אורח פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 כרגיל תדרוך באתר TFC http://tfc.rwy12.com להית' TFC.
אורח פורסם ינואר 3, 2008 דיווח פורסם ינואר 3, 2008 טוב אתה כניראה עדיין לא מכיר את החברים. היום היתה כמות נכבדה של טייסים, אם אני זוכר נכון לפחות 5 מטוסים. תודה לכל מי שהגיע. אני רוצה להתנצל באם נשמעתי מעט אגרסיבי וכועס בקשר לגבי ה FIX ב FMC. אבל כשטסים על ה LDS אני מצפה לרמה גבוהה יותר לאומת מי שמטיס 737PMDG, למרות שבשני המטוסים זה ממודל בצורה זהה. שוב, ב FMC לחץ על FIX, הכנס את הנקודה שאיתה אתה רוצה לעשות DME ARC, שם במקרה שלנו את הרדיאל האחרון לפני הפניה לירוט ILS, ומרחק 13 DME. עכשיו יש לך עיגול יפה במרחק 13DME מה VOR של השדה ואתה יכול לעשות את ההליך בצורה מבוקרת. שיהיה לכולם סופ"ש חמים וטעים, MRD אומרים לילה טוב וד"ש מקאי טק :mrgreen: נ.ב. נצר, צריך לגרז את בית כן נסע ראשי, לטיפולך
Ido Rosenthal פורסם ינואר 3, 2008 דיווח פורסם ינואר 3, 2008 נ.ב. נצר, צריך לגרז את בית כן נסע ראשי, לטיפולך רן שריונרים היום לא יודעים מה זה לגרז, רק במילואים מגרזים... לנצר יש אפילו מזגן בטנק (מישהו אמר כוסיות? :roll: )
ha5mvo פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 שיהיה לכולם סופ"ש חמים וטעים,MRD אומרים לילה טוב וד"ש מקאי טק apropos, a much talked about scenery for that airport had just come out, run a search on Avsim for 9Dragons. yeah, and a "warm weekend" is certainly not something I'm going to have for the next couple of months .... Best regards from the fridge... P.S A promo video for this top quality scenery http://www.youtube.com/watch?v=CdeoFsDvaI0
אורח פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 שיהיה לכולם סופ"ש חמים וטעים,MRD אומרים לילה טוב וד"ש מקאי טק apropos, a much talked about scenery for that airport had just come out, run a search on Avsim for 9Dragons. yeah, and a "warm weekend" is certainly not something I'm going to have for the next couple of months .... Best regards from the fridge... P.S A promo video for this top quality scenery http://www.youtube.com/watch?v=CdeoFsDvaI0 אכן ראיתי את הפירסום על הסינרי הזה. היה בטוח שהיום הוא עולה על המחשב שלי וה 76 שלי יעבור סדנאת עינויים בקאי טק תודה ואכן אצלכם יותר קררררררר :|
Or Netzer פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 נ.ב. נצר, צריך לגרז את בית כן נסע ראשי, לטיפולך רן שריונרים היום לא יודעים מה זה לגרז, רק במילואים מגרזים... לנצר יש אפילו מזגן בטנק (מישהו אמר כוסיות? :roll: ) איפה הסמיילי האדום הממזרי כשצריך אותו חחח ואנחנו זה לא כוסיות, 401 הם כוסיות, 4 אפסים בטנק 1 (מרכבה 4). הייתה אחלה טיסה, אחרי שבועיים שרק נשמתי חול וקפאתי מקור ברמת הגולן בשטח. ד"א יש לכם ד"ש מאפיק ואברהמי שטוחנים 21 בשזפון (בקרוב אצלי :? ) לא יודע מה איתכם אישית חם לי רצח בתל אביב ואני מסתובב בחולצה קצרה... סופ"ש נעים,
AaronDagan פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 שיהיה לכולם סופ"ש חמים וטעים, MRD אומרים לילה טוב וד"ש מקאי טק כעת הבנתי לאן נעלמתם אמש ולא טרחתם - אפילו סתם מתוך נימוס אלמנטרי - להמתין קצת עד שכל העגלות האיטיות שעקפתם בדרך ינחתו אחריכם..... :oops: זה לא אישי אבל בסופו של דבר הכל אישי....... :mrgreen: שבת שלום.
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 268 מגבייט בחמישה חלקים! apropos, a much talked about scenery for that airport had just come out, run a search on Avsim for 9Dragons.
E.Z פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 נ.ב. נצר, צריך לגרז את בית כן נסע ראשי, לטיפולך רן שריונרים היום לא יודעים מה זה לגרז, רק במילואים מגרזים... לנצר יש אפילו מזגן בטנק (מישהו אמר כוסיות? :roll: ) איפה הסמיילי האדום הממזרי כשצריך אותו חחח ואנחנו זה לא כוסיות, 401 הם כוסיות, 4 אפסים בטנק 1 (מרכבה 4). הייתה אחלה טיסה, אחרי שבועיים שרק נשמתי חול וקפאתי מקור ברמת הגולן בשטח. ד"א יש לכם ד"ש מאפיק ואברהמי שטוחנים 21 בשזפון (בקרוב אצלי :? ) לא יודע מה איתכם אישית חם לי רצח בתל אביב ואני מסתובב בחולצה קצרה... סופ"ש נעים, אחרי שנתיים תבין שהכל אותו חרא :-) שחוטפים את הטיל. מזגן או לא למזגן
ha5mvo פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 268 מגבייט בחמישה חלקים! It's the price you have to pay for photoreal coverage + seasons + custom night textures. A very impressive scenery, btw
3Dvg פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 נ.ב. נצר, צריך לגרז את בית כן נסע ראשי, לטיפולך רן שריונרים היום לא יודעים מה זה לגרז, רק במילואים מגרזים... לנצר יש אפילו מזגן בטנק (מישהו אמר כוסיות? :roll: ) איפה הסמיילי האדום הממזרי כשצריך אותו חחח ואנחנו זה לא כוסיות, 401 הם כוסיות, 4 אפסים בטנק 1 (מרכבה 4). הייתה אחלה טיסה, אחרי שבועיים שרק נשמתי חול וקפאתי מקור ברמת הגולן בשטח. ד"א יש לכם ד"ש מאפיק ואברהמי שטוחנים 21 בשזפון (בקרוב אצלי :? ) לא יודע מה איתכם אישית חם לי רצח בתל אביב ואני מסתובב בחולצה קצרה... סופ"ש נעים, תמסור ד"ש לשליש הטרי שלכם! שיריון - אוברולים כמו של טייס, יציאות כמו של רון ארד..... :roll: עידו אני שומע מירמור? לפכות תגיד תודה, אם מגרזים מספיק אז הטנק נוסע.....פעם גם זה לא היה בטוח.....
אורח פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 שיהיה לכולם סופ"ש חמים וטעים, MRD אומרים לילה טוב וד"ש מקאי טק שבת שלום. אהרון, ישנו לנו בשקט בטרמינל והמתנו לכולם. שחקים הגיע קרוב מאוד ועם הכנף שלו הוריד ל 744 של דודי את הזנב. אצל דודי אנחנו טסים עם CRASH DETECT = הועפנו חזרה לשדה ממנו יצאנו. אמרנו בקשר לילה טוב ותודה והלכנו לראות את מיקי מרסק את ה 400 של דודי את דודי עושה פעולות הירואיות בהצפת 744 תוך כדי הורדת גלגלים בגובה 10 רגל בקושי על המסלול ואותי מחדש הסמכת קאי טק תענוג :wink:
Ido Rosenthal פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 ואנחנו זה לא כוסיות, 401 הם כוסיות, 4 אפסים בטנק 1 (מרכבה 4). נצר כשאנחנו היינו בצבא ל401 היו את הטנקים שאתם עושים עליהם מטווחים היום
Izik Bakshi פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 האם מישהו הצליח לעזור לאריה הלפרין לסגור את דלת תא המטען ב 767?
bar levy פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 אני יודע שזה או הTail Hook או הWing Fold אחד מהשניים ואמרתי לו את זה שם
Or Netzer פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 ואנחנו זה לא כוסיות, 401 הם כוסיות, 4 אפסים בטנק 1 (מרכבה 4). נצר כשאנחנו היינו בצבא ל401 היו את הטנקים שאתם עושים עליהם מטווחים היום והיום לכוסיות יש אפילו בקרת רוורס (למי שלא יודע לסימן 4 יש מצלמה כדי לראות לאחור... כדי שלא ידפקו את הפגוז ). אחרי שנתיים תבין שהכל אותו חרא שחוטפים את הטיל. מזגן או לא למזגן דוגרי :roll: תמסור ד"ש לשליש הטרי שלכם! חכו עם הדשים כשאני אתחיל לטחון :cry:
E.Z פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 ואנחנו זה לא כוסיות, 401 הם כוסיות, 4 אפסים בטנק 1 (מרכבה 4). נצר כשאנחנו היינו בצבא ל401 היו את הטנקים שאתם עושים עליהם מטווחים היום והיום לכוסיות יש אפילו בקרת רוורס (למי שלא יודע לסימן 4 יש מצלמה כדי לראות לאחור... כדי שלא ידפקו את הפגוז ). אחרי שנתיים תבין שהכל אותו חרא שחוטפים את הטיל. מזגן או לא למזגן דוגרי :roll: תמסור ד"ש לשליש הטרי שלכם! חכו עם הדשים כשאני אתחיל לטחון :cry: אגב לנו המדריכות שריון והמט"קים ניסו למכור ששום דבר לא חודר את הטנקים האלה מעניין מה אומרים לכם היום המפקדים והמדריכות שנה אחרי מלחמת לבנון
Or Netzer פורסם ינואר 4, 2008 דיווח פורסם ינואר 4, 2008 ואנחנו זה לא כוסיות, 401 הם כוסיות, 4 אפסים בטנק 1 (מרכבה 4). נצר כשאנחנו היינו בצבא ל401 היו את הטנקים שאתם עושים עליהם מטווחים היום והיום לכוסיות יש אפילו בקרת רוורס (למי שלא יודע לסימן 4 יש מצלמה כדי לראות לאחור... כדי שלא ידפקו את הפגוז ). אחרי שנתיים תבין שהכל אותו חרא שחוטפים את הטיל. מזגן או לא למזגן דוגרי :roll: תמסור ד"ש לשליש הטרי שלכם! חכו עם הדשים כשאני אתחיל לטחון :cry: אגב לנו המדריכות שריון והמט"קים ניסו למכור ששום דבר לא חודר את הטנקים האלה מעניין מה אומרים לכם היום המפקדים והמדריכות שנה אחרי מלחמת לבנון הם אומרים שהטנק יותר בטוח מכל דבר קרבי אחר שנכנס יש לו גם מהירות גם מיגון וגם כוח אש, ואחוזי הפגיעות ממש נמוכים וצריך לפגוע בנקודות מסויימות כדי להשמיד את הטנק, אבל בהחלט יש סיכון פגיעה . זה בערך מה שאמרו לנו. וכן מנסים למכור לנו ששריון זה הכי טוב שיש וכמה שכולם לא מעריכים אותו הוא הכי טוב שיש חח..
E.Z פורסם ינואר 5, 2008 דיווח פורסם ינואר 5, 2008 ואנחנו זה לא כוסיות, 401 הם כוסיות, 4 אפסים בטנק 1 (מרכבה 4). נצר כשאנחנו היינו בצבא ל401 היו את הטנקים שאתם עושים עליהם מטווחים היום והיום לכוסיות יש אפילו בקרת רוורס (למי שלא יודע לסימן 4 יש מצלמה כדי לראות לאחור... כדי שלא ידפקו את הפגוז ). אחרי שנתיים תבין שהכל אותו חרא שחוטפים את הטיל. מזגן או לא למזגן דוגרי :roll: תמסור ד"ש לשליש הטרי שלכם! חכו עם הדשים כשאני אתחיל לטחון :cry: אגב לנו המדריכות שריון והמט"קים ניסו למכור ששום דבר לא חודר את הטנקים האלה מעניין מה אומרים לכם היום המפקדים והמדריכות שנה אחרי מלחמת לבנון הם אומרים שהטנק יותר בטוח מכל דבר קרבי אחר שנכנס יש לו גם מהירות גם מיגון וגם כוח אש, ואחוזי הפגיעות ממש נמוכים וצריך לפגוע בנקודות מסויימות כדי להשמיד את הטנק, אבל בהחלט יש סיכון פגיעה . זה בערך מה שאמרו לנו. וכן מנסים למכור לנו ששריון זה הכי טוב שיש וכמה שכולם לא מעריכים אותו הוא הכי טוב שיש חח.. עדיין מאכילים אתכם חרא זה לא מקומות מסויימים ולא נעליים בהזדמנות אני אתן לך תמונות שוכל להראות למדריכות שלך כל אותם "מקוות מסויימים" ואז תבקש מהם הסברים. אחוזי החדירה היו גבוהים לא בגלל שהמיגון חרא אלא בגלל שלאוייב יש טילים שעוברים את המיגון. בקשר לדברים האחרים שמוכרים לך ביחס לקרבי ולתנאים יש בזה אמת שתגיע לתעסוקות המבצעיות על גבול לבנון הפעילות שלך יותר אייכותית מחירניקים שמשמשים בעיקר ככלבי שמירה במוצבים ןכתורני מטבח אבל גם הכל בפרופורציות. ובקשר למפקדים שלך- קח מהם דברים בערבון מוגבל מהסיבה הפשוטה שרובם בסיום המסלול שלהם עפו לסיירים כי הם היו הכי גרועים בקורס מט"קים וכנראה שהרבה פעילות מבצעית הם לא ראו בחיים שלהם :mrgreen: בהצלחה :!:
Or Netzer פורסם ינואר 5, 2008 דיווח פורסם ינואר 5, 2008 ואנחנו זה לא כוסיות, 401 הם כוסיות, 4 אפסים בטנק 1 (מרכבה 4). נצר כשאנחנו היינו בצבא ל401 היו את הטנקים שאתם עושים עליהם מטווחים היום והיום לכוסיות יש אפילו בקרת רוורס (למי שלא יודע לסימן 4 יש מצלמה כדי לראות לאחור... כדי שלא ידפקו את הפגוז ). אחרי שנתיים תבין שהכל אותו חרא שחוטפים את הטיל. מזגן או לא למזגן דוגרי :roll: תמסור ד"ש לשליש הטרי שלכם! חכו עם הדשים כשאני אתחיל לטחון :cry: אגב לנו המדריכות שריון והמט"קים ניסו למכור ששום דבר לא חודר את הטנקים האלה מעניין מה אומרים לכם היום המפקדים והמדריכות שנה אחרי מלחמת לבנון הם אומרים שהטנק יותר בטוח מכל דבר קרבי אחר שנכנס יש לו גם מהירות גם מיגון וגם כוח אש, ואחוזי הפגיעות ממש נמוכים וצריך לפגוע בנקודות מסויימות כדי להשמיד את הטנק, אבל בהחלט יש סיכון פגיעה . זה בערך מה שאמרו לנו. וכן מנסים למכור לנו ששריון זה הכי טוב שיש וכמה שכולם לא מעריכים אותו הוא הכי טוב שיש חח.. עדיין מאכילים אתכם חרא זה לא מקומות מסויימים ולא נעליים בהזדמנות אני אתן לך תמונות שוכל להראות למדריכות שלך כל אותם "מקוות מסויימים" ואז תבקש מהם הסברים. אחוזי החדירה היו גבוהים לא בגלל שהמיגון חרא אלא בגלל שלאוייב יש טילים שעוברים את המיגון. בקשר לדברים האחרים שמוכרים לך ביחס לקרבי ולתנאים יש בזה אמת שתגיע לתעסוקות המבצעיות על גבול לבנון הפעילות שלך יותר אייכותית מחירניקים שמשמשים בעיקר ככלבי שמירה במוצבים ןכתורני מטבח אבל גם הכל בפרופורציות. ובקשר למפקדים שלך- קח מהם דברים בערבון מוגבל מהסיבה הפשוטה שרובם בסיום המסלול שלהם עפו לסיירים כי הם היו הכי גרועים בקורס מט"קים וכנראה שהרבה פעילות מבצעית הם לא ראו בחיים שלהם :mrgreen: בהצלחה :!: כן זה גם אפיק (188) ברק אמר לי שהם חרא של מטק"ים היו למרות ש2 מהמפקדים שלי היו בלבנון השניה במלחמה (לא בתור מטק"ים). עוד שבועיים תכין ת'תמונות אני חוזר ב17 לחודש, ומשם עובר לביסל"ש למדריכות. המפקדים שלי אמרו בול מה שאמרת על הכלבי שמירה, והוסיפו שתמיד החירניקים מודים לשריונרים שאנחנו מצילים להם ת'תחת כשאנחנו משחררים ת'פגז או אוספים אותם טרמפ.