עבור לתוכן
Kobi David

**עדכון** -*ישראל אירליינס, צעד קדימה - אירוע לברצלונה!*

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים,

ובכן אני שמח לראות שמכל 30 הסלוטים שפתחנו, נותרו רק 3 יתומים ובתקווה שגם הם יתפסו עד למועד האירוע.

העלנו עבורכם את העזרים הבאים:

תרשימי השדה

קובץ עדכון נתוני IFR לאיזור ספרד ל- FS2004

AFCAD2 לשדה התעופה בברצלונה

SID & STAR ל LEBL בפורמט PMDG

תוכנית הטיסה ל FSNavigator

עידכון ל AVC

וכמובן את תוכנית הטיסה הרשמית לברצלונה

http://www.israelairlines.org/heb/operations/events

דבר נוסף, כולנו שמחים על העפלתה של מכבי תל אביב לגמר היורוליג, אך אודה ולא אבוש,אנו תקווה שעצם קיום המשחק מול האירוע, לא יגרמו לכם לוותר על האירוע שטרחנו רבות עבורו.

מה שכן, בין נקודת דיווח אחת לשניה, אני בהחלט אציץ בטלוויזה.

רשימה מעודכנת וסופית תועבר לפקחים בסמוך לתחילת האירוע.

שיהיה לכולנו בהצלחה!

חברים יקרים,

לאחר שקט תעשייתי שנכפה עלינו בחודשים, אנחנו שמחים לחזור למסורת של אירוע בחודש!

היעד שנבחר הפעם, הוא ברצלונה, ספרד.

אומנם הטיסה לא קצרה עד לעיר הנמל היפייפיה של ספרד, אבל הגיע הזמן שנעלה שלב ברמה של אורך הטיסות.

אם בריטיש יכולים לטוס אלינו מלונדון, וPIC יכולים לטוס אלינו מאפריקה, הגיע הזמן שגם החטיבה שלנו תראה נוכחות מאסיבית במרחב האירופאי.

החטיבה גדלה בחודשים האחרונים, ואני מאמין שאנחנו יכולים לתת הופעה מכובדת!

נכון לכתיבת שורות אלו, מובטח לנו פיקוח לאורך כל הדרך כולל במרחבים בהם רובנו לא טסנו, כמו פיקוח מארסיי.

אנחנו עתידים לעבור מעל המדינות הבאות:

ישראל, קפריסין, יוון, איטליה, צרפת, וספרד, מדינות אותן מייצגות חטיבות מצויינות, ונקווה שזה יבוא לידי ביטוי באיכות הפקחים.

לאחר זמן רב ללא אירוע שיצא מהחטיבה הישראלית, אני מקווה שנפגין נוכחות גבוהה באירוע.

כמו בעבר, האירוע פתוח לכולם, חלוקת החניות היא אוטומטית וקבוע לכל טייס, כמו כן, פתחנו את ההרשמה לבחירת שעה עצמאית, כל אחד ייבחר את שעת ההמראה הנוחה לו בהתאם למגבלות.

תוכנית הטיסה תפורסם בקרוב.

יש שינוי ב VOR של ברצלונה, שלא מעודכן ב 2004, ולכן נעלה הלילה קובץ התקנה, עם הסבר בעברית על השלמת ההתקנה.

כרגיל, הכתובת להרשמה,הורדות ועידכונים:

מקווים שהעמל הרב שהושקע יניב פירות.

חג עצמאות שמח לכולנו!

נ.ב. - עקבו אחר שרשור זה לעידכונים!

פורסם

כל הכבוד על הארגון הענק!

רק יש לי שאלה, עשיתי לפני כחודש וחצי את המבחן שלכם, ועדיין לא נתתם לי תשובה.

לברצלונה לא כל כך יתאים לטוס עם 737...

מה לעשות?

פורסם

אני רוצה להעיר רק עוד הערה אחת.

אני לא יכול היום לדבר בשם "ישראל איירליינס" אבל אני בטוח שקובי יסכים איתי, וחוץ מזה אני בהחלט יכול לדבר בתור חבר גאה בחטיבה הישראלית.

באירוע הקודם התבזינו בפני השוויצרים. אולי העניין לא היה רק באשמתינו, גם הפקחים השוויצרים קצת איבדו שליטה, אבל בהחלט היו טייסים שלא באו מוכנים לטיסה הזאת (בלי שמות, אני בטוח שמי שעליו מדובר יודע).

על מנת לייצג בכבוד את החטיבה ואת החברה, כדאי מאוד שכל מי שמתכוון להשתתף יעבור על הדפיות, ידפיס אותן (ידפיס אותן! לא לצאת מהסימולטור ולחפש איפה שמרתם אותם באמצע הטיסה!), ילמד אותן, ויבין מה עשוי להיות, מה לעשות במידה והוא מותקל במצב שונה וכו'.

כמו כן, מי שלא יודע לבצע סיד וסטאר כמו שצריך (וכל אחד הרי יודע מה היכולות האמיתיות שלו) שלא ישתתף. יהיו עוד אירועים ועוד הזדמניויות. המקום הכי גרוע לתרגל יכולות שאתם לא מיומנים בהן הוא באירוע כזה. אתם רק מקלקלים לכולם, וגרוע מכך - מבזים אותנו באירופה.

אני מבקש להזכיר שהאירוע הכי מוצלח שהיה לנו מבחינת ביצועי הטייסים היה האירוע לפאלרמו בו בחנו טייסים שאנחנו לא בטוחים ביכולות שלהם, וניפינו אותם מהאירוע.

פורסם גם לאותו אירוע מדריך מפורט שכתבתי, ואכן לאירוע זה הגיעו טייסים שיודעים מה צפוי, איך מבצעים את ההליכים השונים בגישה, והאירוע תיקתק.

חייבים להבין שאי אפשר להכין עבודה בסדר גודל כזה לכל אירוע, אבל את מה שאני עשיתי אז בשבילכם כל אחד יכול לעשות לעצמו לפני האירוע.

ללמוד את ההליכים, אפילו לתרגל.

אז בואו נעשה את זה בצורה מושלמת!

פורסם

שיהיה לכם בהצלחה, בחרתם באחת הערים היפות ביותר בעולם (אם יש סינרי טוב אולי תראו את זה).

כל הכבוד לכם על המרחק ועוד פעם, הרבה בהצלחה.

אני טסתי לשם עם EBU, היה אחלה, ו737 מגיע לשם בכיף ואפילו הרבה.

פורסם

בהחלט מסכים עם המסר של אורן.

תלמדו את הנתיב, תלמדו את דרכי הגישה השונות, פשוט תהיו מוכנים לגרוע מכל (מזג אוויר גרוע וכו')

אגב, אורן, בעל כורחך, מונית להיות צלם האירוע :)

פורסם

אקווה לפקח עליכם בקרקע או במגדל בבן גוריון, ולהוציא את כולכם בשלום מהשדה.

אני מבטיח שאצטרף אחרון לאחר שכולם ימריאו, כדי שאוכל לתת לכולכם חווית פיקוח מושלמת.

בהצלחה!

פורסם

אני זוכר את הארוע לפלרמו לא רק בגלל שזה היה הארוע הראשון שלי, אלה בגלל המבחן שאורן פשוט התקיל אותי חופשי וזה פשוט הכין אותי מצויין לארוע.

לא היו לי הפתעות, ידעתי כל שניה מה צריך לקרות ואכן הארוע תיקתק כמו שעון איטלקי (השוויצרים כבר לא מה שהיו פעם, לפחות בפיקוח לא :wink: ).

מקווה להצטרף אליכם באמצע הדרך עם איזה קוד שייר, אני לא בנוי לטיסות כאלה ארוכות, בטח לא בשעות שהילד ומשםחה בתנועה מסביב (ולא בתפקיד הדיילים).

להית'

רן.

פורסם

לכול הטייסים שחוששים או לא בטוחים או ששזה האירוע הראשון שאתם מתכוונים להשתתף

להיות טייס קודם כול זה לדעת ללמוד לבד

ולכן מ"ס עצות

1. אל תחכו שיכינו לכם חזרה כללית במציאות זה לא קיים.

2. למידה עצמית היא דבר חשוב לכול תחום לכן...

תורידו את הסינרי, תדפיסו את הסיד וסטארים- לשני נמלי התעופה תתאמנו בלבצע אותם( לא להגיד "תמיד מפנים אותי לdeena1 אז בטוח נמריא משם" - זו עצלנות וזו לא תכונה לטייסים

3. אנגלית רבותי אנגלית... בברצלונה לא יודעים עברית וגם יש רעש הפרעות... פתרון טקסט במקרה שלא ברור לכם מה נאמר

4. אדיבות... למי שלא מבין מה זה יש מילון ללכת לבדוק.. לצערנו בארץ המנהג לא ממש מושרש.. אבל בחו"ל זה חובה זיכרו- יותר מלבזות את החברה הישראלית אתם קודם כול מבזים את עצמכם.

5. שאלות שאתם לא בטוחים, ויש כאלה לשאול עכשיו לפני האירוע לא במהלכו- חכם מתכונן, חברו החשוב ביותר של הטיפש מזל אל תבנו עליו כי באירוע הוא הצטרך להיות זמין גם לאחרים...

6.תתאמנו עד שתרגישו שאי אפשר לתפוס אתכם עם המכנסיים למטה- רק אז אתם מוכנים לדעת להרים אותם...

בהצלחה לכולנו...

אני לא בטוח שאני נמצא באירוע אבל אם כן בהצלחה לכולנו..

כותב שורות אלו נגוע בחת הקדום של לטוס בשדות זרים.. אז את הפדיחות עשיתי לפני הרבה זמן

בתחום השליטה הישראלי ברשת היום אני טועה לבד מראש ולא ברשת...ניסיון רבותי ניסיון

שגיא

פורסם

אז שוב לא הבנתי,

אני יכול לטוס באירוע הזה במטוס אחר מ737?

ופשוט לא לדווח על זה באתר של IAL?

או שלא ואני חייב 737

כי עדיין המבחן שלי לא נבדק...

פורסם
אז שוב לא הבנתי,

אני יכול לטוס באירוע הזה במטוס אחר מ737?

ופשוט לא לדווח על זה באתר של IAL?

או שלא ואני חייב 737

כי עדיין המבחן שלי לא נבדק...

אם אתה רוצה לדווח בישראל אירליינס אתה צריך לטוס עם מטוס שמתאים לדרגה שלך,

במידה ועדיין אין לך אישור לטוס כטייס של ישראל אירליינס אתה עדיין יכול לטוס אם איזה מטוס

שתרצה (כמובן שמתאים למרחק טיסה) וכמו שאמרת עדיין אתה לא יכול לדווח על השעות.

פורסם

שלום חברים,

ובכן אני שמח לראות שמכל 30 הסלוטים שפתחנו, נותרו רק 3 יתומים :P ובתקווה שגם הם יתפסו עד למועד האירוע.

העלנו עבורכם את העזרים הבאים:

תרשימי השדה

קובץ עדכון נתוני IFR לאיזור ספרד ל- FS2004

AFCAD2 לשדה התעופה בברצלונה

SID & STAR ל LEBL בפורמט PMDG

תוכנית הטיסה ל FSNavigator

עידכון ל AVC

וכמובן את תוכנית הטיסה הרשמית לברצלונה

דבר נוסף, כולנו שמחים על העפלתה של מכבי תל אביב לגמר היורוליג, אך אודה ולא אבוש,אנו תקווה שעצם קיום המשחק מול האירוע, לא יגרמו לכם לוותר על האירוע שטרחנו רבות עבורו.

מה שכן, בין נקודת דיווח אחת לשניה, אני בהחלט אציץ בטלוויזה.

רשימה מעודכנת וסופית תועבר לפקחים בסמוך לתחילת האירוע.

שיהיה לכולנו בהצלחה!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...