להודות לך laola.gif

You are of course right. The sat photo is the accurate thing. The "non connecting" synthetic roads (and shores) must be fixed separately - but that's not something I can or will do [-X .

Don't worry - when I will release the Photo Real Israel (like in 5 years! :^o ) all these problems will be solved.

Meanwhile, have fun!

AND THANK YOU ALL FOR THE THOUGHTS! HAPPY INDEPENDENCE DAY!

Alex

פורסם

באמת מדהים אין מילים,

רק שאלה שמתי לב שאחרי ההתקנה נעלמו לי אובייקטים מסויימים כמו גשרים מעל הירקון,

האם זה כך צריך להיות או שלא עשיתי נכון (קראתי את הרידמי והלכתי על פיו).

פורסם

מה?

נראה לי שזה מכוון הכל, בכל אופן. הגשרים הגנריים באו מהלנדקלאס.

עכשיו אתה רואה את גשר הירקון החדש והגשר הקטל הישן ליידו בתמונת הלווין!

פורסם

אכן מדהים!!!אני כבר הספקתי לטוס מעל תל אביב וזה נראה מדהים רק ממה שהתאכזבתי קצת שמתקרבים לאדמה הכבישים נראים על הפנים וזה נראה נורא מפוקסל.... אבל כנראה אי אפשר לתקן את זה כי לאף אחד אין גישה ללווינים של נאסא :P אז תודה רבה אלכס!!

פורסם

בבקשה. אחרי שתנסה את הסנרי תודה לאלכס ולא לי :lol:

אני פשוט לא הפסקתי לעשות רונדלים מעל העיר הזו, שבדרך כלל קשה לשכנע אותי להסתובב בה... גם אשתי התפעלה מזה, אולי יום אחד אני אצליח לשכנע אותה להצטרף לטיסה :twisted:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...