Oren Geva פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!יהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :BIG: :n00b: :bday: :!: \ תמשיכו אתם.......... :BIG:
yuval_el פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 \:D/ \:D/ :multi: :smilecolros: כל הכבוד מכבי!!! יופי של משחק הגביע שלנו!
Itai Ganor פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 משחק אדיר =D> =D> =D> \:D/ \:D/ \:D/ :-({|= :-({|= O:)
Nimrod פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 היה אחלה משחק!!! כל הכבוד מכבי!!! אבל אם כל הכבוד למכבי ויש כבוד אין עוד קבוצה כמו גליל עליון!! :wink:
Itay Zecharia פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 משחק מדהים!!!!! היה ברור שמכבי תיקח!!!!!! עכשיו לגמר! :wink: :!: :idea:
YochaiM פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 איזו אווירה הייתה בהיכל...היה פשוט ענק!!!!!! :smilecolros: יוחאי
zvi rodes פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 מכבי שלנו , מכבי ת"א את הרוסים ניצחה ואנחנו על המפה,והפיזמון.......
אורח פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 משהו מכיר קרדיאוליג טוב ? התיקר שלי מחסיר כמה פעימות מהסל הראשון של ווצ'יץ'. כל הכבוד למכבי,החא עשתה זאת. עכשיו כל שנישאר זה לתת משחק גדול מול סקיפר. בהצלחה מכבי.
Shmulik Lin פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 22 חברה רח' תור הזהב בהרצליה ניידת לטיפול נמרץ בכוננות בשבילי מסך 2X2 בחצר מיתרי הקול שלי יצאו לאפטר בנהריה כבר בהתחלה בעיקר על השופט הסלובני איזה אושר אני עם מכבי עד מועדון השיש-פשטו ענקים מהחיים ובמילה אחת פארקר
אורח פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 ולא לשכח עוד שחקן חשוב אתמול שעשה עבודה מצויינת, דויד בלוטנטל. הפתעת השנה במכבי לפי דעתי וגורם חשוב בניצחון אתמול לא פחות מפרקר הענק. רן.
Itai Ganor פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 ולא לשכח עוד שחקן חשוב אתמול שעשה עבודה מצויינת, דויד בלוטנטל.הפתעת השנה במכבי לפי דעתי וגורם חשוב בניצחון אתמול לא פחות מפרקר הענק. רן. בהחלט בלומנטל היה מעולה גם השאר שארס גם המלך!
yonix4 פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 שארס עשה תמנה שלו אך הוא לא שיחק טוב אתמול לעומת משחקים אחרים
Almog Atar פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 אתם עוד תבכו שנביס אותכם בגמר הגביע שלנו ושסקיפר תביס אותכם מחר!!!! יאללה סקיפר
yonix4 פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 אלמוג מה שאמרת עכשיו ממש לא מתאים אולי אתה לא אוהד מכבי ויודע מה אנחנו לא אוהדים את הפועל ירושלים אבל יש לך קבוצה ישראלית באירופה שזה השג אתה צריך לשמוח שזה ככה כי זה נותן כבוד למדינה שמשחקת באירופה
Almog Atar פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 אורן שינית טיפה את השיר השיר במקור של הפועל תל אביב שאומר הוא אה מה קרה מכבי אחלה אותה....
Oren Geva פורסם אפריל 30, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 30, 2004 שלילי - זה שיר של אוהדי מכבי שהפועל גנבו. של אוהדי מכבי מ-81 שאז מכבי זכתה באליפות אירופה - לא באיזה יול"ב קאפ או איזה תואר נידח אחר בתחרות זניחה.
אורח פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 ככשרנו את השיר הזה מר אלמוג עטר היקר, לא ניראה לי שהיתה אפילו בתכנון. ד"א זה אכלה אותה וכן מכבי אכלה את צסק"א לארוחת ערב
Eranre פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 שלילי - זה שיר של אוהדי מכבי שהפועל גנבו.של אוהדי מכבי מ-81 שאז מכבי זכתה באליפות אירופה - לא באיזה יול"ב קאפ או איזה תואר נידח אחר בתחרות זניחה. הוא הא מה קרה אלמוג אכל אותה חחחח
Almog Atar פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 שלילי - זה שיר של אוהדי מכבי שהפועל גנבו.של אוהדי מכבי מ-81 שאז מכבי זכתה באליפות אירופה - לא באיזה יול"ב קאפ או איזה תואר נידח אחר בתחרות זניחה. הוא הא מה קרה אלמוג אכל אותה חחחח הוא אה מה קרה ערן חוטף כפה תראו אני הגבתי לכם פשוט חפשו איפה אני כבר לא זוכר נדמה לי לא בזאת של מכבי בפיינל 4 ... סקיפר סקיפר בולוניה!!!! בואו נעשה דבר כזה כל אחד ירשום את כל השירים שהוא יודע של מכבי תל אביב בכדורסל הראשון שנשבר מפסיד בואו נראה איזה קהל יותר טוב שאנחנו מפסידים אנחנו ממשיכים לעודד לשיר אתם עוזבים את המגרש בבוז אנחנו מודים לקבוצה תמיד הפועל
Eranre פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 שלילי - זה שיר של אוהדי מכבי שהפועל גנבו.של אוהדי מכבי מ-81 שאז מכבי זכתה באליפות אירופה - לא באיזה יול"ב קאפ או איזה תואר נידח אחר בתחרות זניחה. הוא הא מה קרה אלמוג אכל אותה חחחח הוא אה מה קרה ערן חוטף כפה תראו אני הגבתי לכם פשוט חפשו איפה אני כבר לא זוכר נדמה לי לא בזאת של מכבי בפיינל 4 ... סקיפר סקיפר בולוניה!!!! בואו נעשה דבר כזה כל אחד ירשום את כל השירים שהוא יודע של מכבי תל אביב בכדורסל הראשון שנשבר מפסיד בואו נראה איזה קהל יותר טוב שאנחנו מפסידים אנחנו ממשיכים לעודד לשיר אתם עוזבים את המגרש בבוז אנחנו מודים לקבוצה תמיד הפועל אחחחחחחח אלמוג אלמוג הכל ב
mic פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 אבל האמת אלמוג, אני לא אוהד של מכבי ת"א, אבל אני בעדם באירופה, ומה שאתה עושה בעצם, זה שאתה פשוט מראה את הקנאה שלך לקבוצה הזו. אחרת, או שהיית בעדם, או שלא היה איכפת לך שהם ינצחו. אחרת תסביר לי, למה בעצם אתה לא רוצה שהם ינצחו?
E.Z פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 שלילי - זה שיר של אוהדי מכבי שהפועל גנבו.של אוהדי מכבי מ-81 שאז מכבי זכתה באליפות אירופה - לא באיזה יול"ב קאפ או איזה תואר נידח אחר בתחרות זניחה. הוא הא מה קרה אלמוג אכל אותה חחחח הוא אה מה קרה ערן חוטף כפה תראו אני הגבתי לכם פשוט חפשו איפה אני כבר לא זוכר נדמה לי לא בזאת של מכבי בפיינל 4 ... סקיפר סקיפר בולוניה!!!! בואו נעשה דבר כזה כל אחד ירשום את כל השירים שהוא יודע של מכבי תל אביב בכדורסל הראשון שנשבר מפסיד בואו נראה איזה קהל יותר טוב שאנחנו מפסידים אנחנו ממשיכים לעודד לשיר אתם עוזבים את המגרש בבוז אנחנו מודים לקבוצה תמיד הפועל חבר'ה הדיון הזה הגיע לטונים ילדותיים בטירוף... אני לא פוסל דיון ששונה מתעופה ב- VATIL אבל בכל זאת.....