עבור לתוכן
Omer Efrat

** מזל טוב לעיט תעופה!! **

Recommended Posts

פורסם

bd.jpg

החברה נוסדה בתאריך 30.11.03 וחוגגת 4 שנים !!

החלטתנו ללכת קצת אחורה בזמן (או ע"י חיפוש קצרצר בפורום) ולהיזכר ברגעים הפחות טובים והיותר טובים של החברה לאורך פעילותה הארוכה יש לציין. לאחר חיפושים במעמקי הפורום ניתן לראות ולהגיד לזכותנו שכל צוותי החברה בזמנים השונים שתמיד היה חשוב לנו דעתם של הטייסים שלנו.

על החברה

חברת "עיט תעופה" נפתחה בתאריך 30.11.2003 אך נאלצה להיסגר כמה חודשים אחרי. בחודש יולי 2004 נפתחה וחודשה החברה מחדש, עם צוות מובחר לחברה, אשר התחיל לבסס אותה. הוחלט ע"י צוות החברה כי התאריך הרשמי של פתיחת החברה יישאר במועד הראשון של הפתיחה.

קצת נוסטלגיה

החברה עברה המון(!) מאז פתיחה ועד היום...

בתחילת דרכה של החברה עמדנו בהמון קשיים החל מכוח אדם ועד לידע בניהול וידע בביצוע טיסות בעצמנו.

החברה התחילה עם צוות מצומצם: עומר כהני, עומר אפרת ועומרי סודרי. אך הגיע לסופה במהירות די גדולה כנראה בגלל הסיבה העיקרית של חוסר ידע שלנו, צוות החברה, בטיסה עצמה ברשת. כעבור כשנה נפתחה מחדש ביולי 2004.

לפניכם, כמה מהזמנים הגדולים והגדולים קצת יותר שתרמו לעיט במשך כל הזמנים מרגע הקמתה:

30.11.03 השקת עיט תעופה.

28.02.04 האירוע הראשון הוקם: הרצליה – ראש פינה.

08.03.04 השקת עיצוב מחודש לאתר.

31.07.04 פתיחת עיט המחודשת! ("Ait Reloaded"): אפיק ברק, אביב גלעדי, עומרי סודרי, שגיא ינאי.

11.09.04 עידו רוזנטל הצטרך לצוות החברה בתור אחראי הצי של החברה.

23.09.04 הושקה מערכת ה-PathFinder.

09.10.04 אירוע המרוץ התקיים – חגי יהב זכה במקום הראשון.

06.11.04 עומר אפרת חזר לצוות בתור וואבמסטר החברה.

20.11.04 אפיק ברק מחליט לעזוב את צוות החברה.

04.12.04 קנינו שרת לראשונה (www.ait-air.org)

29.01.05 אירוע המרוץ חוזר (מספר 2 בסדרה) – אלמוג עטר זכה במקום הראשון.

22.02.05 חברי צוות חדשים: דור ארליך – מנהל כוח אדם, ארז סביר – מנהל מחלקת מבצעים.

05.03.05 אירוע ה-IFR הראשון ללרנקה.

29.03.05 המסוק הראשון נכנס לצי (וירד ממנו לא מזמן עקב חוסר עניין).

24.05.05 יהב ברזילי הצטרף לצוות החברה בתור מנהל כוח אדם.

09.07.05 אירוע בשיתוף הירדנים לעקבה.

13.08.05 השקת BlackBox בגרסתה הראשונה!

07.12.05 עברנו לשרת אחסון חדש.

18.02.06 אירוע משולב ראיה ומכשירים ביחד מש"ד לאילת.

02.04.06 פרויקט מטוס הזלין יצא לדרכו.

27.05.06 פרויקט מטוס הזלין הסתיים בתוספת אירוע לכבודו והמטוס נכנס לצי החברה.

27.10.06 הקמת ביה"ס ושיתוף פעולה חדש בין IFS ל"עיט תעופה".

25.11.06 השקת BlackBox בגרסתה השנייה!

18.01.07 השקת עיצוב חדש לאתר.

17.02.07 אירוע "ירושלים של זהב".

23.05.07 אירוע "פסטיעיט".

01.06.07 עומרי סודרי מחליט לעזוב את צוות החברה.

16.07.07 אלדר סלע הצטרף לצוות החברה בתור מנהל מדור עסקים.

22.11.07 מעבר לשרת אחסון חדש ושינוי הדומיין של החברה. (www.ait-aviation.org)

ציטוטים נבחרים מתגובותיכם

"תודה ענקית לכל החברים המייסדים והמנהלים את חברת עיט.

אני גאה להיות טיס פרטי בחברתכם.

תודה ל: אפיק הגדול מכולם.

תודה ל: עידו הענק.

תודה ל: עומרי בצמרת.

-ככה בונים (חומה) חברת תעופה!

'הגדולים' יכולים ללמוד מכם."

"היה אירוע מעולה, כל הכבוד לעיט על ארגון למופת, בסופו של דבר נתתם לקפריסאים תנועה מאתגרת שכללה מטוסים קלים ואיטיים עם כמה כבדים, מניסיון זה ממש לא קל לשלב בין השתים במיוחד בכמות שהייתה להם הערב, כל הכבוד לעיט, תמשיכו ככה."

"כל הכבוד על החידושים והסקרים!

על אף שאני מעדיף את המטוסים על פני המסוקים אני חושב שזה מעולה שהחברה גמישה ומשתנה בהתאם לצרכי ורצונות הטייסים."

"רעיון טוב ... וביצוע עוד יותר טוב

למרות שאני מעדיף לא לראות את הנוסעים שלי מוציאים עלי את ארוחת הבוקר שלהם, אבל אני אנסה בכל זאת להתקין את זה להתרשמות...

תמשיכו לפתח את התוכנה ... כל הכבוד."

"כל הכבוד לצוות עיט!

אחלה חבר'ה אחלה חברה פשוט יופי לראות איך הם מתקדמים ומפתחים את החברה

המון המון מזל טוב ושרק תכפילו את עצמכם."

"חברים יקרים,בואו הצטרפו לחברתנו חברת 'עיט תעופה',חברה רצינית אשר מתגמלת את טייסיה ביד נדיבה ,חברה אשר צוות האנשים בה איכותית ותומכת ,חברה בהתפתחות מתמדת ,חברה אשר נותנת הזדמנות לכל טייסיה להכיר את ארצנו ממעל, אז למה לחכות?מבחן קטן ואתם איתנו, הירשמו עוד היום כי מחר יהיה אולי צפוף, משרדי החברה פתוחים 24 שעות ביממה. בהצלחה."

"פיתוח תוכנה ברמה כזו מצריכה הרבה שעות עבודה.

תודה רבה לכל מי שלקח חלק בפיתוח התוכנה ובדיקתה - כל הכבוד לכם, פשוט תענוג."

"אתמול טסתי 3 טיסות ראשונות דרך ה- BB2 הרשמית.

כטיס פרטי בעיט זכיתי לגעת בפרויקט עוד בשלביו הראשונים, וכשאני מסתכל אחורה על 10 החודשים שאני בחברה (ובסימולציה בכלל) אני מלא התפעלות, הערכה ותודה לצוות קטן ומוכשר שיודע לחלום, עבד קשה והגשים חזון של חווית טיסה שטרם ראיתי ברשת.

אין לי מושג עד כמה מבינים כאן את המחויבות והאהבה שיש לכם, חברים יקרים, כלפי התחביב, החברה שהקמתם והחטיבה שלנו. אני רואה את זה מאד ברור, זה ממש מרגש, ועל כך תודתי לכם. אני גאה להיות מדריך טיסה בעיט. תודה רבה."

"ידידיי המפתחים,במילה אחת רציתי להביע את התרשמותי מהיצירה שהבאתם לאוויר העולם ששמה בישראל 'BB2' ,נפלא,אין מילים אחרות אשר יכולות להביע את התפעלותי מהתוכנה אשר הושקעה בה לילות וימים,טסתי עם התוכנה החדשה וממש אהבתי את הדרך בה היא מוצגת לטייס.

אני שמח וגאה על השתייכותי למשפחת 'עיט' ,בהזדמנות זו אני קורא לטייסים נוספים להצטרף למשפחה ,כמו שאומרים 'כעיט תרקיע שחקים".'

"תודה וכל הכבוד לצוות עיט תעופה על אירוע מדהים ובכלל רעיון מבריק, אז תודה עידו, יהב, עומר ועומרי, שיחקתם אותה עם אירוע מדהים!"

"בהצלחה לעיט תעופה במתכונת הפעולה החדשה, תודה לצוות המדהים של החברה (וגם לכל מי שהספיק להצטרף לצוות ולעזוב) ותמשיכו להיות החברה מספר 1 בVATSIM!"

ומה מצפה לנו בעתיד?

1. [*:26fg4thg] פיתוח עיט עסקים מתקדם בצעדים גדולים ובקרוב יגיע הרגע הגדול של ההשקה!
    [*:26fg4thg] אירוע לכבוד יום ההולדת של עיט (ושתחייה לשנים ארוכות :))! - שלצערנו מתעכב בעקבות בעיות טכניות בהמרה של האתר בשרת החדש. הודעה מסודרת תצא ברגע שהאתר יהיה זמין!

פורסם

משפ' עיט היקרה.במלאות 4 שנים לחב' אני מאחל לכולכם ברכות חמות ,כייף להיות כטייס חלק מהחברה ומקבוצת אנשים אשר פעילות החברה עומדת לנגד עינייהם.עיט תעופה נותנת לטייסה הזדמנות להתקדם ולהיות טייסים מקצועיים במלוא מובן המילה.בהזדמנות זאת לקראת פתיחת של עיט המחודשת ,בואו והצטרפו אלינו ,גם מענין ,גם מאתגר וגם ממכר.זאת ההזדמנות להגיד תודה לכל העוסקים בפיתוחה והצלחת של עיט תעופה ,יישר כח לכולכם.

פורסם

מזל טוב חברים.

תרשו לי לפרגן לכם קצת, אתם עושים עבודה מדהימה.

יש לי הערכה רבה לפרוייקט הזה, ניכר שאתם משקיעים מאמצים רבים .

המשך צמיחה והתפתחות, אתם בדרך הנכונה.

כה לחי

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...