Asaf Brietbard פורסם ינואר 6, 2008 דיווח פורסם ינואר 6, 2008 שלום לכולם, כפי שכבר נכתב כאן בשרשור ישן, לאחרונה התחיל ייבוא של יוק ופדלים של חברת סאיטק לארץ. ברצוני לפנות לייבואן הרשמי, ולנסות לבדוק יכולת שלהם להעניק לחברי החטיבה מחיר מוזל עבור יוק / פדלים / חבילה של שניהם. לצורך כך, אשמח אם מי שמעוניין (לא "עקרונית", אלא באמת) לרכוש ישרשר לכאן או לחילופין ישלח לי לפרטי (מנהלים - אם מפריע שירשור תודיעו בבקשה כאן) כדי שאוכל לדעת עם איזה 'גב' של רוכשים פוטנציאליים לפנות לאנשי השיווק של היבואן. מיותר לציין שאינני מנסה להרוויח או לתכמן, אך ורק ליצור הזדמנות קנייה זולה יותר מאשר בחנויות, אינני מעוניין לגרוף שם רווח אישי. בהמשך לכך, אינני מתכנן להיות גורם בהזמנה, אלא אך ורק מתווך לענייני המחיר והצעת המחיר בלבד. מנהלים - אם השירשור לא בפורום נכון, מוזמנים להעביר אשמח לתשובות מהירות ככל הניתן.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 6, 2008 דיווח פורסם ינואר 6, 2008 אתה יודע בערך מה המחיר, או לפחות, האם זה יהיה יותר זול מהמוצרים של CH ?
gleon_99 פורסם ינואר 6, 2008 דיווח פורסם ינואר 6, 2008 עד כמה שידוע לי, המחיר זה סדר גודל של 1900 ש"ח כולל פדאלים+יוק+מצערות, תקנו אותי אם אני טועה.
Asaf Brietbard פורסם ינואר 6, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 6, 2008 עפ"י פרסום באתר שמוכר את הציוד, כרגע המחיר לצרכן ה"רגיל" הוא 900 ליוק ו 800 לפדלים, +-.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 6, 2008 דיווח פורסם ינואר 6, 2008 תרשום אותי ליוק, אולי גם פדאלים עם המחיר יהיה אטרקטיבי
crazyblat פורסם ינואר 6, 2008 דיווח פורסם ינואר 6, 2008 where da hell is shlomy? he want to buy from sytech the yoke
Eran Granola פורסם ינואר 7, 2008 דיווח פורסם ינואר 7, 2008 ראשית זו הצעה מעניינת, אבל לא כולם מכירים את המוצרים של חברה זו. אם תוכל לצרף לינק / מידע / המלצות על המוצרים, תעזור לאנשים להחילט.
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 7, 2008 דיווח פורסם ינואר 7, 2008 ראשית זו הצעה מעניינת, אבל לא כולם מכירים את המוצרים של חברה זו.אם תוכל לצרף לינק / מידע / המלצות על המוצרים, תעזור לאנשים להחילט. אתם יכולים להקיש בגוגל "ch or saitek" ולקבל בעד ונגד, חוות דעת, ובכלל הכי טוב זה לבדוק בפורומי התמיכה של שתי החברות, שם מציפים את כל התקלות, שם גם אפשר לקבל מושג על רמת השירות של החברה. הפתעות מעניינות :roll:
Asaf Brietbard פורסם ינואר 7, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 7, 2008 ראשית זו הצעה מעניינת, אבל לא כולם מכירים את המוצרים של חברה זו.אם תוכל לצרף לינק / מידע / המלצות על המוצרים, תעזור לאנשים להחילט. אתם יכולים להקיש בגוגל "ch or saitek" ולקבל בעד ונגד, חוות דעת, ובכלל הכי טוב זה לבדוק בפורומי התמיכה של שתי החברות, שם מציפים את כל התקלות, שם גם אפשר לקבל מושג על רמת השירות של החברה. הפתעות מעניינות :roll: משה, אשמח לטיפים לגבי ההפתעות. משהו ספציפי?
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 7, 2008 דיווח פורסם ינואר 7, 2008 ראשית זו הצעה מעניינת, אבל לא כולם מכירים את המוצרים של חברה זו.אם תוכל לצרף לינק / מידע / המלצות על המוצרים, תעזור לאנשים להחילט. אתם יכולים להקיש בגוגל "ch or saitek" ולקבל בעד ונגד, חוות דעת, ובכלל הכי טוב זה לבדוק בפורומי התמיכה של שתי החברות, שם מציפים את כל התקלות, שם גם אפשר לקבל מושג על רמת השירות של החברה. הפתעות מעניינות :roll: משה, אשמח לטיפים לגבי ההפתעות. משהו ספציפי? בעיקרון היתרון של סאיטק הוא יכולת הכיוון של ההתנגדות המכנית וההרגשה היותר מציאותית הנלווית, אבל יש אתם יותר בעיות של אמינות לאורך זמן בהשוואה ל- CH. יש בשוק סדרה דפוקה של סאיטק שבה ה- view משתנה פתאום לבד מזוית אחת לשניה ועוד מקרים של כפתורים שנלחצים לבד. התיקון דורש לשלוח את היחידה חזרה, כשיש נציג קרוב זה בעיקר עניין של זמן וכשאין זה גם כסף, גם רמת השירות שלהם סופגת ביקורת. הבטיחו לתקן עד נובמבר 2007, לא ברור מה קורה בשוק עכשיו. אני אישית שקלתי מעבר לסאיטק אבל האמינות של CH ורמת השירות שלהם הורידו את זה מהפרק, וכנראה אוסיף גם את המצערת של CH למערך.
Waheb פורסם ינואר 7, 2008 דיווח פורסם ינואר 7, 2008 אני בעד הרעיון , אבל קודם תיצור קשר עם היבואן ותבדוק את המינימום כמות 'יוקים' שהוא יכול לתת לך עליהם הנחה לחברי החטיבה , וככה נוכל לארגן קבוצה שתקנה ... ואולי יצטרפו עוד לעסקה , אם המחיר יהיה באמת שווה .
Ido Rosenthal פורסם ינואר 7, 2008 דיווח פורסם ינואר 7, 2008 אני דווקא יודע שסייטק ידועים כמותג שמיצר אביזרי משחק ברמה גבוהה ואמינה, בכל מקרה יש לנו יבואן פה בשביל תמיכה טכנית, אגב אסף מי מיבא אותם בארץ? פנדה?
אורח פורסם ינואר 7, 2008 דיווח פורסם ינואר 7, 2008 אני דווקא יודע שסייטק ידועים כמותג שמיצר אביזרי משחק ברמה גבוהה ואמינה, בכל מקרה יש לנו יבואן פה בשביל תמיכה טכנית, אגב אסף מי מיבא אותם בארץ? פנדה? לי יש ניסיון רע איתם. לפני כמה שנים בדיוק לפני צאת ה XP לעולם, היה לי הגה מרוצים שלהם. היתי מרוצה עד שהפוטנציומטר שלא התחרפן ואז לקינוח הם לא הוציאו דרייבר ל XP. מה שלא עשיתי לא עזר והיחס שלהם היה זוועתי. תיקתק עברתי ללוגיטק שבארץ היבואן שלהם (מעתק) נותן שירות ברמה שרק בארה"ב רואים כזאת. לגבי יוק (בלי עין הרע טפו טפו טפו) מרוצה מהיוק ו 0 חמסה חמסה חמסה בעיות (מלח מים מלח מים מלח מים) :mrgreen: זהו הלך היוק עכשיו אני בטוח בזה :cry:
Asaf Brietbard פורסם ינואר 7, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 7, 2008 אני דווקא יודע שסייטק ידועים כמותג שמיצר אביזרי משחק ברמה גבוהה ואמינה, בכל מקרה יש לנו יבואן פה בשביל תמיכה טכנית, אגב אסף מי מיבא אותם בארץ? פנדה? לא... סמיקום.
אריק א. פורסם ינואר 7, 2008 דיווח פורסם ינואר 7, 2008 אני בהחלט חושב על היוק (הכוונה ליוק כולל המצערות כפי שפורסם באחד השרשורים נכון?) - 900 ש"ח כרגע זה מחוץ לתחום לצערי, אבל אם תהיה הנחה משמעותית אני מאמין שאני גם אקנה.
Asaf Brietbard פורסם ינואר 7, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 7, 2008 אוקיי, קיבלתי סדרי גודל. ברגע שיהיו מחירים אפרסם אותם בשרשור זה. אם מישהו עושה/עשה סקר ויכול לתת המלצות/ההיפך לגבי מוצרי סאיטק, אשמח לדעת (אני אחד מהרוכשים "הפוטנציאליים" :wink: ).