Oren Geva פורסם אפריל 26, 2004 דיווח פורסם אפריל 26, 2004 פשוט מדהים!!! אלכס, שיחקת אותה בגדול!!! מדהים, מדהים מדהים!!! אני מניח שאתם מבינים שזה מאלץ אותי לבצע שוב כל טיסה שאי פעם עשיתי מ או אל שדה דב...
mic פורסם אפריל 26, 2004 דיווח פורסם אפריל 26, 2004 אכן גם אני ניסיתי אותו ופשוט ענק! ! ! לא הבנתי כשראיתי למה פתחת נושא כזה על אכזבה מהסינארי חחחח כי הוא פשוט מדהים!!!
E.Z פורסם אפריל 27, 2004 דיווח פורסם אפריל 27, 2004 מדהים !!! לא הורדתי עוד אבל יש לי שאלה שמים אותו על ה- LANDCLASS של TELAVIV או מבטלים אותו?
gal_d פורסם אפריל 27, 2004 דיווח פורסם אפריל 27, 2004 איזה מדהים, במיוחד התמונה האחרונה. גם אני לא הבנתי כמו אלעד, איזה סנרי אני אמור לבטל? אורן איכשהו נצליח להסתדר עם עוד תמונות מדהימות כמו שלך...
אורח פורסם אפריל 27, 2004 דיווח פורסם אפריל 27, 2004 אלכס אתה גדול מהחיים. אני מזהה את הבית של ההורים של אשתי, עכשיו צריך למצא F16 חמוש ולהתאמן :wink: הערונת קטנה - בחיבור בין הסינרי הזה לדיפולט באזור צומת הקאנטרי יש תזוזה והכבישים לא מתחברים. אני מאמין שהבעיה היא בסינרי המקורי שהוא לא מדוייק כמו שלא אלכס ועל כן השאלה הבאה, היש סיכוי שניראה כזה גם לאזור השרון ? החברה פה רצו להודות לך
lalex פורסם אפריל 27, 2004 דיווח פורסם אפריל 27, 2004 אלכס אתה גדול מהחיים.אני מזהה את הבית של ההורים של אשתי, עכשיו צריך למצא F16 חמוש ולהתאמן :wink: הערונת קטנה - בחיבור בין הסינרי הזה לדיפולט באזור צומת הקאנטרי יש תזוזה והכבישים לא מתחברים. אני מאמין שהבעיה היא בסינרי המקורי שהוא לא מדוייק כמו שלא אלכס ועל כן השאלה הבאה, היש סיכוי שניראה כזה גם לאזור השרון ? החברה פה רצו להודות לך You are of course right. The sat photo is the accurate thing. The "non connecting" synthetic roads (and shores) must be fixed separately - but that's not something I can or will do [-X . Don't worry - when I will release the Photo Real Israel (like in 5 years! :^o ) all these problems will be solved. Meanwhile, have fun! AND THANK YOU ALL FOR THE THOUGHTS! HAPPY INDEPENDENCE DAY! Alex
Oren Geva פורסם אפריל 27, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 27, 2004 אני שמתי אותו בשכבה גבוהה יותא מהלאנדקלאס של ת"א אל תבטלו אותו כי הוא כולל את איזור השרון החשוב מאוד לטיסות CVFR - בצרה, צומת השרון וכו'.
Ilan Jonas פורסם אפריל 27, 2004 דיווח פורסם אפריל 27, 2004 Guys - Just read the readme file, it explains everything about other sceneries!
hagay פורסם אפריל 27, 2004 דיווח פורסם אפריל 27, 2004 באמת מדהים אין מילים, רק שאלה שמתי לב שאחרי ההתקנה נעלמו לי אובייקטים מסויימים כמו גשרים מעל הירקון, האם זה כך צריך להיות או שלא עשיתי נכון (קראתי את הרידמי והלכתי על פיו).
Oren Geva פורסם אפריל 27, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 27, 2004 מה? נראה לי שזה מכוון הכל, בכל אופן. הגשרים הגנריים באו מהלנדקלאס. עכשיו אתה רואה את גשר הירקון החדש והגשר הקטל הישן ליידו בתמונת הלווין!
Erez Savir פורסם אפריל 27, 2004 דיווח פורסם אפריל 27, 2004 אכן מדהים!!!אני כבר הספקתי לטוס מעל תל אביב וזה נראה מדהים רק ממה שהתאכזבתי קצת שמתקרבים לאדמה הכבישים נראים על הפנים וזה נראה נורא מפוקסל.... אבל כנראה אי אפשר לתקן את זה כי לאף אחד אין גישה ללווינים של נאסא אז תודה רבה אלכס!!
Itay Zecharia פורסם אפריל 27, 2004 דיווח פורסם אפריל 27, 2004 אלכס אתה ענק!!!! אורן, אז איך שהבנתי לא צריך לבטל קבצים מסויימים... נכון?
Ilan Jonas פורסם אפריל 27, 2004 דיווח פורסם אפריל 27, 2004 בהורדות באתר שלנו - Downloads-Scenery Objects-Tel-Aviv Photoreal v2
Ilan Jonas פורסם אפריל 27, 2004 דיווח פורסם אפריל 27, 2004 בבקשה. אחרי שתנסה את הסנרי תודה לאלכס ולא לי אני פשוט לא הפסקתי לעשות רונדלים מעל העיר הזו, שבדרך כלל קשה לשכנע אותי להסתובב בה... גם אשתי התפעלה מזה, אולי יום אחד אני אצליח לשכנע אותה להצטרף לטיסה :twisted:
zvi rodes פורסם אפריל 27, 2004 דיווח פורסם אפריל 27, 2004 אלכס,מילה אחת נשארה לי ואני אתן אותה לך,ת ו ד ה.
OmriSoudry פורסם אפריל 28, 2004 דיווח פורסם אפריל 28, 2004 WOOOWWWWW !!!! איזה יפה זה!! תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה! אלכס אתה ענק! באמת!