AaronDagan פורסם נובמבר 27, 2007 דיווח פורסם נובמבר 27, 2007 הנה משהו שמועתק מהפורום של LDS מהיום, לכל מי ששאל ולא קיבל תשובה מספקת: The 757 is alive and well, and currently in development, with no release dates forthcoming. למי מכם שמתקשה בהבנת הנקרא (אין כאלה, נכון? :mrgreen: ), המסר הוא שהדגם הזה נמצא בתהליך פיתוח - יעני אי-שם באחת המגירות - ללא תאריך משוער לשחרור לציבור. זה מה שיש, ונאלץ להסתפק ב-757 שכבר זמין. לעומת זאת, משהו מעניין ומאתגר: בקרוב LDS מתכננים להוציא לשוק DVD עבור ה-747 של PMDG, בדומה לזה של ה-767, מה שקרוי אצלם AOA. כל מי שכבר התנסה עם ה-767 - תאמינו לי כל אוהבי "המלכה" (אלמוג ושו"ת): יש לכם בהחלט למה לצפות.....כנסו לאתר של LDS ולקישור לאתר של AOA ותתרשמו.... יום טוב.
Eran Granola פורסם נובמבר 27, 2007 דיווח פורסם נובמבר 27, 2007 הנה משהו שמועתק מהפורום של LDS מהיום, לכל מי ששאל ולא קיבל תשובה מספקת:The 757 is alive and well, and currently in development, with no release dates forthcoming. למי מכם שמתקשה בהבנת הנקרא (אין כאלה, נכון? :mrgreen: ), המסר הוא שהדגם הזה נמצא בתהליך פיתוח - יעני אי-שם באחת המגירות - ללא תאריך משוער לשחרור לציבור. זה מה שיש, ונאלץ להסתפק ב-757 שכבר זמין. לעומת זאת, משהו מעניין ומאתגר: בקרוב LDS מתכננים להוציא לשוק DVD עבור ה-747 של PMDG, בדומה לזה של ה-767, מה שקרוי אצלם AOA. כל מי שכבר התנסה עם ה-767 - תאמינו לי כל אוהבי "המלכה" (אלמוג ושו"ת): יש לכם בהחלט למה לצפות.....כנסו לאתר של LDS ולקישור לאתר של AOA ותתרשמו.... יום טוב. אהרון, לא הבנתי את מה שכתבת, מחד, ציטטת את LDS שאומרים שה 757 בשלבי פיתוח, מאידך אמרת שניאלץ להסתפק ב 757 שכבר זמין. אולי הכוונה היא ל 767? תקן אותי אם אני טועה...
matan פורסם נובמבר 27, 2007 דיווח פורסם נובמבר 27, 2007 אהרון היקר,אני זוכר את התקופה שהם רשמו את אותו דבר על ה767,ואני חייב להגיד לך..יש לנו עוד המון המון המון המון זמן עד שהוא יצא. אין אפילו תמונות של הLDS וזה אומר שזה ייקח לדעתי עוד שעה מעכשיו. כשהLDS פירסמו תמונות של ה767 שלהם,מאז לקח עוד המון זמן עד שהמטוס יצא. בלי קשר אני יודע שיקטלו אותי על זה אבל אני חייב להגיד שPSS אחרי העידכון 1.3 הוא בהחלט מטוס לא רע,שופרו המון דברים ואני לא יכול להגיד שאני לא נהנה להטיס אותו מדי פעם לאילת וחזרה.
Eran Granola פורסם נובמבר 27, 2007 דיווח פורסם נובמבר 27, 2007 אין אפילו תמונות של הLDS וזה אומר שזה ייקח לדעתי עוד שעה מעכשיו. . מתן, לא התכוונת לשנה? הרי הם לא היו נותנים כזו הודעה אילו המטוס היה יוצא אחרי שעה... ולעיניין ההודעה. אין לדעתי להסיק מפיתוח ה LDS 767 לגבי 757. יש להם בטח נסיון. וצברו ידע. ויתכן שהפיתוח יהיה קצר יותר מזה של ה 767 אבל יכול להיות גם אחרת. יכול להיות שהוציאו את ההודעה כדי לדעת מה אנחנו המשתמשים חושבים. אם הם מקבלים תגובות אז הם יאיצו את הפיתוח כי הרבה אנשים ממתינים. אם הם לא היו מוציאים את ההודעה והיו מפתחים במרץ רב ומוציאים את הגירסה, יכול להיות שכל מלאכתם הייתה לשווא כי לא היו מי שירכשו את היצירה... ההודעה שקולה ליחסי ציבור. כמו שמתחילים לשווק כל מוצר - נניח מעדן חלב - בהתחלה מוציאים אב טיפוס אחכ עורכים סקר ולבסוף סדרה קטנה ואז מפסיקים. אחכ בוחנים בחנויות אם הייתה דרישה, ואם כן פותחים את קו הייצור. כל שנותר לנו הוא להמתין ואז נדע .
matan פורסם נובמבר 27, 2007 דיווח פורסם נובמבר 27, 2007 אין אפילו תמונות של הLDS וזה אומר שזה ייקח לדעתי עוד שעה מעכשיו. . מתן, לא התכוונת לשנה? הרי הם לא היו נותנים כזו הודעה אילו המטוס היה יוצא אחרי שעה... ולעיניין ההודעה. אין לדעתי להסיק מפיתוח ה LDS 767 לגבי 757. יש להם בטח נסיון. וצברו ידע. ויתכן שהפיתוח יהיה קצר יותר מזה של ה 767 אבל יכול להיות גם אחרת. יכול להיות שהוציאו את ההודעה כדי לדעת מה אנחנו המשתמשים חושבים. אם הם מקבלים תגובות אז הם יאיצו את הפיתוח כי הרבה אנשים ממתינים. אם הם לא היו מוציאים את ההודעה והיו מפתחים במרץ רב ומוציאים את הגירסה, יכול להיות שכל מלאכתם הייתה לשווא כי לא היו מי שירכשו את היצירה... ההודעה שקולה ליחסי ציבור. כמו שמתחילים לשווק כל מוצר - נניח מעדן חלב - בהתחלה מוציאים אב טיפוס אחכ עורכים סקר ולבסוף סדרה קטנה ואז מפסיקים. אחכ בוחנים בחנויות אם הייתה דרישה, ואם כן פותחים את קו הייצור. כל שנותר לנו הוא להמתין ואז נדע . חחחחחח טעות שלי עוד שנה כמו שאמרת
matan פורסם נובמבר 27, 2007 דיווח פורסם נובמבר 27, 2007 אין אפילו תמונות של הLDS וזה אומר שזה ייקח לדעתי עוד שעה מעכשיו. . מתן, לא התכוונת לשנה? הרי הם לא היו נותנים כזו הודעה אילו המטוס היה יוצא אחרי שעה... ולעיניין ההודעה. אין לדעתי להסיק מפיתוח ה LDS 767 לגבי 757. יש להם בטח נסיון. וצברו ידע. ויתכן שהפיתוח יהיה קצר יותר מזה של ה 767 אבל יכול להיות גם אחרת. יכול להיות שהוציאו את ההודעה כדי לדעת מה אנחנו המשתמשים חושבים. אם הם מקבלים תגובות אז הם יאיצו את הפיתוח כי הרבה אנשים ממתינים. אם הם לא היו מוציאים את ההודעה והיו מפתחים במרץ רב ומוציאים את הגירסה, יכול להיות שכל מלאכתם הייתה לשווא כי לא היו מי שירכשו את היצירה... ההודעה שקולה ליחסי ציבור. כמו שמתחילים לשווק כל מוצר - נניח מעדן חלב - בהתחלה מוציאים אב טיפוס אחכ עורכים סקר ולבסוף סדרה קטנה ואז מפסיקים. אחכ בוחנים בחנויות אם הייתה דרישה, ואם כן פותחים את קו הייצור. כל שנותר לנו הוא להמתין ואז נדע . שמע משו קטן בקשר לשיווק: הLDS כמו כל חברה אחרת רוצה להרוויח כסף כסף וכסף. הם בכוונה מוציאים את ההודעות האלה כדי שאנשים יקפצו ויתחננו שהם ישחררו את זה,ואז הם ישר ימשכו את הזמן ויעלו מחירים...אומנם הLDS הגונים יותר במעט מהPMDG שהגזימו, אבל עדיין המטרה של LVLD זה כסף.
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 27, 2007 דיווח פורסם נובמבר 27, 2007 ההודעה אינה רשמית של LDS, המידע הנ"ל בן כשנתיים. אני מסכים עם המשפט האחרון. הנה משהו שמועתק מהפורום של LDS מהיום, לכל מי ששאל ולא קיבל תשובה מספקת:The 757 is alive and well, and currently in development, with no release dates forthcoming. למי מכם שמתקשה בהבנת הנקרא (אין כאלה, נכון? :mrgreen: ), המסר הוא שהדגם הזה נמצא בתהליך פיתוח - יעני אי-שם באחת המגירות - ללא תאריך משוער לשחרור לציבור. זה מה שיש, ונאלץ להסתפק ב-757 שכבר זמין.
Eran Granola פורסם נובמבר 27, 2007 דיווח פורסם נובמבר 27, 2007 זה בדיוק מה שכתבתי, שהם מוציאים את ההודעה כמו יחסי ציבור. לגרות ולמשוך את הקהל. אם להעלות מחיר או לא זה כבר סיפור אחר.
ha5mvo פורסם נובמבר 27, 2007 דיווח פורסם נובמבר 27, 2007 The question is, how many new features going to be added to the 57. Due to the nature of the 76/ 75, adjusting the model for the panel (basically "merging" it) should not be a big deal. Developing new gauges from scratch - is.