moti פורסם אפריל 27, 2004 דיווח פורסם אפריל 27, 2004 הייתי היום בפיינל 12 ונהניתי אבל את ההמראות מ 26 בקושי ראיתי ומה שכן רואים, רואים בקטן. יש מקום כלשהו שדרכו אפשר לצפות בהמראות מקרוב? :roll:
Itai Ganor פורסם אפריל 27, 2004 דיווח פורסם אפריל 27, 2004 זה הקטע הקשה זה באזור של התעשיה הצבאית ואני ממליץ לך לא להתקרב לשמה תשאל את יוחאי כאן הוא מוצא לו שמה איזה מקום לצלם
OmriSoudry פורסם אפריל 28, 2004 דיווח פורסם אפריל 28, 2004 אפשר תמיד לקנות כרטיס טיסה ולצלם מהדיוטיפרי... באיזה אזור מדובר? של תעשיה צבאית...
Itai Ganor פורסם אפריל 28, 2004 דיווח פורסם אפריל 28, 2004 או שתיקח טלסקופ ותעלה לשוהם וצלם משם חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אפריל 28, 2004 דיווח פורסם אפריל 28, 2004 המראות זה לא משהו, פשוט בגלל שבעיקר במסלול ארוך כמו 26 יוצא שהם ממריאים בערך מאמצע המסלול ואם אתה מחכה בקצה המסלול הם עוברים מעליך מממש גבוה אם אתה באיזור של התעשיה צבאית אז המטוס קרוב אליך רק כשהוא מיושר וההמראה עצמה היא ממש רחוק אבל אם למישהו כאן יש נניח מצלמה איכותית כזאת עם סופר עדשה כמו של פפרצי כאלה או אנלא יודע מה, יש נקודה ליד 08 שהיא נותנת לך את אותה זווית בערך כמו הנקודה ליד 12.. בערך אותו מרחק מתחילת המסלול. עם מצלמה כזאת לדעתי אפשר להוציא שם תמונות מדהימות, או אם במקרה יש נחיתות על 26 אז בכלל למרות שזה מממממש רחוק פשוט ממשיכים על הכביש שמכניס אותך לכל האזור, במקום לעצור בבוטקה\לרדת לשטח בהמשך הכביש ממשיכים עליו עד שאתה מיושר עם 08 ועוצרים בצד המראות של 747 אבל זה אחלה דבר משם בגלל שהדבר הזה גם מבזבז הרבה יותר מסלול וגם מטפס יותר לאט ככה שהוא יחסית קרוב אליך בהמראה. הוא גם הרבה יותר רועש וגדול אז זה מפצה על המרחק לפני 5 חודשים בערך אחות שלי טסה לאוסטרליה אז אחרי שהורדתי אותה בשדה אמרתי בוא נשאר ונראה מטוסים וגם אותה ממריאה.. גם הייתי עם הסקאנר. קיצר היה מזג אוויר מטורף הרוח הייתה 25 קשר אם אני זוכר נכון והראות ממממש נמוכה היה ערפל בכל האזור, והנחיתות היו על 26 ומהנקודה הזאת ב08 לא רק שלא הצלחתי לראות שיש מטוס בכלל שנוחת על 26, אלא שגם כשהוא פינה על 12 ראיתי בקושי איזה אור קטן באופק. ידעתי שיש מטוס רק בזכות הסקאנר (instrument plane spotting?) בקיצור אין על 12.
YochaiM פורסם אפריל 28, 2004 דיווח פורסם אפריל 28, 2004 מצאתי איזה חור באמצע שומקום בתוך איזה שדה...זה יוצא בול מול נתב"ג 2000...פחות או יותר איפה שרוב המטוסים עולים לאוויר (V1) יוחאי
e_dor פורסם אפריל 28, 2004 דיווח פורסם אפריל 28, 2004 מכיר נקודות על כל המסלולים הפעילים. בכל מקרה, לי יש מצלמה עם X10 זום (גם לאבא שלי יש כזאת) ואם שלי עוד לא הספקתי לצלם שם כמו שצריך אבל עם של אבא שלי צילמתי המראות מ26 והיה לא רע דווקא.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אפריל 28, 2004 דיווח פורסם אפריל 28, 2004 מצאתי איזה חור באמצע שומקום בתוך איזה שדה...זה יוצא בול מול נתב"ג 2000...פחות או יותר איפה שרוב המטוסים עולים לאוויר (V1)יוחאי תיכול להסביר קצת יותר איפה זה? אני לא מבין איך יכולה להיות נקודה ליד 26 שהיא מול נתב"ג2000 :\
Ohad Shalev פורסם אפריל 28, 2004 דיווח פורסם אפריל 28, 2004 מהנקודה שיש לך על 12 תיקח צפון מזרח... ואתה בנקודה שיוחאי מדבר עליה.... צמוד ל-26 מול נתב"ג 2000... הנקודה שיוחאי מדבר עליה לא קרובה לאיילון אלה קרובה למפעלים של התעשייה האוירית יותר... יוחאי תקן אותי אם אני טועה...
YochaiM פורסם אפריל 28, 2004 דיווח פורסם אפריל 28, 2004 אממ...אתה פחות או יותר צודק...זה יותר לכיוון יהוד אבל בכללי אתה צודק. יוחאי