עבור לתוכן
Oren Geva

הוא! הא! מה קרה? צסק"א אכלה אותה!

Recommended Posts

פורסם

זה לא העניין אלמוג.

אתה מוזמן לאהוד את מי שאתה רוצה.

נצחון או הפסד של מכבי לא נוגע בשום אופן להפועל ירושלים.

אתה שונא את מכבי מתוך שנאה. ואם תרצה או לא תרצה מכבי היא שגרירה של ישראל באירופה.

אתה יכול לדפדף אחורה לשירשור של הפועל ירושלים, ולראות איך כל המכביסטים כאן פירגנו להישג של הפועל. הישג יפה, מכובד וכל הכבוד להם, למרות שנקרע להם את התחת בגביע.

אני מבין שאתה אוהד הפועל, ואני מקבל את זה שבכל סיטואציה בליגה, בגביע, במסגרת אירופית אם שתי הקבוצות יהין בה תהיה לטובת מכבי.

אבל להיות נגד מכבי ולטובת כל קבוצה שנגדה בסיטואציה שהפועל ירושלים לא מעורבת בה כלל, זה לא להיות אוהד הפועל.

זו פשוט שנאה.

ובזה מסתכם הכל.

אז שיהיה לך לבריאות.

פורסם

איזה אליופ של פארק שלשות שלו ... באסטון תרם קצת.. בלוטנטל ששיחק כמו גדול השדרים שכמובן זיינו ת'שכל.. הקהל הצהוב שהתשתולל כמו שרק צריך...

ומה נשאר להגיד?

הו !!!!!!!!!!!!!!!!! האאאאאאאאאאאאאאאא מההההההההההה קרההההההההההההההה צסקוש אכלה אותה!!!!!!!!!!!!!111111 :popcorn:

:smilecolros: :BIG: :BIG: \:D/ \:D/ :fist: :mrgreen: :smilecolros:

אני מודה לאלוהים שהוא שונא תאדומים לובש תמיד צהוב כחול למכבי אתן הכל אווו הוווו אווו.....

הווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הווווווווווווווווווווווווווווווווווו אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הו אא הו אא הוא אא

הישג יפה, מכובד וכל הכבוד להם, למרות שנקרע להם את התחת בגביע.

חיכיתי לעקיצה הזאת

פורסם
זה לא העניין אלמוג.

אתה מוזמן לאהוד את מי שאתה רוצה.

נצחון או הפסד של מכבי לא נוגע בשום אופן להפועל ירושלים.

אתה שונא את מכבי מתוך שנאה. ואם תרצה או לא תרצה מכבי היא שגרירה של ישראל באירופה.

אתה יכול לדפדף אחורה לשירשור של הפועל ירושלים, ולראות איך כל המכביסטים כאן פירגנו להישג של הפועל. הישג יפה, מכובד וכל הכבוד להם, למרות שנקרע להם את התחת בגביע.

אני מבין שאתה אוהד הפועל, ואני מקבל את זה שבכל סיטואציה בליגה, בגביע, במסגרת אירופית אם שתי הקבוצות יהין בה תהיה לטובת מכבי.

אבל להיות נגד מכבי ולטובת כל קבוצה שנגדה בסיטואציה שהפועל ירושלים לא מעורבת בה כלל, זה לא להיות אוהד הפועל.

זו פשוט שנאה.

ובזה מסתכם הכל.

אז שיהיה לך לבריאות.

תראה מכבי רק השם שלה ישראלי זהו אתה רוצה לדעת למה פנה אלי למסנג'ר אני יסביר לך הכל פשוט מה אני יעשה שפירגנתם לנו אם זה היה כל קבוצה חוץ ממכבי אני הייתי רושם בהצלחה אפילו גם אם זה בני השרון או כל קבוצה שניצחה אותנו או משהו כזה אתה הפועל תל אביב רציתי שתנצח אבל מה לעשות העיקר הם הגיעו לשם אבל מכבי לא

פורסם

לחלק מהלא ישראלים יש תעודת זהות ישראלית זה מספיק (כמדומני).. זה שאין להם צבע עור כמו שלך זה לא קובע.. זה כבר גזענות

פורסם
לחלק מהלא ישראלים יש תעודת זהות ישראלית זה מספיק (כמדומני).. זה שאין להם צבע עור כמו שלך זה לא קובע.. זה כבר גזענות

צבע עור מה הקשר?

למי יש תעודת זהות ?

בואו נגמור אם זה

פורסם

לא קשור.

לחצי שהרוסים בצבא כתוב בלאום בתעודת הזהות "רוסי" ולא "יהודי".

זה עניין אחר.

אני רק אומר שלשנאה לשם שנאה קשה לי להתחבר.

אם זה עושה לך טוב, שיהיה לך לבריאות.

פורסם

אני מודה אני לא אוהב את מכבי וזהו

זה רק ספורט לא נורא כל אחד אוהב ולא אוהב קבוצה אחרת כמו בשירים תוכל להתווכח איתי שהשיר הזה דפוק ואני יגיד לו כל אחד וטעמו

בזה נגמר העניין נדבר אחרי המשחק על הגביע של... (אתם יודעים למי אני מתכוון :wink: )

נגמור את הוויכוח

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...