Amir Paz פורסם ינואר 3, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 3, 2008 מזל טוב ילד! נצר באיזה נקודת CVFR בדרום אתה משרת?
Or Netzer פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 מזל טוב ילד! נצר באיזה נקודת CVFR בדרום אתה משרת? שיזפון כמובן :] ד"א, איציק, כ"כ קרוב שכמעט כל יום אני רואה מסוקים וF16 רצים לי מעל הראש במבנה קרבי בגובה נמוך. המפקד שלי מתעצבן שאני מסתכל עליהם :mrgreen:
Liav Nefesh פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 יונתן יצעירררררררר מזל טוב עכשיו תוכל לחזור בתובלה הבייתה (או שלא...) בהצלחה אחי תל-נוף איתך :wink:
Izik Bakshi פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 מזל טוב ילד! נצר באיזה נקודת CVFR בדרום אתה משרת? שיזפון כמובן :] ד"א, איציק, כ"כ קרוב שכמעט כל יום אני רואה מסוקים וF16 רצים לי מעל הראש במבנה קרבי בגובה נמוך. המפקד שלי מתעצבן שאני מסתכל עליהם :mrgreen: רק תיזהר שלא יזרקו עליך פצצת מים, אתם די קרובים למטווח שם...
Or Netzer פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 מזל טוב ילד! נצר באיזה נקודת CVFR בדרום אתה משרת? שיזפון כמובן :] ד"א, איציק, כ"כ קרוב שכמעט כל יום אני רואה מסוקים וF16 רצים לי מעל הראש במבנה קרבי בגובה נמוך. המפקד שלי מתעצבן שאני מסתכל עליהם :mrgreen: רק תיזהר שלא יזרקו עליך פצצת מים, אתם די קרובים למטווח שם... כל האזור הזה זה ש"א אחד ענק... ידוע.
Amir Paz פורסם ינואר 4, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 4, 2008 מזל טוב ילד! נצר באיזה נקודת CVFR בדרום אתה משרת? שיזפון כמובן :] ד"א, איציק, כ"כ קרוב שכמעט כל יום אני רואה מסוקים וF16 רצים לי מעל הראש במבנה קרבי בגובה נמוך. המפקד שלי מתעצבן שאני מסתכל עליהם :mrgreen: אין סיבה שהוא יתעצבן - פשוט תסביר לו שאתה פקח טיסה והוא יבין גם שאני אמרתי שאני פקח טיסה בתור טכנאי אמרו לי משפטים כמו "ואני פקח בעירית ת"א יאללה לך לעשות ביקורת כלים יומית כבר..."
Or Netzer פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 מזל טוב ילד! נצר באיזה נקודת CVFR בדרום אתה משרת? שיזפון כמובן :] ד"א, איציק, כ"כ קרוב שכמעט כל יום אני רואה מסוקים וF16 רצים לי מעל הראש במבנה קרבי בגובה נמוך. המפקד שלי מתעצבן שאני מסתכל עליהם :mrgreen: אין סיבה שהוא יתעצבן - פשוט תסביר לו שאתה פקח טיסה והוא יבין גם שאני אמרתי שאני פקח טיסה בתור טכנאי אמרו לי משפטים כמו "ואני פקח בעירית ת"א יאללה לך לעשות ביקורת כלים יומית כבר..." במקרה שלי יגידו לי אז בתור פקח טיסה, תנחית את עצמך תחזור להיות קרבי ולא ג'ובניק מעפן של ח"א שטוחן שמירות ואבטש"ים .. ותזהר להגיד שוב פקח טיסה כדי שלא תקבל את היציאות שלהם כבר מעכשיו.
OmriSoudry פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 ג'ובניק מעפן של ח"א שטוחן שמירות ואבטש"ים נצר, ב-2 מילים: היית מת.
Jonathan Perelmuter פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 ג'ובניק מעפן של ח"א שטוחן שמירות ואבטש"ים נצר, ב-2 מילים: היית מת. ועד לפני חודשיים היית מוכן למכור את נשמתך לאיראנים בשביל להגיע למגדל
Amir Paz פורסם ינואר 4, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 4, 2008 ג'ובניק מעפן של ח"א שטוחן שמירות ואבטש"ים נצר, ב-2 מילים: היית מת. ועד לפני חודשיים היית מוכן למכור את נשמתך לאיראנים בשביל להגיע למגדל נצר איזה תפקיד קיבלת/איזה קורס אתה?
Or Netzer פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 ג'ובניק מעפן של ח"א שטוחן שמירות ואבטש"ים נצר, ב-2 מילים: היית מת. ועד לפני חודשיים היית מוכן למכור את נשמתך לאיראנים בשביל להגיע למגדל חבר'ס זה מה שהמפקד שלי היה אומר, ככה הם צוחקים על ג'ובניקים של חיל האויר תמיד.. ובכללי על ג'ובניקים. לא אני.. אני גם עכשיו מת להגיע למגדל. נצר איזה תפקיד קיבלת/איזה קורס אתה? לא ידוע ולא ידוע, עוד שבועיים שלוש נדע.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 5, 2008 דיווח פורסם ינואר 5, 2008 נצר יהיה טען, מה לא רואים עליו ? כולו שרירי וחסון סתם מי כמוני יודע שהגודל לא קובע במקרה הזה :mrgreen: אגב נצר תעריך את כל המצבי 2 שאתה עושה עכשיו, זה בשביל שאח"כ לא יפלו לך פגזים על הרגלים כשאתה סוחב אותם
Or Netzer פורסם ינואר 5, 2008 דיווח פורסם ינואר 5, 2008 נצר יהיה טען, מה לא רואים עליו ? כולו שרירי וחסוןסתם מי כמוני יודע שהגודל לא קובע במקרה הזה :mrgreen: אגב נצר תעריך את כל המצבי 2 שאתה עושה עכשיו, זה בשביל שאח"כ לא יפלו לך פגזים על הרגלים כשאתה סוחב אותם לפני שבועיים היה לנו לילה לבן, חצי שעה במצב 2, כשקמנו נפלתי כבר מהרגליים. חוץ מזה, אמרתי להם שאני לא מוכן להיות טען בגלל הגב שלי. או נהג או תותחן. יש במחלקה שלי עוד 2 קטנים בדיוק כמוני (איזה כיף זה בסחיבות פצוע 1-1 להרים אחד את השני) שהם יהיו טענים הם בלי בעיות גב. והמפקד במחלקה השניה הוא 1.89 והוא טען .
Ido Rosenthal פורסם ינואר 5, 2008 דיווח פורסם ינואר 5, 2008 נצר יהיה טען, מה לא רואים עליו ? כולו שרירי וחסוןסתם מי כמוני יודע שהגודל לא קובע במקרה הזה :mrgreen: אגב נצר תעריך את כל המצבי 2 שאתה עושה עכשיו, זה בשביל שאח"כ לא יפלו לך פגזים על הרגלים כשאתה סוחב אותם לפני שבועיים היה לנו לילה לבן, חצי שעה במצב 2, כשקמנו נפלתי כבר מהרגליים. חוץ מזה, אמרתי להם שאני לא מוכן להיות טען בגלל הגב שלי. או נהג או תותחן. יש במחלקה שלי עוד 2 קטנים בדיוק כמוני (איזה כיף זה בסחיבות פצוע 1-1 להרים אחד את השני) שהם יהיו טענים הם בלי בעיות גב. והמפקד במחלקה השניה הוא 1.89 והוא טען . נצר, אני צחקתי :shock: אבל מה אתה בוכה על הגב יש לכם כזה רולר שעושה את כל העבודה (מישהו אמר כוסיות? :roll: )
Or Netzer פורסם ינואר 5, 2008 דיווח פורסם ינואר 5, 2008 נצר יהיה טען, מה לא רואים עליו ? כולו שרירי וחסוןסתם מי כמוני יודע שהגודל לא קובע במקרה הזה :mrgreen: אגב נצר תעריך את כל המצבי 2 שאתה עושה עכשיו, זה בשביל שאח"כ לא יפלו לך פגזים על הרגלים כשאתה סוחב אותם לפני שבועיים היה לנו לילה לבן, חצי שעה במצב 2, כשקמנו נפלתי כבר מהרגליים. חוץ מזה, אמרתי להם שאני לא מוכן להיות טען בגלל הגב שלי. או נהג או תותחן. יש במחלקה שלי עוד 2 קטנים בדיוק כמוני (איזה כיף זה בסחיבות פצוע 1-1 להרים אחד את השני) שהם יהיו טענים הם בלי בעיות גב. והמפקד במחלקה השניה הוא 1.89 והוא טען . נצר, אני צחקתי :shock: אבל מה אתה בוכה על הגב יש לכם כזה רולר שעושה את כל העבודה (מישהו אמר כוסיות? :roll: ) אני לא צחקתי :roll: לא רוצה להיות טען :] או תותחן או נהג. פינקלס תגיד אתה חושב אפשר לזרוק זנב עם הטנק? :mrgreen:
Ilan Jonas פורסם ינואר 5, 2008 דיווח פורסם ינואר 5, 2008 פרלמוטר סחטיין! ד"ש לחבר'ה שם ולא לשכוח להפעיל רמזורים :wink:
אורח פורסם ינואר 5, 2008 דיווח פורסם ינואר 5, 2008 פרלמוטר סחטיין! ד"ש לחבר'ה שם ולא לשכוח להפעיל רמזורים :wink: אתה אל תשכח לשלוח bootleg
אורח פורסם ינואר 6, 2008 דיווח פורסם ינואר 6, 2008 אני צריך לעבוד על זה, הכל בא בטראק אחד... תעשה מזה STAR TREK יש לי תוכנה מצויינת לחיתוך אם אתה צריך (ותמיד יש את דודי עם דיסק ).
Noam פורסם ינואר 6, 2008 דיווח פורסם ינואר 6, 2008 פרלמוטר, קצת באיחור, ככה זה אצלנו יש הרבה עבודה (גם בשבת ) אז שיהיה בהצלחה, את עובדה אתה כבר קצת מכיר מהקורס, שתדע לך שאני מסתכל על המקום הזה היום אני מעריך את השקט, האויר הטוב והלילות עם שמיים מלאים כוכבים. (יש גם אחלה של אוכל). תבוא לבקר כשאתה חוזר בתובלות
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם ינואר 6, 2008 דיווח פורסם ינואר 6, 2008 נצר יהיה טען, מה לא רואים עליו ? כולו שרירי וחסוןסתם מי כמוני יודע שהגודל לא קובע במקרה הזה :mrgreen: אגב נצר תעריך את כל המצבי 2 שאתה עושה עכשיו, זה בשביל שאח"כ לא יפלו לך פגזים על הרגלים כשאתה סוחב אותם לפני שבועיים היה לנו לילה לבן, חצי שעה במצב 2, כשקמנו נפלתי כבר מהרגליים. חוץ מזה, אמרתי להם שאני לא מוכן להיות טען בגלל הגב שלי. או נהג או תותחן. יש במחלקה שלי עוד 2 קטנים בדיוק כמוני (איזה כיף זה בסחיבות פצוע 1-1 להרים אחד את השני) שהם יהיו טענים הם בלי בעיות גב. והמפקד במחלקה השניה הוא 1.89 והוא טען . נצר! אני במקומך מציב עובדה או נהג או רמטכ"ל....ובקרייה!אם לא.לא מתפנה!!!
Elad Zeierman פורסם ינואר 6, 2008 דיווח פורסם ינואר 6, 2008 נצר יהיה טען, מה לא רואים עליו ? כולו שרירי וחסוןסתם מי כמוני יודע שהגודל לא קובע במקרה הזה :mrgreen: אגב נצר תעריך את כל המצבי 2 שאתה עושה עכשיו, זה בשביל שאח"כ לא יפלו לך פגזים על הרגלים כשאתה סוחב אותם לפני שבועיים היה לנו לילה לבן, חצי שעה במצב 2, כשקמנו נפלתי כבר מהרגליים. חוץ מזה, אמרתי להם שאני לא מוכן להיות טען בגלל הגב שלי. או נהג או תותחן. יש במחלקה שלי עוד 2 קטנים בדיוק כמוני (איזה כיף זה בסחיבות פצוע 1-1 להרים אחד את השני) שהם יהיו טענים הם בלי בעיות גב. והמפקד במחלקה השניה הוא 1.89 והוא טען . נצר! אני במקומך מציב עובדה או נהג או רמטכ"ל....ובקרייה!אם לא.לא מתפנה!!! זה לא הולך ככה "הנחיתו עליינו הוראה מלמעלה שצריך לאייש את כל הדרג הפיקודי אמרתי אם ככה אז עד הסוף אני רוצה רמטכ"ל ובקרייה !
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם ינואר 7, 2008 דיווח פורסם ינואר 7, 2008 נצר יהיה טען, מה לא רואים עליו ? כולו שרירי וחסוןסתם מי כמוני יודע שהגודל לא קובע במקרה הזה :mrgreen: אגב נצר תעריך את כל המצבי 2 שאתה עושה עכשיו, זה בשביל שאח"כ לא יפלו לך פגזים על הרגלים כשאתה סוחב אותם לפני שבועיים היה לנו לילה לבן, חצי שעה במצב 2, כשקמנו נפלתי כבר מהרגליים. חוץ מזה, אמרתי להם שאני לא מוכן להיות טען בגלל הגב שלי. או נהג או תותחן. יש במחלקה שלי עוד 2 קטנים בדיוק כמוני (איזה כיף זה בסחיבות פצוע 1-1 להרים אחד את השני) שהם יהיו טענים הם בלי בעיות גב. והמפקד במחלקה השניה הוא 1.89 והוא טען . נצר! אני במקומך מציב עובדה או נהג או רמטכ"ל....ובקרייה!אם לא.לא מתפנה!!! זה לא הולך ככה "הנחיתו עליינו הוראה מלמעלה שצריך לאייש את כל הדרג הפיקודי אמרתי אם ככה אז עד הסוף אני רוצה רמטכ"ל ובקרייה ! אלעד, רק בשביל הנוסטלגיה ובשביל הצעירים שלא מכירים. הנה הגירסה המלאה. http://www.youtube.com/watch?v=m1trsmTR7mI
Elad Zeierman פורסם ינואר 7, 2008 דיווח פורסם ינואר 7, 2008 אין ספק פולחן ואם כבר - קטע שרלוונטי אליינו :-) http://br.youtube.com/watch?v=2n8OU1egQ ... re=related