GILG פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 וזה לא מסלול חדש בבן גוריון!!! שיהיה בהצלחה למכבי! למרות שאני אדום אני מקווה שמכבי תיקח את הגביע! שיהיה בהצלחה \:D/ !!!!!!!!!!!!! נ.ב-ראיתם כמה טיסות שכר רוסיות הגיעו לארץ בימים האחרונים?
Itamar Koren פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 יאללה מכבי צהוב עולה שיהיה בהצלחה :wink:
Oren Geva פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 שיהיה בהצלחה למכבי! למרות שאני אדום אני מקווה שמכבי תיקח את הגביע! שיהיה בהצלחה \:D/ !!!!!!!!!!!!! נ.ב-ראיתם כמה טיסות שכר רוסיות הגיעו לארץ בימים האחרונים? ראית אלמוג? ככה מדבר אדום שהוא פטריוט! יאללה מכבי!!!!
e_dor פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 אני אוהד גליל עליון (אם אפשר לקרוא לזה אוהד, אני לא אוהב שרוף של כדורסל אבל בכללי) אבל למרות הכל אני מאחל בהצלחה למכבי ת"א ושייקחו את הפיינל פור !
Almog Atar פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 אני לא מגיב לזה אני לא רושם את דעתי כי זה לא יפה.
YochaiM פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 יאללה מכבי!!!....בהצלחה לחבר'ה בצהוב...תקרעו את צסקא! יוחאי
Oren Geva פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 אני יכול לרשום את דעתו של אלמוג הקומוניסט אבל אני לא ארשום אותה כאן...
Itay Zecharia פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 יאללה מכבי!!! זה ברור... אנחנו לוקחים היום!!! :!:
GILG פורסם אפריל 29, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 29, 2004 אף אחד לא לוקח את הגביע היום...רק בעוד כמה ימים... :wink:
Ilan Jonas פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 הבעיה היחידה שלי עם מכבי (כדורסל) זה שהם גנבי צבעים. ואם לומר בעדינות, הם לא מכבדים את הכחול צהוב הקדוש... Dale Boca Penta-Campeon
Almog Atar פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 אני יכול לרשום את דעתו של אלמוג הקומוניסטאבל אני לא ארשום אותה כאן... אני לא מפחד פה מאף אחד !!! יאללה צסקא שמכבי תחטוף 50 בראש אתם שואלים למה ? א. מכבי היא לא קבוצה ישראלית בשבילי כי יש להם 2 שחקנים ישראלים שבקושי משחקים ב. שמען מזרחי זה מפיה ג. כל הקהל שלהם זה קהל של כפיים שאוהב רק נצחונות ד. היא כל הזמן לוקחת גביע אליפות וכאלה כי שמעון מזרחי הוא מפיונר וקונה כל שחקן שכל קבוצה רוצה ה. אני בחיים לא ישכח את המשחק מול מכבי עם סמי בכר ה..... שגם אתמול היה "נטרלי" מאוד ש18.1 לסוף המחצית מחליט לתת 2 טכנים ליורם חרוש בזמנו ירדו לחדרי ההלבשה ומכבי ישר עפו לאוטובוס כדי לא להמשיך שבאו לחדש הם כבר היו בדרך לאוטובוס והסיבה הכי טובה כי אני אדום!!!!!!! הדם שלי אדום הלב שלי אדום הכל אדום סליחה אם זה פגע במישהו זאת הדעה שלי ושל כל אוהד ירושלמי שרוף של 2 ההפועליות למרות שבכדורגל הם לא משהו סליחה מראש
e_dor פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 אין ספק שחלק מהסיבות של אלמוג נכונות. אבל אני אוהב לפרגן לישראליות. ובגלל הסיבות שהוא ציין אני לא אוהד אותם בארץ !
Almog Atar פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 חוץ ממכבי כל קבוצה שמייצג אותנו בחו"ל חוץ ממכבי בכדורסל ובית"ר בכדורגל אני אוהד בואו לא ניכנס לבית"ר ...
guyishai פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 חוץ ממכבי כל קבוצה שמייצג אותנו בחו"ל חוץ ממכבי בכדורסל ובית"ר בכדורגל אני אוהד בואו לא ניכנס לבית"ר ... גם אני אוהד את הפועל ירושלים, אבל בכל זאת אני אוהד את מכבי בפיינל פור. ואם אתה כבר מציין את כל השערוריות אל תשכח את שערוריית ראדיסאב צ'ורצ'יץ' הבוגד !!! :evil: בהצלחה למכבי ושינחתו לאחר פיינל 4 טוב עם גביע
Almog Atar פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 מי לא זוכר את פאנן גם כן מה עשינו לצ'ורצ'יץ הבאנו לו מגשים של פיצות למשחק ! מה לא עשינו ניצחנו את מכבי ב7 הובלנו 20 הפרש כל המשחק אבל הפועל לא יודעת לשמור על זה
Itai Ganor פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש מכבי שולטייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יששששששששששששששששששש מכבי אלופההההההההההההההההההההההיששששששששששששששששששש מכבי אלופהההההההההההההההההההההה =D> =D> \:D/
mic פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 שמתם לב שהגמר יהיה בזמן האירוע שלנו??? מה יהיה...................?
Shadi Abo Ahmad פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 שמתם לב שהגמר יהיה בזמן האירוע שלנו???מה יהיה...................? פשוט מאד, פיקוח ת"א יהפוך לפיקוח מכבי תל אביב והוא ישדר עדכונים על הערוץ בהצלחה במשחק הגמר :multi: