עבור לתוכן
James

חדשה..

Recommended Posts

פורסם
איזה מגילות?

עריכה: אני די מסתדרת עם הילדים פה (:

לא שאני לא ילדה בעצמי.

באמת חבל שזו הייתה ההתחלה אבל בסדר שרדתי קשים יותר :)

תודה.

דיוני תעופה ברומו של עולם לפרטי פרטים עד הפרט האחרון

חפירה עם בולדוזר דחפור פטיש אוויר פצצות עומק וכו'.

בקיצור יש לך לאן לשאוף =]

על החתום, טוראי אור נצר :roll:

איך אתה כבר בבית? :lol:

בית ז**** של הצבא :] הגוף הכי מטומטם והכי לא יעיל בארץ.. זה פשוט בזיון.

אל תשאלו בקיצור תגידו תודה חחח למרות שאני כבר על מדים והכל.

פורסם
סיפור מעניין....

לפני שהיה vatil וכולנו או רובנו טסנו בivao (השם ישמור... סתם...)

טסתי לי לבדי בכול מיני מקמומות בעולם..

באחת הטיסות מעל מקסיקו אם זה מעניין מישהו.. הסנטר היתה בחורה שבידע שלה היתה יכולה ללמד פה כמה חברה על הילכות תעופה וכיצד להתנהג ברשת...

במהלך הטיסה מכיוון שלא היתה תנועה רבה התחלנו לדבר והחלפנו icq

לאחר הטיסה דיברנו והנה סיפורה המדהים:

לבחורה הבמאת חביבה הזו יש חבר והחבר בילה שעות רבות בלדבר למחשב שלו...

ואז היא שאלה אותו שאם הוא לא מפסיק לדבר למחשב הם נפרדים (פחדה שהוא משתגע...)

והוא הכיר לה את התעופה ברשת - לאחר זמן לא רב הוא הפך להיות אחראי פקחים ברשת במקסיקו

והיא טייס מן השורה.. לאחר מכן פקח מן השורה... עד סנטר מן השורה תחת קורת גג אחת...

וזה בא ללמדנו ש:

המציאות עולה על כול דימיון...

לבחור יש את החברה שהיא החלום של כולנו...

ובנות ברשת- זה רק יעשה את זה ליותר חיובי-הן יכירו לנו fl שטרם הכרנו...

וגם לחשדהו יש המשך= כבדאו... אז אנא

להתיך אשמה לא מבוססת זו עבירה שנקראת "השחרת פניו של אדם ברבים" אז שימו לב...

לטל ברוכה הבאה ואם "קשה" לך פה עם הילדים יש פה גם אנשים מבוגרים עם ילדים שמהווים את הקול השקול והמתון- ואנו נשמח לקבלך ושווה בין שווים כי כזו את פה.

תודה למי שהצליח להחזיק מעמד עד פה...

שגיא ה.

אתה בהחלט צודק, לאור המבול שהיה פה ולאור אופן הצגתם של הבנות, נראה כי מישהו חמד לצון.

אם טעיתי, והערכה שלי שגויה, אני מתנצל בפניך גבירתי החדשה.

ברוכה הבאה בצל קורתינו טל.

אשמח לעזור לך להתקדם דרך לימדה עצמית שלך ושאלות בפורום.

נ.ב

אני אוהב שאומרים לי כאשר אני טועה, לא חייבים לרמוז בדרך עקיפה , יש אופי מתנשא במקצת בהודעתך, בכל מקרה , אני מודה לך על הזמן שהשקעת , רק הזמן יוכיח אם אני טועה או לא, לעת עתה , מחמת הספק, התנצלתי בפני הגברת הצעירה.

לגבי ניבים ופתגמים, אני ממליץ לחזור על החומר , אין משפטים כאלה בעיברית.

צ"ל: "הלבין פני חברו ברבים".

שלא תגיד שאני לא נחמד אז בבקשה:

http://lib.cet.ac.il/pages/glossary.asp?item=21

פורסם

לא היית בהודעתי ולו זה בכדי לכוון אותה אל דבריך.. אני נוהג לקרוא את תגובותיך בפורום מכיוון ש:

הן מנוסחות לרוב ברמה גבוהה יותר מן הנהוג במחוזותינו (צערי- על הרמה הקיימת, ולא על תגובותייך)

הן נוטות להיות מקצועיות ומעניינות כאחד וזה דבר לא פשוט לעשותו...

וגם כן יש הנאה מסויימת לקרוא דברים של אדם משכיל שמצליח לחבר יותר מ "אהבתי גדול!"

לכן עלי להבהיר בזאת על מנת שלא יווצר מצב לבעייה או פרשנות לא נכונה:

דברי והסיפור למעלה כלל לא כוונו לאדם זה או אחר- אני מתייחס באופן שווה לכול באי הפורום

הרעיון היה להרגיע את המתלהבים בקשר להמצאות אישה בקרבנו- דבר שהוא רצוי ומבורך... לדעתי האישית בלבד..

אם לדעתך דברי בעלי אופן מתנשא צר לי על כך איני חושב שאני טוב בהוא זה על פני כול אדם אחר, אם תצורת כתיבתי נוטה להיות שקולה ומנומסת אין בה כהוא זה לפגוע או לרמוז דבר לאדם

אחר- כמובן שלצערי איני יכול לדעת מה אחרים חושבים ומכיוון שמחשבות הן דבר פרטי לכול אדם ואדם...

אני מקווה שתגובתי זו ירדת לסוף דעתי, והבנת אין לי שום דבר רע להגיד עליך, ההפך הוא הנכון יש לי אך ורק דברים טובים מאוד להגיד עליך

כולי תקווה שבכך באה פרשה זו לסיומה..

תודה

שגיא ה.

פורסם

שלום לכל חברי וחברות וואטיל!

כולכם מכירים אותי כאחד שאוהב מאוד חוש הומור כי :שבוקי בשטח הדיילת במתח!

אבל זה במידה ושלא יפגע במקצועיות שלנו בנושא התעופה.

אבל נראה לי שבנושא של ה"בנות"אשר באו אל שורותינו נראה לי חברים שנסחפתם יתר על המידה והתגובות המרובות שלכם שכל אחד מביע את רגשותיו והגיגי ליבו נתנו לי להרגיש שאנחנו נמצאים בפורום של נימוסים והליכות או הכירויות נוסח "קופידון" ולא בפורום של תעופה.

גם דיון מכובד בנושא של STEP CLIMB אז מגיבה שם ה"בחורה" טל JAMS מספר פעמים בגיבוב של דברים אשר לא קשורים בכלל לנושא אז אני רוצה גם לומר לה שתשב בשקט ולא תתערב בכל נושא שאינה מבינה בו:גם שאני הייתי חדש פה לא העזתי להגיב אפילו בנושא של ססנה על אחת כמה וכמה בבואינג 747-400 אלא עד שלמדתי טוב והייתי בקי בנושא התעופה.

לסיכום ברצוני לאחל לכולם טיסות ונחיתות נעימות

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם
לא היית בהודעתי ולו זה בכדי לכוון אותה אל דבריך.. אני נוהג לקרוא את תגובותיך בפורום מכיוון ש:

הן מנוסחות לרוב ברמה גבוהה יותר מן הנהוג במחוזותינו (צערי- על הרמה הקיימת, ולא על תגובותייך)

הן נוטות להיות מקצועיות ומעניינות כאחד וזה דבר לא פשוט לעשותו...

וגם כן יש הנאה מסויימת לקרוא דברים של אדם משכיל שמצליח לחבר יותר מ "אהבתי גדול!"

לכן עלי להבהיר בזאת על מנת שלא יווצר מצב לבעייה או פרשנות לא נכונה:

דברי והסיפור למעלה כלל לא כוונו לאדם זה או אחר- אני מתייחס באופן שווה לכול באי הפורום

הרעיון היה להרגיע את המתלהבים בקשר להמצאות אישה בקרבנו- דבר שהוא רצוי ומבורך... לדעתי האישית בלבד..

אם לדעתך דברי בעלי אופן מתנשא צר לי על כך איני חושב שאני טוב בהוא זה על פני כול אדם אחר, אם תצורת כתיבתי נוטה להיות שקולה ומנומסת אין בה כהוא זה לפגוע או לרמוז דבר לאדם

אחר- כמובן שלצערי איני יכול לדעת מה אחרים חושבים ומכיוון שמחשבות הן דבר פרטי לכול אדם ואדם...

אני מקווה שתגובתי זו ירדת לסוף דעתי, והבנת אין לי שום דבר רע להגיד עליך, ההפך הוא הנכון יש לי אך ורק דברים טובים מאוד להגיד עליך

כולי תקווה שבכך באה פרשה זו לסיומה..

תודה

שגיא ה.

או, כנראה שטעיתי שוב :lol: , קבל את התנצלותי.

הנושא מאחורינו.

פורסם
אז אני רוצה גם לומר לה שתשב בשקט ולא תתערב בכל נושא שאינה מבינה בו בוקי זאב:4X-MJB

בוקי כל אחד רשאי להגיב בכל נושא שבא לו להגיב כל עוד לא חרג מכללי הפורום, גם זו דרך להשתלב וללמוד כאשר זאת המטרה.

אם לא נוח לך עם רוח הדברים אתה מוזמן לא להגיב לתגובה

פורסם
שלום לכל חברי וחברות וואטיל!

כולכם מכירים אותי כאחד שאוהב מאוד חוש הומור כי :שבוקי בשטח הדיילת במתח!

אבל זה במידה ושלא יפגע במקצועיות שלנו בנושא התעופה.

אבל נראה לי שבנושא של ה"בנות"אשר באו אל שורותינו נראה לי חברים שנסחפתם יתר על המידה והתגובות המרובות שלכם שכל אחד מביע את רגשותיו והגיגי ליבו נתנו לי להרגיש שאנחנו נמצאים בפורום של נימוסים והליכות או הכירויות נוסח "קופידון" ולא בפורום של תעופה.

גם דיון מכובד בנושא של STEP CLIMB אז מגיבה שם ה"בחורה" טל JAMS מספר פעמים בגיבוב של דברים אשר לא קשורים בכלל לנושא אז אני רוצה גם לומר לה שתשב בשקט ולא תתערב בכל נושא שאינה מבינה בו:גם שאני הייתי חדש פה לא העזתי להגיב אפילו בנושא של ססנה על אחת כמה וכמה בבואינג 747-400 אלא עד שלמדתי טוב והייתי בקי בנושא התעופה.

לסיכום ברצוני לאחל לכולם טיסות ונחיתות נעימות

בוקי זאב:4X-MJB

אני עד כדי כך מפריעה לך?

פורסם

דווקא לדעתי בוקי צודק, תחשבו שכל אחד שמתחיל בתחום יגיב בנושאים שאין לו מושג עליהם, זה רק יוריד את הרמה. רוצים ללמוד? יש את IFS שמלמד הכל מא' עד ת'.

כמו שאני (ואני מניח עוד רבים) לא מגיב בנושאים שאין לי מושג עליהם, ועדיף לשתוק מאשר שאני אדבר שטויות, כך גם אחרים צריכים לנהוג. לדעתי.

פורסם
דווקא לדעתי בוקי צודק, תחשבו שכל אחד שמתחיל בתחום יגיב בנושאים שאין לו מושג עליהם, זה רק יוריד את הרמה. רוצים ללמוד? יש את IFS שמלמד הכל מא' עד ת'.

כמו שאני (ואני מניח עוד רבים) לא מגיב בנושאים שאין לי מושג עליהם, ועדיף לשתוק מאשר שאני אדבר שטויות, כך גם אחרים צריכים לנהוג. לדעתי.

זה רק מוריד את הרמה שלך אם אתה מבקש ממישהו לשתוק כי אתה לא מסוגל להתמודד עם התגובה שלו. קח למשל את התגובה הבאה שלי אליך, בהנחה שדיברת שטויות:

אביתר, אתה לא ממש בכיוון, כדי להבין יותר על מה אנחנו מדברים מומלץ שתלמד קודם קורס בסיסי ב- IFR, תטוס קצת ברשת, תתנסה בהטסה של מטוסים כבדים ואז השרשור ידבר אליך.

קצת ארוך, אבל עדיף לדעתי מלהשתיק מישהו כי לא מצאת איך להגיב.

פורסם

זה רק מוריד את הרמה שלך אם אתה מבקש ממישהו לשתוק כי אתה לא מסוגל להתמודד עם התגובה שלו. קח למשל את התגובה הבאה שלי אליך, בהנחה שדיברת שטויות:

אביתר, אתה לא ממש בכיוון, כדי להבין יותר על מה אנחנו מדברים מומלץ שתלמד קודם קורס בסיסי ב- IFR, תטוס קצת ברשת, תתנסה בהטסה של מטוסים כבדים ואז השרשור ידבר אליך.

קצת ארוך, אבל עדיף לדעתי מלהשתיק מישהו כי לא מצאת איך להגיב.

אני לא השתקתי אף אחד. אמרתי שמתחילים כדאי שיתחילו בקטן, לאט לאט, ולא ישר יקפצו למים העמוקים.

כל אחד אמר את דעתו- בוא נסיים כאן את הדיון כדי שחלילה לא יתפתח לויכוח.

פורסם
אני לא השתקתי אף אחד. אמרתי שמתחילים כדאי שיתחילו בקטן, לאט לאט, ולא ישר יקפצו למים העמוקים.

כל אחד אמר את דעתו- בוא נסיים כאן את הדיון כדי שחלילה לא יתפתח לויכוח.

אז עכשיו אתה משתיק אותי? :lol:

מזל שהפורום לא מוחק מילים :mrgreen:

קיבלתי את בקשתך, הדיון הסתיים.

פורסם
אז אני רוצה גם לומר לה שתשב בשקט ולא תתערב בכל נושא שאינה מבינה בו4X-MJB

בוקי, אני מתפלא עליך, ממש לא לעניין מה שכתבת פה, אני חושב שאתה צריך להתנצל. אתה יכול לגרום לה להבין את זה גם בלי להתנסח בצורה כזו אגרסיבית.

פורסם
אני אלמד לשתוק יותר.

אין לך שום סיבה לשתוק, ברוכה הבאה וזה כ"כ מרענן סוף סוף "לשמוע" קול נשי בפורום, כל עוד את לא מנבלת את פיך אני לא רואה סיבה שתשתקי ולפי דעתי רוב החברים קיבלו אותך יפה מאוד ולחלק קטן זה קצת הפריע אבל לא נורא זה יעבור להם, שוב פעם ברוכה הבאה ותשאלי כל מה שעולה לך לראש שקשור לסימולטורים ותעופה הרי בשביל זה יש את הפורום הזה, ואם מה שתכתבי לא יהיה לעניין אז בשביל זה יש את מנהל הפורום שיעיר לך על כך.

8)

פורסם
השרשור הזה נמשך הרבה יותר מהדרוש. כל המוסיף גורע. בואו נסיים את השרשור הזה כאן.

צריך רב בריח?

שלילי, לא צריך בכוח. החברים פה ברמה מספיק גבוהה כדי לדעת לסיים דיון חסר טעם בעצמם. זו היתה דעתי, יכול להיות שמישהו לא חושב כמוני. השרשור לא חורג מכללי הפורום. אני מזמין את כל חברי הפורום לסיים את הדיון הזה כאן, על דעת עצמם ולא מכורח נעילת השרשור.

פורסם
השרשור הזה נמשך הרבה יותר מהדרוש. כל המוסיף גורע. בואו נסיים את השרשור הזה כאן.

צריך רב בריח?

צריך.

השרשור הזה גולש ליותר מדי כיוונים לא טובים.

והוא לא מוסיף הרבה כבוד לחטיבה או לחברים בה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...