Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 29, 2007 דיווח פורסם נובמבר 29, 2007 ערכתי קובץ שמכיל אינפורמציה על ארבעה איזורים המרוכזים בשתי ארצות: 1. קנדה, British Columbia מתחלק לשלושה תת איזורים: Victoria Vancouver Bella-Coola 2. שוויצריה והאלפים השוויצריים איזור אחד שלם לכל אחד מהאיזורים קיים סינרי ובנוסף יצרתי לכל איזור קובץ שניתן לטעון ב- GoogleEearth ולראות את כל המנחתים הקיימים. בקבצים שהכנתי לגוגל מפורטים מנחתים יבשתיים, מנחתים ימיים ומנחתי מסוקים, וכן ניתן לאתר שם אגמים שניתן לנחות בהם ולבנות נתיבים מעניינים. הכל חינמי למעט vancouver שבתשלום, הוא מומלץ מאד אבל אפשר גם להסתפק בשלושת האיזורים האחרים. כל המידע והלינקים מרוכזים בקובץ הבא, כל הקבצים הם עבור FSX: http://download.yousendit.com/9B87B5E123815D89 הקישור תקף ל-7 ימים מהיום, לאחר מכן אפשר לפנות אלי ואשלח ברצון. אשמח לתגובות ממי שמעוניין להצטרף לטיסות ראיה כאלה, במולטיפלייר ו/או בגרסאות הבטא של FSInn, כמו כן אשמח אם תשרשרו כאן תגובות וגם את ההמלצות שלכם לטיסות ראיה ב- FSX (שאפשר יהיה לחרוש לפחות עד שה-LC של ישראל יהיה מוכן, וגם אחר כך...)
Asaf Brietbard פורסם נובמבר 29, 2007 דיווח פורסם נובמבר 29, 2007 משה , דבר ראשון כל הכבוד! אני אהיה הרבה יותר מבסוט מזה עוד כמה חודשים, כשיהיה מחשב שיוכל להריץ את הסימולטור.... אבל בינתיים: כתבת שהכנת קובץ מגוגל-ארץ. האם הכוונה שהורדת ובנית BGL (או איך שלא עושים את זה בFSX) נפרד, או שדרוש קישור אונליין לאינטרנט? אם התשובה היא הראשונה - האם יש כזה של ישראל? (הרזולוציה עודכנה דרמטית לאחרונה) תודה!
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 29, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2007 משה , דבר ראשון כל הכבוד! אני אהיה הרבה יותר מבסוט מזה עוד כמה חודשים, כשיהיה מחשב שיוכל להריץ את הסימולטור.... אבל בינתיים:כתבת שהכנת קובץ מגוגל-ארץ. האם הכוונה שהורדת ובנית BGL (או איך שלא עושים את זה בFSX) נפרד, או שדרוש קישור אונליין לאינטרנט? אם התשובה היא הראשונה - האם יש כזה של ישראל? (הרזולוציה עודכנה דרמטית לאחרונה) תודה! אני יכול להכין כזה לישראל, כל מה שצריך זה קואורדינטות לכל נקודה ומה שרוצים שיהיה כתוב לידה
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 29, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2007 דוגמאות לאיך שזה יוצא - מראה כללי, מנחת מסוקים, מנחת ימי ומנחת יבשתי: