עבור לתוכן
Itay Zecharia

סיכום האירוע-מטס המבנה שהיה היום...

Recommended Posts

פורסם

הנתיב שלנו היה כך: התחלנו במחניים, משם לחיפה (ללא נגיעה), לאורך קו החוף, ולנחיתה בבן גוריון. כל אחד לקח מטוס צבאי כרצונו... אני לקחתי סנוונית. יש כאלה שלקחו פייפר, ססנה, וכדומה.

התעורר בעיות רבות עקב החיבור המיוחד של אורן גבע, ולמעלה משעה רק התעכבנו בסידור החיבור המיוחד, ולבסוף כל אחד התחבר כרגיל כי לא הלך חלק... לא נורא... :?

לבסוף לא התייאשנו, כולנו התחברנו במחניים... ראש פינה למי שלא יודע, כל אחד ביקש בדיקת קשר, והמוביל, אלירן כהן, ביקש מרשה טיסה, ולאחר מכן כולם הסיעו למסלול, התיישרו ביחד, והמראנו כולם אחד אחרי השני. בערוץ פלוטו אצל יוסי לוי הייתה לנו בעייה בקול... אבל התגברנו.

המשתתפים במטס היו:

NESHER1- אלירן כהן (המוביל)

4X-CGC- אורן אלקובי

ITAY- איתי זכריה (אני) האות קריאה היא אחת מאותו הקריאה הצבאיות של ההרקולס.

NESHER2- מיקי ליפ

NESHER3- יובל אלבז (זלבסוף לא הגיע... כי צצה לו בעייה)

NESHER4- איתי

NESHER5- רן פינקלס

4X-ILA- אילן כהן.

היה ממש כיף, כולנו טסנו ביחד במבנה, עברנו קודם כל אצל יוסי לוי בפלוטו. לאחר מכן הועברנו לאיציק בקשי בסנטר ת"א, שהפנה אותי ואת אלירן לירקונה, והורה לאחרים להמשיך על קו החוף. נכנסתי שמאלית לעם הרוח למסלול 30 בגובה 2000, משם נכנסתי לבסיס ופיינל, נחיתה חלקה על הקרקע, ולאחר הפיוני עברתי לניצן רגב. (איפה היית יונתן? היית חסר לי במגדל... :roll: ) ניצן הפנה אותי מהY דרך הK ל-G, קראתי ON BLOCK, וקיבלתי אישור לכיבוי מנועים. מייד אחריי נחת אורן (4X-CGC), ולאחר מכן התנתקתי והלכתי לבית הכנסת... :)

חבל שלבסוף יובל שתכנן את כל המטס לא הצטרף אלינו, ולאלירן נפל הפלייט באמצע...

תודות אחרונות-לכל מי שטרח בארגון האירוע, יובל ואיציק, וכל מי ששכחתי... :)

פורסם

לי אישית המחשב נתקע 4 פעמים כשבפעם הרביעית קיבלתי את ה"מסך הכחול" והאפשרות היחידה שלי היא לעשות ריסט.

כנראה שזה קרה בגלל שהמולטיפלייר שאורן אלקובי פתח היה מלא במשתתפים (קרוב ל8 אני חושב) וזה העמיס לי על המחשב. לי נמאס כבר שכל רגע המחשב נתקע או עובד לאט

ונטשתי את המבנה... :cry:

בהזדמנות זו אני רוצה להגיד תודה לרן ואלירן שעזרו מאוד בארגון!...(רן אתה השתתפת בסוף?)

ולאיציק שרק חזר מהצבא ואירגן לנו פיקוח, אתה גדול!!! ותודה אחרונה ליוסי שאייש את פלוטו. 8)

נקווה שפעמים הבאות זה יהיה יותר מאורגן....

פורסם

תיקון טעות אבל NESHER2 הייתי אני

היה כיף להביט אחורה מעל תל אביב ולראות את כולם

כדי מאוד להתאמן יותר על כינוס למבנה לדעתי אנשים צריכים עוד המון אימונים

תודה לכל מי שלקח חלק היה כיף

מצפה לפעם הבאה

מיקי

פורסם

אני היתי על נשרקה 5 ולזמן קצר.

צריך להתארגן הרבה לפני המירשה וזמן ההמראה המתוכנן.

הבעיה העיקרית שהיתה היא בעית הקול או החוסר תקשורת עם המוביל.

כמוכן מהרגע שאנחנו באויר, אין מסנג'ר.

אני לא מסוגל לטוס CVFR ולעבור כל 3 שניות למסנג'ר וחזרה ל FS.

אני חושב שאיפה שהוא פשוט נשבר לי ונטשתי, מתנצל.

ד"א היה גם חוסר תאום מולט עם הסינרי של מחניים.

מה הסינרי המומלץ לשם?

רן.

פורסם

אורן העסק הזה בנוי ל4 ואפילו יותר!

פשוט לא היה זמן להתארגן עד הסוף כי כול הטיסים היום טיסים שהשתתפו איתנו באופן ספונטני והיה צריך לתת לכול אחד זמן לעדכן AVC ולהוריד מטוס!

בפעם הבאה אני אתן לטיסים במבנה תוכנה של צאט קולי מיוחדת עם שרתים נטרלים -זאת אומרת שאף אחד לא אמור לארח! וככה יהיה לנו גם צאט קולי במשך כול הטיסה ולא רק לפני בקשה המרשה!

היה באמת כייף למרות שהכול נתקע לי לקרא הסוף! היה כייף לארגן ולטוס מבנה לכבוד העצמאות גם אם זה היה קצת מאוחר!

תודה לכל המשתתפים ולאיתי שפירסם את הטיסה!

פורסם

לא מדוייק.. בפלקון יש מערכת קשר פנימית שפועלת עם תדרים וכו' כמו במציאות. משתמשים בה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...