the pilot פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 אני יודע שקצת חרגתי אבל... רק רציתי לאחל למכבי תל-אביב בהצלחה ושתעלה לגמר בהצלחה מכבי!!!!!!!
Almog Atar פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 פתחו הודעה בעניין וגם נדיר מאוד אני מסביר למה אני שונא את מכבי יש עוד כמה דברים אבל חבל להעליב
the pilot פורסם אפריל 29, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 29, 2004 פתחו הודעה בעניין וגם נדיר מאוד אני מסביר למה אני שונא את מכבי יש עוד כמה דברים אבל חבל להעליב אני אוהד מכבי אבל... לפי דעתי כל קבוצה שמייצגת את ישראל ראויה לעידוד...בכל זאת,היא מייצגת אותנו
Itay Zecharia פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 פתחו הודעה בעניין וגם נדיר מאוד אני מסביר למה אני שונא את מכבי יש עוד כמה דברים אבל חבל להעליב מה יש לך נגד מכבי אלמוג?
Nimrod פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 לי יש בעיה אחת אם מכבי... למה הם לוקחים לנו את כל השחקנים לגליל כמובן
Almog Atar פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 לי יש בעיה אחת אם מכבי... למה הם לוקחים לנו את כל השחקנים לגליל כמובן עוד סיבה שקרה לנו גם עם ספר ועוד כמה היום פיני גרשון מזלל מוכרים כרטיס רק ב20 דולר לא אותה ליגה זה לא שווה זה זה ההוא רק מזלזל פעם היה את הסופר ליג אם אני לא טועה וזה היה הכי טוב ומכבי לא אמרה כלום נכון שULEB זה ליגה אחרת אבל ככה לזלזל ודרך אגב גם סיינה שיחקה שנה שעברה מול הפועל באותו מפעל וריאל מדריד שיש לה יותר גביעים מאשר כל קבוצה באירופה!!! שיחקה מולנו ביולב ושהבסנו את מכבי במלחה בני השרון עברו את מכבי מה פיני גרשון אמר : צריך לתת לעוד קבוצות את המקום הראשון אבל אנחנו נחזיר אותו אני שונא את מכבי!!!!!!!!!!! מרוצים תקראו לי קומוניסט נוצרי מוסלמי נאצי זה לא מזיז לי !!!!! ותודה על הברכות האלה ממש חברי מצידכם דרך אגב אני יודע שחלק לא התכוונו רק בצחוק וכאלה אבל יש כאלה שממשיכים וזה מעצבן ............
yonix4 פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 אתה מעצבן עם התגובות שלך אל תגיב שמה שקשור למכבי עם זה לא לטעמך
the pilot פורסם מאי 1, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 1, 2004 לי יש בעיה אחת אם מכבי... למה הם לוקחים לנו את כל השחקנים לגליל כמובן עוד סיבה שקרה לנו גם עם ספר ועוד כמה היום פיני גרשון מזלל מוכרים כרטיס רק ב20 דולר לא אותה ליגה זה לא שווה זה זה ההוא רק מזלזל פעם היה את הסופר ליג אם אני לא טועה וזה היה הכי טוב ומכבי לא אמרה כלום נכון שULEB זה ליגה אחרת אבל ככה לזלזל ודרך אגב גם סיינה שיחקה שנה שעברה מול הפועל באותו מפעל וריאל מדריד שיש לה יותר גביעים מאשר כל קבוצה באירופה!!! שיחקה מולנו ביולב ושהבסנו את מכבי במלחה בני השרון עברו את מכבי מה פיני גרשון אמר : צריך לתת לעוד קבוצות את המקום הראשון אבל אנחנו נחזיר אותו אני שונא את מכבי!!!!!!!!!!! מרוצים תקראו לי קומוניסט נוצרי מוסלמי נאצי זה לא מזיז לי !!!!! ותודה על הברכות האלה ממש חברי מצידכם דרך אגב אני יודע שחלק לא התכוונו רק בצחוק וכאלה אבל יש כאלה שממשיכים וזה מעצבן ............ אלמוג,לא קצת הגזמת :!:
Oren Geva פורסם מאי 1, 2004 דיווח פורסם מאי 1, 2004 כמו שאמרתי אלמוג - זו פשוט שנאה, בלי שום קשר לבוצה שאתה אוהד. עזוב עכשיו ספורט, זה לא בריא לנפש שלך. תקיא את השנאה הזאת מתוכך. תשאל את דורון שפר, שבא גם הוא לעודד את מכבי.
Almog Atar פורסם מאי 1, 2004 דיווח פורסם מאי 1, 2004 מה מעניין אותי דורון שפר אם הוא אוהד את מכבי אבל מעצבן שקוראים לי בNSM קומוניסט נוצרי מוסלמי נאצי אומרים לי שאני יותר גרוע מנאצי