עבור לתוכן
Nisim Shoval

*** מחר 25/12 מגדל ב"ג עולה לתרגול 21:00 ****

Recommended Posts

פורסם

חברה

היום עליתי וה VRC שלי נראה כמו מדבר סהרה ביום שטוף שמש.

אשמח אם תבואו לעשות תנועה קצת.

3 טייסים במשמרת של שעתיים -

נקווה שמחר יהיה טוב יותר... עם הרבה יותר תנועה.

:lol:

פורסם

אני אמנם מפוצץ מבחינת לימודים בתקופה הזאת ואין לי זמן לכלום, בטח שלא לטוס, אבל יש לי הצעה אחרת.

אם עולה מישהו כמשגיח של ניסים, למה שלא יאייש את גישה או את ת"א (בהתאם להסמכה שלו)? זה בטוח ימשוך יותר טייסים. אתמול אני חושב שאלמוג היה משגיח והיא לא עלה גישה למרות שלדעתי הוא מוסמך.

לא שווה?

פורסם

אני כנראה אבוא לטיסת ראיה קצרה משדה דוב לבן גוריון ונשאר להקפות, אני אשמח מאוד שאנשים יצטרפו אליי וניתן לניסים סוף סוף אימון כמו שצריך.

המסנג'ר שלי בפרופיל, אפשר גם תיאומים דרך ה-TS.

חוץ מזה, אני גם תומך בהצעה של יובל.

ערן.

פורסם

הפעם אני כנראה אגיע 8)

אני אמנם מפוצץ מבחינת לימודים בתקופה הזאת ואין לי זמן לכלום, בטח שלא לטוס, אבל יש לי הצעה אחרת.

אם עולה מישהו כמשגיח של ניסים, למה שלא יאייש את גישה או את ת"א (בהתאם להסמכה שלו)? זה בטוח ימשוך יותר טייסים. אתמול אני חושב שאלמוג היה משגיח והיא לא עלה גישה למרות שלדעתי הוא מוסמך.

לא שווה?

מסכים מאוד, מגדל כשלעצמו לא ממש מושך טייסים, במיוחד כזה כמו בן גוריון שכשאתה ממריא אומר לך ישר לקרוא ליוניקום, חבל שהמשגיח לא מאייש גישה או תל אביב בהתאם למה שהוא יכול, זה ימשוך הרבה יותר "קהל" לדעתי...

פורסם
הפעם אני כנראה אגיע 8)

לא שווה?

מסכים מאוד, מגדל כשלעצמו לא ממש מושך טייסים, במיוחד כזה כמו בן גוריון שכשאתה ממריא אומר לך ישר לקרוא ליוניקום, חבל שהמשגיח לא מאייש גישה או תל אביב בהתאם למה שהוא יכול, זה ימשוך הרבה יותר "קהל" לדעתי...

אתמול במקרה לא רציתי לפקח, אבל לא תמיד גישה מושך יותר מטוסים...

פורסם

מישו עכשיו עכשיו פלוטו או ר"פ או סנטר ? חניכי IFS זקוקים לזה, תודה מראש.

פורסם
אני רוצה לומר כל הכבוד.

אבל ליכלכתם!

כי כשאני היתי 10 דק'...אפילו פחות לנחיתה התנתקתם שניכם..ממש מרגיז!

ממש ציפיתי לפיקוח :x

לא היית 10 דק' לנחיתה, היית יותר 8)

חוץ מזה, הייתי עייף מת ואם לא רצית שאני אכניס אותך לפיינל 11 בהרצליה בטעות אז תגיד תודה שהתנקתנו :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...