Erez Savir פורסם דצמבר 7, 2007 דיווח פורסם דצמבר 7, 2007 שלום, קצת נמאס לי מהוקטורים וכניסה לILS,אני מחפש משהו יותר מאתגר. אני מכיר את הגישה בLPMA או בסיון שבשוויץ או אינסברוק באוסטריה. אני מחפש משהו חדש ואחר. תודה.
Shachar Hzkelevich פורסם דצמבר 7, 2007 דיווח פורסם דצמבר 7, 2007 יש לך את הגישה בשדה הישן של הונג קונג ויש את ג'וליאנה...
Oran Terner פורסם דצמבר 7, 2007 דיווח פורסם דצמבר 7, 2007 יש לך את הגישה בשדה הישן של הונג קונג ויש את ג'וליאנה... ג'וליאנה לא מאתגר
alon_a פורסם דצמבר 7, 2007 דיווח פורסם דצמבר 7, 2007 ראיה 22L\R בניס VOR32 בקגליארי גם הILS יפה VOR06 באולביה
Gadi L. פורסם דצמבר 7, 2007 דיווח פורסם דצמבר 7, 2007 אתה יכול ללכת לטוס ברוסיה ולנחש לפי 17 NDBs איפה המסלול כשבערך -5 בחוץ עם גשם ורוחות של 15 קשר. (בלילה) צפון נורווגיה נראה נחמד, ENSV נראה קצת "שונה" לפי FSNAV עם loc offset... הגישה ב BIIS גם נראית ממש מוזרה, עם LOC שלא קשור בכלל למסלול בהטייה של ° מהציר מסלול.
falcon-11 פורסם דצמבר 7, 2007 דיווח פורסם דצמבר 7, 2007 אתה יכול ללכת לטוס ברוסיה ולנחש לפי 17 NDBs איפה המסלול כשבערך -5 בחוץ עם גשם ורוחות של 15 קשר. (בלילה) יותר נכון 20+ NDB'S ולא 17. כי הרוסים קמצנים ולא שמים VOR כל 30 דקות טיסה. וכמו ששחר אמר יש את הונג-קונג הישן, אם זה לא מאתגר אותך אז תנסה בלילה.
Avshalom פורסם דצמבר 7, 2007 דיווח פורסם דצמבר 7, 2007 שווה להוריד את הסינרי של קאי טק, למרות שהוא סגור, ולתרגל גישת IGS ל13 במז"א כבד ורוחות צולבות. בהנחה שעוד לא עשית את זה ארז
OmriSoudry פורסם דצמבר 7, 2007 דיווח פורסם דצמבר 7, 2007 יש כאלה שאומרים שכל פעם שמצלמים אותך, זה לוקח חלק מהנשמה שלך.
Shachar Hzkelevich פורסם דצמבר 7, 2007 דיווח פורסם דצמבר 7, 2007 שווה להוריד את הסינרי של קאי טק, למרות שהוא סגור, ולתרגל גישת IGS ל13 במז"א כבד ורוחות צולבות.בהנחה שעוד לא עשית את זה ארז אבשלום שנה אני מחפש סינרי יש לך משהו טוב?
Avshalom פורסם דצמבר 7, 2007 דיווח פורסם דצמבר 7, 2007 שווה להוריד את הסינרי של קאי טק, למרות שהוא סגור, ולתרגל גישת IGS ל13 במז"א כבד ורוחות צולבות.בהנחה שעוד לא עשית את זה ארז אבשלום שנה אני מחפש סינרי יש לך משהו טוב? הורדתי את הסינרי הראשון שמצאתי, הוא מספיק טוב לדעתי. חפש בFlightSim.com את הקובץ vhhx4v1 נזכרתי בעוד גישה מעניינת- נחיתה עם F16 על נושאת מטוסים. ניתו להוריד ולמקם בכל מקום בעולם, ביחד עם מודל F16 מתאים. מהנה ביותר. שבת שלום,
Gadi L. פורסם דצמבר 8, 2007 דיווח פורסם דצמבר 8, 2007 שכחתי גם את טגוסיגלפה (MHTG) עם הגישת circle to land הכי אינטנסיבית שיש כרגע. http://library.avsim.net/search.php?Sea ... CatID=root וסרטון של איך זה אמור להיראות:
Shlomlux2 פורסם דצמבר 8, 2007 דיווח פורסם דצמבר 8, 2007 יש כאלה שאומרים שכל פעם שמצלמים אותך, זה לוקח חלק מהנשמה שלך. מה הקשר :?: :|
OmriSoudry פורסם דצמבר 8, 2007 דיווח פורסם דצמבר 8, 2007 יש כאלה שאומרים שכל פעם שמצלמים אותך, זה לוקח חלק מהנשמה שלך. מה הקשר :?: :| סתם, לפי דעתי זו גישה מעניינת.. :roll:
אורח פורסם דצמבר 8, 2007 דיווח פורסם דצמבר 8, 2007 http://youtube.com/watch?v=zLDBgwrh6qs&feature=related דיברנו על הגישה הזאת בעבר. עשינו אותה ב TFC, חוויה מטורפת. עוד גישה מעניינת, נחיתה בנפאל.
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 8, 2007 דיווח פורסם דצמבר 8, 2007 בגוש המזרחי לא יישמו VOR עד פירוקו, למעט נתיבים בודדים לשדות בינלאומיים עיקריים. קיים כיסוי של מערכת חלופית שלהם- RSBN. כי הרוסים קמצנים ולא שמים VOR כל 30 דקות טיסה.
ha5mvo פורסם דצמבר 8, 2007 דיווח פורסם דצמבר 8, 2007 בגוש המזרחי לא יישמו VOR עד פירוקו, למעט נתיבים בודדים לשדות בינלאומיים עיקריים. קיים כיסוי של מערכת חלופית שלהם- RSBN. כי הרוסים קמצנים ולא שמים VOR כל 30 דקות טיסה. By the way, many of those RSBN stations are obsolete these days. RSBNs are principally VORs that are aligned to zero, their application for navigation is a little different though.