עבור לתוכן
Ben Zwebner

טיסה הראשונה שלי בIMC מלא מההמראה עד הMINIMA

Recommended Posts

פורסם

וואלה גם אני פעם שכחתי מפתח של ססנה כשעשיתי העברה להרצליה.

גיליתי את זה רק כשירדתי מהאוטובוס... בחזרה לחיפה. :)

סיפור יפה בן. תודה על השיתוף.

פורסם

יופי של סיפור.

זה סיפור אחד מתוך עשרות אם לא יותר שקורה לעיתים קרובות.

יש כל כך הרבה חוויות מיולי-אוגוסט 07, רובן כדי שיישארו בגדר חסויות 8)

אגב, לקחתם את המטוס של בר-לב? או שהתכוונת ל259ER?

To fly legaly in VFR we need to be 500' below the clouds, but we also need to be 500' above and 500' horizontaly from the highest obstacle in our path.

באיזה קלאס?

המשך לשתף בן!

פורסם
יופי של סיפור.

To fly legaly in VFR we need to be 500' below the clouds, but we also need to be 500' above and 500' horizontaly from the highest obstacle in our path.

באיזה קלאס?

המשך לשתף בן!

259ER ז"ל....

פורסם
יופי של סיפור.

באיזה קלאס?

המשך לשתף בן!

זה היה ממש ביציאה מCLASS D אל תוך CLASS E תחת פיקוח של TRSA.

לצערי ה259 כבר לא איתנו. אני אצרף כמה תמונות של מה שנשאר ממנו כדי שתבין עד כמה לא ניתן לתקן את הנזק. (זה קרה לפני כמה שבועות)

DSC_0033.jpg

DSC_0040.jpg

והנה אני נפרד מהמטוס שעשיתי עליו את המבחן הסופי של קורס הטיס.

vvv.jpg

פורסם
יופי של סיפור.

באיזה קלאס?

המשך לשתף בן!

259ER ז"ל....

:!:

לספר?

פורסם

האאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!! פשוט ענק!! הרג אותי ששכחת את המפתחות בכיס שלך. אם הייתי במקומך, והייתי שומע אותו שואל אותי כזאת שאלה, הייתי פשוט מת מצחוק ברגע שהייתי מרגיש את המפתחות! :lol::lol::lol::lol:

חוץ מזה, סיפור טוב.

שאלה קצרה, הייתכן ששני העומרים (עומר ועומרי) הם אותם ברנשים מהחטיבה שלנו? :shock:

בברכה, אבירן..

פורסם
האאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!! פשוט ענק!! הרג אותי ששכחת את המפתחות בכיס שלך. אם הייתי במקומך, והייתי שומע אותו שואל אותי כזאת שאלה, הייתי פשוט מת מצחוק ברגע שהייתי מרגיש את המפתחות! :lol::lol::lol::lol:

חוץ מזה, סיפור טוב.

שאלה קצרה, הייתכן ששני העומרים (עומר ועומרי) הם אותם ברנשים מהחטיבה שלנו? :shock:

בברכה, אבירן..

חיובי.

VATIL שולטת בכל העולם. :lol:

פורסם

חוץ מזה, סיפור טוב.

בברכה, אבירן..

חיובי.

VATIL שולטת בכל העולם. :lol:

לא, אין להם שום קשר לחטיבה.

מה שהביא להתרסקות הER בגדול, אני מדגיש "בגדול" כי הFAA והNTSB עוד לא חזרו עם ממצאים מהחקירה, זה שהחניכה לא הפעילה מספיק לחץ על הפדאל הימני בעת ביצוע המראה אחרי TOUCH AND GO והמטוס משך שמאלה לתוך העצים.

אני שמח לבשר שהחניכה והמדריך יצאו מזה רק אם כמה שריטות פה ושם והחניכה עלתה לטיסת סולו ביום שישי כמו גדולה! :mrgreen:

פורסם

אם אמא שלי תראה את התמונות האלו אני יכול לשכוח מכל דבר שהוא בעל כנף אני חושב. ערן ויונתן יעידו :lol:

אני בהלם. אמנם זה היה המטוס הכי פחות אהוב, אבל כמו שזיו היה מכנה אותו: "חיה רעה" :mrgreen:

פורסם
אם אמא שלי תראה את התמונות האלו אני יכול לשכוח מכל דבר שהוא בעל כנף אני חושב. ערן ויונתן יעידו :lol:

אני בהלם. אמנם זה היה המטוס הכי פחות אהוב, אבל כמו שזיו היה מכנה אותו: "חיה רעה" :mrgreen:

גם אתה היית שם עם אלעד? :| אוףףףףףף, דיי! לא ייתכן! הקיץ הקרוב, אני שם!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...