עבור לתוכן
the pilot

בהצלחה למכבי תל-אביב

Recommended Posts

פורסם
פתחו הודעה בעניין וגם נדיר מאוד אני מסביר למה אני שונא את מכבי יש עוד כמה דברים אבל חבל להעליב

אני אוהד מכבי אבל...

לפי דעתי כל קבוצה שמייצגת את ישראל ראויה לעידוד...בכל זאת,היא מייצגת אותנו :)

פורסם
לי יש בעיה אחת אם מכבי... למה הם לוקחים לנו את כל השחקנים :(:(

לגליל כמובן :lol:

עוד סיבה שקרה לנו גם עם ספר ועוד כמה

היום פיני גרשון מזלל מוכרים כרטיס רק ב20 דולר לא אותה ליגה זה לא שווה זה זה ההוא רק מזלזל

פעם היה את הסופר ליג אם אני לא טועה וזה היה הכי טוב ומכבי לא אמרה כלום נכון שULEB זה ליגה אחרת אבל ככה לזלזל ודרך אגב גם סיינה שיחקה שנה שעברה מול הפועל באותו מפעל

וריאל מדריד שיש לה יותר גביעים מאשר כל קבוצה באירופה!!! שיחקה מולנו ביולב

ושהבסנו את מכבי במלחה בני השרון עברו את מכבי מה פיני גרשון אמר :

צריך לתת לעוד קבוצות את המקום הראשון אבל אנחנו נחזיר אותו

אני שונא את מכבי!!!!!!!!!!! מרוצים תקראו לי קומוניסט נוצרי מוסלמי נאצי זה לא מזיז לי !!!!!

ותודה על הברכות האלה ממש חברי מצידכם דרך אגב אני יודע שחלק לא התכוונו רק בצחוק וכאלה אבל יש כאלה שממשיכים וזה מעצבן ............

פורסם
לי יש בעיה אחת אם מכבי... למה הם לוקחים לנו את כל השחקנים :(:(

לגליל כמובן :lol:

עוד סיבה שקרה לנו גם עם ספר ועוד כמה

היום פיני גרשון מזלל מוכרים כרטיס רק ב20 דולר לא אותה ליגה זה לא שווה זה זה ההוא רק מזלזל

פעם היה את הסופר ליג אם אני לא טועה וזה היה הכי טוב ומכבי לא אמרה כלום נכון שULEB זה ליגה אחרת אבל ככה לזלזל ודרך אגב גם סיינה שיחקה שנה שעברה מול הפועל באותו מפעל

וריאל מדריד שיש לה יותר גביעים מאשר כל קבוצה באירופה!!! שיחקה מולנו ביולב

ושהבסנו את מכבי במלחה בני השרון עברו את מכבי מה פיני גרשון אמר :

צריך לתת לעוד קבוצות את המקום הראשון אבל אנחנו נחזיר אותו

אני שונא את מכבי!!!!!!!!!!! מרוצים תקראו לי קומוניסט נוצרי מוסלמי נאצי זה לא מזיז לי !!!!!

ותודה על הברכות האלה ממש חברי מצידכם דרך אגב אני יודע שחלק לא התכוונו רק בצחוק וכאלה אבל יש כאלה שממשיכים וזה מעצבן ............

אלמוג,לא קצת הגזמת :!:

פורסם

כמו שאמרתי אלמוג - זו פשוט שנאה, בלי שום קשר לבוצה שאתה אוהד.

עזוב עכשיו ספורט, זה לא בריא לנפש שלך. תקיא את השנאה הזאת מתוכך.

תשאל את דורון שפר, שבא גם הוא לעודד את מכבי.

פורסם

מה מעניין אותי דורון שפר אם הוא אוהד את מכבי אבל מעצבן שקוראים לי בNSM קומוניסט נוצרי מוסלמי נאצי אומרים לי שאני יותר גרוע מנאצי

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...