Nisim Shoval פורסם דצמבר 24, 2007 דיווח פורסם דצמבר 24, 2007 חברה היום עליתי וה VRC שלי נראה כמו מדבר סהרה ביום שטוף שמש. אשמח אם תבואו לעשות תנועה קצת. 3 טייסים במשמרת של שעתיים - נקווה שמחר יהיה טוב יותר... עם הרבה יותר תנועה.
Izik Bakshi פורסם דצמבר 24, 2007 דיווח פורסם דצמבר 24, 2007 חברים יקרים, עזרתכם נדרשת כאן, בואו לעזור בבקשה.
uvdude פורסם דצמבר 25, 2007 דיווח פורסם דצמבר 25, 2007 אני אמנם מפוצץ מבחינת לימודים בתקופה הזאת ואין לי זמן לכלום, בטח שלא לטוס, אבל יש לי הצעה אחרת. אם עולה מישהו כמשגיח של ניסים, למה שלא יאייש את גישה או את ת"א (בהתאם להסמכה שלו)? זה בטוח ימשוך יותר טייסים. אתמול אני חושב שאלמוג היה משגיח והיא לא עלה גישה למרות שלדעתי הוא מוסמך. לא שווה?
ערן 339 פורסם דצמבר 25, 2007 דיווח פורסם דצמבר 25, 2007 אני כנראה אבוא לטיסת ראיה קצרה משדה דוב לבן גוריון ונשאר להקפות, אני אשמח מאוד שאנשים יצטרפו אליי וניתן לניסים סוף סוף אימון כמו שצריך. המסנג'ר שלי בפרופיל, אפשר גם תיאומים דרך ה-TS. חוץ מזה, אני גם תומך בהצעה של יובל. ערן.
Matan Solomon פורסם דצמבר 25, 2007 דיווח פורסם דצמבר 25, 2007 הפעם אני כנראה אגיע אני אמנם מפוצץ מבחינת לימודים בתקופה הזאת ואין לי זמן לכלום, בטח שלא לטוס, אבל יש לי הצעה אחרת.אם עולה מישהו כמשגיח של ניסים, למה שלא יאייש את גישה או את ת"א (בהתאם להסמכה שלו)? זה בטוח ימשוך יותר טייסים. אתמול אני חושב שאלמוג היה משגיח והיא לא עלה גישה למרות שלדעתי הוא מוסמך. לא שווה? מסכים מאוד, מגדל כשלעצמו לא ממש מושך טייסים, במיוחד כזה כמו בן גוריון שכשאתה ממריא אומר לך ישר לקרוא ליוניקום, חבל שהמשגיח לא מאייש גישה או תל אביב בהתאם למה שהוא יכול, זה ימשוך הרבה יותר "קהל" לדעתי...
Almog Atar פורסם דצמבר 25, 2007 דיווח פורסם דצמבר 25, 2007 הפעם אני כנראה אגיע אני אמנם מפוצץ מבחינת לימודים בתקופה הזאת ואין לי זמן לכלום, בטח שלא לטוס, אבל יש לי הצעה אחרת.אם עולה מישהו כמשגיח של ניסים, למה שלא יאייש את גישה או את ת"א (בהתאם להסמכה שלו)? זה בטוח ימשוך יותר טייסים. אתמול אני חושב שאלמוג היה משגיח והיא לא עלה גישה למרות שלדעתי הוא מוסמך. לא שווה? מסכים מאוד, מגדל כשלעצמו לא ממש מושך טייסים, במיוחד כזה כמו בן גוריון שכשאתה ממריא אומר לך ישר לקרוא ליוניקום, חבל שהמשגיח לא מאייש גישה או תל אביב בהתאם למה שהוא יכול, זה ימשוך הרבה יותר "קהל" לדעתי... אתמול במקרה לא רציתי לפקח, אבל לא תמיד גישה מושך יותר מטוסים...
ערן 339 פורסם דצמבר 25, 2007 דיווח פורסם דצמבר 25, 2007 **גבירותיי ורבותיי, בואו היום לעשות לניסים תנועה!!!** תתנו לו אימון לקראת בחינה, תנו לו בראש ובואו נעשה מזה אחלה של ערב
אורח פורסם דצמבר 25, 2007 דיווח פורסם דצמבר 25, 2007 מישו עכשיו עכשיו פלוטו או ר"פ או סנטר ? חניכי IFS זקוקים לזה, תודה מראש.
Nisim Shoval פורסם דצמבר 25, 2007 מחבר דיווח פורסם דצמבר 25, 2007 אהלן חברה היתה יופי של תנועה בעיקר CVFR ועוד קצת IFR סוף סוף היתה תחושה טובה של תירגול אז ממש תודה לכל מי שהיה פה הערב \:D/
Avichai Koor פורסם דצמבר 25, 2007 דיווח פורסם דצמבר 25, 2007 אני רוצה לומר כל הכבוד. אבל ליכלכתם! כי כשאני היתי 10 דק'...אפילו פחות לנחיתה התנתקתם שניכם..ממש מרגיז! ממש ציפיתי לפיקוח :x
Almog Atar פורסם דצמבר 26, 2007 דיווח פורסם דצמבר 26, 2007 אני רוצה לומר כל הכבוד.אבל ליכלכתם! כי כשאני היתי 10 דק'...אפילו פחות לנחיתה התנתקתם שניכם..ממש מרגיז! ממש ציפיתי לפיקוח :x לא היית 10 דק' לנחיתה, היית יותר חוץ מזה, הייתי עייף מת ואם לא רצית שאני אכניס אותך לפיינל 11 בהרצליה בטעות אז תגיד תודה שהתנקתנו