אורח פורסם ינואר 1, 2008 דיווח פורסם ינואר 1, 2008 אחרי כמה חודשים של קורס ארוך ואיכותי, תרגולים והכנות בלתי פוסקות , הגיעה סיום הקורס של מחזור 7 ו 8 של IFS. מחר (יום רביעי כ"ד בטבת התשס"ח 2.1.2008 למניין הגויים,תודה ברוכי.) חניכי הקורסים 7 ו 8 של IFS יצאו לסולו ברחבי הארץ ,כל חניך קיבל נתיב שונה ככה שהתנועה תתפרס לאורך כל הארץ. אנחנו(צוות IFS) מבקשים ממכם לבוא ולעשות תנועה מחר משעה9 בערך , התנועה הזאתי ממש חשובה לנו ולחניכים! אז תודה מראש , ובהצלחה מחר !
crazyblat פורסם ינואר 1, 2008 דיווח פורסם ינואר 1, 2008 יווווו אני כל כך בפנים...מבטיח לנסות מחר לבוא בזמן
mickey lip פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 בהצלחה לכולם. IFS , עבודה נפלאה כרגיל. לצערי ,חבל שזה יוצא על יום חמישי,הייתי שמח לעזור בתנועה או פיקוח, אבל TFC דוחה הכל. להבא תשתדלו לבצע ביום אחר :wink:
Baruch Spiegel פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 בהצלחה לכולם.IFS , עבודה נפלאה כרגיל. לצערי ,חבל שזה יוצא על יום חמישי,הייתי שמח לעזור בתנועה או פיקוח, אבל TFC דוחה הכל. להבא תשתדלו לבצע ביום אחר :wink: פורסם: שלישי ינו' 01, 2008 10:43 pm נושא ההודעה: מחזור 7+8 סולו ניווטים. מחר חניכי הקורסים 7 ו 8 של IFS יצאו לסולו ברחבי הארץ נו מה יהיה מיקי? הבנת הנקרא, כבר אמרנו? ... :wink:
אורח פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 ברוכי פעם הבאה פרסמו תאריך ויום וזה יהיה יותר ברור מאשר מחר.
Baruch Spiegel פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 ברוכי פעם הבאה פרסמו תאריך ויום וזה יהיה יותר ברור מאשר מחר. מקובל. הסולו יתקיים בתאריך: יום רביעי כ"ד בטבת התשס"ח. (2.1.2008 למניין הגויים.) מוזמנים לבא לתת לנבחנים תפאורה של ATC אמיתי.
mickey lip פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 בהצלחה לכולם.IFS , עבודה נפלאה כרגיל. לצערי ,חבל שזה יוצא על יום חמישי,הייתי שמח לעזור בתנועה או פיקוח, אבל TFC דוחה הכל. להבא תשתדלו לבצע ביום אחר :wink: פורסם: שלישי ינו' 01, 2008 10:43 pm נושא ההודעה: מחזור 7+8 סולו ניווטים. מחר חניכי הקורסים 7 ו 8 של IFS יצאו לסולו ברחבי הארץ נו מה יהיה מיקי? הבנת הנקרא, כבר אמרנו? ... :wink: אופס..... ככה זה כשאתה מסטול אחרי לילה ארוך.
Ilan Nemirovski פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 אשתדל לבוא בהצלחה לכולם! כול הכבוד על העבודה IFS.
Izik Bakshi פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 ברוכי פעם הבאה פרסמו תאריך ויום וזה יהיה יותר ברור מאשר מחר. מה יהיה פינקלס... http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=20513
3Dvg פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 אחרי כמה חודשים של קורס ארוך ואיכותי, תרגולים והכנות בלתי פוסקות , הגיעה סיום הקורס של מחזור 7 ו 8 של IFS.מחר (יום רביעי כ"ד בטבת התשס"ח 2.1.2008 למניין הגויים,תודה ברוכי.) חניכי הקורסים 7 ו 8 של IFS יצאו לסולו ברחבי הארץ ,כל חניך קיבל נתיב שונה ככה שהתנועה תתפרס לאורך כל הארץ. אנחנו(צוות IFS) מבקשים ממכם לבוא ולעשות תנועה מחר משעה9 בערך , התנועה הזאתי ממש חשובה לנו ולחניכים! אז תודה מראש , ובהצלחה מחר ! שביתת המרצים הכתה גם ב IFS, איחוד סימסטרים?! כל הכבוד על העבודה הקשה שאתם (IFS) עושים ללא שום תמורה ממשית (אלא רוחנית! )