zmatan פורסם דצמבר 29, 2007 דיווח פורסם דצמבר 29, 2007 ניב אין עלייך!! מזל-טוב גבר וכיוון שאת כל הברכות כבר כתבו אני לא אמחזר המון מזל-טוב אחי!!! :new-bday: :new-bday:
Raz_G פורסם דצמבר 29, 2007 דיווח פורסם דצמבר 29, 2007 ניב, כל הכבוד ותודה לך על תרומתך הגדולה לחטיבה ולבית הספר IFS. בהצלחה רבה לך בצבא ובעולם האזרחי! שפע ברכות ליום הולדת, :new-bday: רז.
Ben Bezalel פורסם דצמבר 29, 2007 דיווח פורסם דצמבר 29, 2007 ניב,מזל טוב אחד האנשים הטובים שהכרתי פה..
Baruch Spiegel פורסם דצמבר 29, 2007 דיווח פורסם דצמבר 29, 2007 ניב היקר מדריך מעולה ומוכשר. איש אשכולות שמעורב ופעיל בכל סוג של פעילות בחטיבה. מזל טוב. תמשיך להיות מקצוען, אדיב וחביב כמו שאתה. ולא, אתה לא צריך הרבה בשביל זה, זה בא לך בטבעיות... ברוכי.
Avshalom פורסם דצמבר 29, 2007 דיווח פורסם דצמבר 29, 2007 מזל טוב ניב !! :new-bday: יצא לי להכיר אותך עוד מההדרכות באל על, והתרשמתי ממך רק לטובה- בנכונות שלך לתרום ולעזור.. בהצלחה בהמשך
Niv Malin פורסם דצמבר 29, 2007 דיווח פורסם דצמבר 29, 2007 איזה כיף לחזור אחרי הסופ"ש הגדוש באירועים, ולראות את מה שכתבתם! כל מילה ומילה מחזקת יותר מהשנייה, היו בטוחים שאני נהנה מכל רגע ורגע בחברתכם, ואם חשבתם שתיפתרו ממני כל כך מהר אז טעיתם, משפחות שלמות וימי הולדת רבים עוד ייבנו ע"י וטיל! תודה רבה לכל החברים, נשתמע בשמחות!