DUDU2231 פורסם נובמבר 30, 2007 דיווח פורסם נובמבר 30, 2007 היי בשעה האחרונה מישהו מהחטיבה פרץ לי למנג'ר ויצר שיחת ועידה בשמי והתחיל לקלל לו את כל הרשימה שלי אני כבר יודע מיזה אני לא יגיד את שמו אבל הוא למד ועזב את בית הספר לטיסה IFS הוא יודע עליי פרטים שסיפרתי לו פעם.... הוא מפיץ הכל ומקלל פה את כולם כמו : אורן טרנר איציק בקשי אבירן נועם קניספל.....הבן אדם פשוט חולני ומטומטם וכל מי שקיבל הודעה ממני רק שתדעו שז לא אני !..
אורח פורסם נובמבר 30, 2007 דיווח פורסם נובמבר 30, 2007 הרי כבר ידוע לכלונו מי הילד הקטן הזה שמשקר לכולם בניסיון למשוך קצת צומת לב. רק עם אפשר בקשר לפריצות למסנגר להציע משו , יש אפשרות לשמור את הרשימה שלכם במקרה ומישהו פורץ לכם או מוחק לכם אנשים, להסתכל למעלה יש לשונית של אנשי קשר-שמירת אנשי הקשר, ובפעם הבאה שאתם רוצים להעלות את אנשי הקשר, נכנסים ללשונית של אנשי קשר-ויבוא.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 30, 2007 דיווח פורסם נובמבר 30, 2007 חברים, ראשית תחסמו אותו חבר והתעלמו ממנו, כי היחס שלכם אליו נותן לו רצון להמשיך. שנית, יש DCRM לחטיבה ויש לו כתובת מייל, אתה מוזמנים להפנות אליו תלונה בנושא.
AsafSaar פורסם דצמבר 1, 2007 דיווח פורסם דצמבר 1, 2007 גם אני קיבלתי קללות ואני לא יודע ממי זה. בכל מקרה אותו אדם[וזה לא אתה דודו] נחסם במסנגר. שבת שלום לכולם!
Ran Ben Shmuel פורסם דצמבר 1, 2007 דיווח פורסם דצמבר 1, 2007 אפשר לדעת מה כתובת המסנג'ר המדוברת ? (ואתה יכול גם לשלוח לי בפרטי).
Avi - 4X-KDF פורסם דצמבר 2, 2007 דיווח פורסם דצמבר 2, 2007 כן גם אני ניתקל בזה, זה נשמך כבר תקופה ארוכה
AsafSaar פורסם דצמבר 2, 2007 דיווח פורסם דצמבר 2, 2007 אפשר לדעת מה כתובת המסנג'ר המדוברת ?(ואתה יכול גם לשלוח לי בפרטי). סליחה, אבל בטעות לא שמתי לב שזו הכתובת של דודו. אני מתנצל על הטעות שלי.
4X-CEA פורסם דצמבר 2, 2007 דיווח פורסם דצמבר 2, 2007 גם לי זה קרא... הוא הכניס אותי לשיחה אם כמה אנשים... {אם שמות של מנהלי VATIL}... עכשיו אני יכול להרגע כי חשבתי שכבר משעים אותי :!:
אורח פורסם דצמבר 2, 2007 דיווח פורסם דצמבר 2, 2007 גם לי זה קרא...הוא הכניס אותי לשיחה אם כמה אנשים... {אם שמות של מנהלי VATIL}... עכשיו אני יכול להרגע כי חשבתי שכבר משעים אותי :!: למה שישעו אותך ? ניראה לך שאם משעים משהו עושים את זה דרך מסנג'ר עם עוד מיליון איש ? אם רוצים להשעות משהו, יש דרך מקובלת לעשות זאת ויש רק איש אחד שמוסך לעשות זאת והוא ה DCRM (השעיה מ VATSIM לא מהפורום). גם השעיה מהפורום תתבצע בצורה מכובדת ולא בצורה פומבית כמו שיחת מסנג'ר. היה רגוע.
4X-CEA פורסם דצמבר 2, 2007 דיווח פורסם דצמבר 2, 2007 גם לי זה קרא...הוא הכניס אותי לשיחה אם כמה אנשים... {אם שמות של מנהלי VATIL}... עכשיו אני יכול להרגע כי חשבתי שכבר משעים אותי :!: למה שישעו אותך ? ניראה לך שאם משעים משהו עושים את זה דרך מסנג'ר עם עוד מיליון איש ? אם רוצים להשעות משהו, יש דרך מקובלת לעשות זאת ויש רק איש אחד שמוסך לעשות זאת והוא ה DCRM (השעיה מ VATSIM לא מהפורום). גם השעיה מהפורום תתבצע בצורה מכובדת ולא בצורה פומבית כמו שיחת מסנג'ר. היה רגוע. כן... סבבה, אבל כמו שאתה מבין " הם/הוא/היא/ זה :S " איימו עליי שיעיפו אותי מVATIL חח...
E.Z פורסם דצמבר 3, 2007 דיווח פורסם דצמבר 3, 2007 גם לי זה קרא...הוא הכניס אותי לשיחה אם כמה אנשים... {אם שמות של מנהלי VATIL}... עכשיו אני יכול להרגע כי חשבתי שכבר משעים אותי :!: למה שישעו אותך ? ניראה לך שאם משעים משהו עושים את זה דרך מסנג'ר עם עוד מיליון איש ? אם רוצים להשעות משהו, יש דרך מקובלת לעשות זאת ויש רק איש אחד שמוסך לעשות זאת והוא ה DCRM (השעיה מ VATSIM לא מהפורום). גם השעיה מהפורום תתבצע בצורה מכובדת ולא בצורה פומבית כמו שיחת מסנג'ר. היה רגוע. כן... סבבה, אבל כמו שאתה מבין " הם/הוא/היא/ זה :S " איימו עליי שיעיפו אותי מVATIL חח... במידה ומישהו מושעה הוא מקבל הודעה ישירות לאימייל מעבר לזה מנהלי הפורום מעבירים מסרים דרך מערכת ההודעות הפרטיות בצורה מכובדת. כבר נכנסתי לכמה וועידות הזויות ב MSN- בשניה שזה קורה סוגרים את החלון וממשיכים הלאה בחיים יש לי כל מיני קונספירציות שדיי צפויות לגבי מי שמנחה את הפישרים האלה בעקבות נסינות עבר אבל אשמור זאת לעצמי.