Nisim Shoval פורסם ינואר 8, 2008 דיווח פורסם ינואר 8, 2008 גם היום אוכל לעלות לפיקוח - כמו שרשמתי פעם קודמת יש לי מיילים לעבור אם לא תהייה תנועה אבל על המיילים ניתן לעבור אחר כך גם. לטייסים שרוצים להקיף - בואו גם כי יש תנועה דלילה בימי חול אז ניתן יהיה לשלב הקפות. אם תהיה תנועת כבדים אז נמצא דרך לסכרן את כולם. בסוף המשמרת נרשום את שמות מצטייני הערב שטסו. אם יש מתנדב מגישה יכול להיות מצוין וימשוך טיסים נוספים. היום היו עננים בלילה ודיי מפחיד ומשעמם במגדל לבד - אז בואו לטוס. אם יש אנשים שחושבים על חברים שרוצים להתחבר כצופים ולראות פיקוח (ניתן לעשות שיתוף במחשב וכך למשוך עוד פקחים וטייסים) כמה שיותר ידלקו על העסק תהיה יותר תנועה. טיפ קטן לצעירים שבחבורה: האנשים שהם יותר עסוקים בחיים (עבודה משפחה) הם האנשים שמוצאים יותר זמן לתחביבים וזמן פנוי - נשמע לא הגיוני אבל :wink: מאוד הגיוני יום טוב לכולם.... :roll:
uvdude פורסם ינואר 8, 2008 דיווח פורסם ינואר 8, 2008 ניסים ההתמדה שלך ראויה לציון. אני רק תוהה מה יותר לא נעים להגיד למשפחה "אני עסוק במיילים" או "אני מפקח על תעבורה וירטואלית" בכל מקרה, אני בא לכמה הקפות
ערן 339 פורסם ינואר 8, 2008 דיווח פורסם ינואר 8, 2008 חבר'ה סוף סוף תנועה הרבה בעקבות אירוע של בריטיש לבחריין, נפלאות היורובוק ניסים מתקתק את כולם כמו תמיד , מקווה שימשך כך ערן.
Idan Traub פורסם ינואר 8, 2008 דיווח פורסם ינואר 8, 2008 חבר'ה סוף סוף תנועה הרבה בעקבות אירוע של בריטיש לבחריין, נפלאות היורובוק ניסים מתקתק את כולם כמו תמיד , מקווה שימשך כך ערן. באמת יופי של פיקוח אני עשיתי המראה משדה דוב ונחיתה בבן גוריון עם הססנה תחת ה4x-itr שנראה למעלה משמאל בתמונה הראשונה ולמרות היותי טיס חדש ברת וקצת איטי הצלחתי להשתלב וגם לעשות לעצמי את השבוע :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ולגמבו המסכן שכימעט פגעתי בו ממש סליחה סליחה לא ראיתי אותתך מעלי מאחורה :cry: :cry: :cry: :cry:
Michael R פורסם ינואר 8, 2008 דיווח פורסם ינואר 8, 2008 עידן למה טסת ברשת? אסור לך לא התחלת אפילו את IFS!! אתה יודע בכלל נדב''ר כמו שצריך ואתה מכיר את הססנה או לקרא דפיות? וכ''ו...
Nisim Shoval פורסם ינואר 8, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 8, 2008 חברה - מה שנקרא report to base היתה תנועה מדהימה היום בערב כמו שאתם רואים בצילומי מסך של ערן. במשמרת של שעתיים היתה תנועה שלא הייתה מביישת שום ארוע אז מה היה לנו היום - כיבוש בריטי - 10 טיסות BAW המריאו לבחריין דרך SALAM2E - טייס ממרוקו AIR MAROC 123 EJH129 - לנחיתה עכשיו לחברה הישראלים: MJB 4X- CEU להקפות 4X-DOV עם ליר גט להקפות 4X- ITR ססנה לנחיתה משדה דוב ELY324A לנחיתה ארקיע 847 להמראה לחייפה 4X-CLL לנחיתה מאילת 4X-EBK לתרגול ILS ELY468 לתרגול גישת ILS 12 4X-SNR נעלם מהמכם בין מסילה למגשימים לסיכום אנחנו בכיוון הנכון יישר כוח ובואו לטוס אם היתה גישה היום אני חושב שגישה היה נהנה בהחלט גם. \:D/
Aviran פורסם ינואר 8, 2008 דיווח פורסם ינואר 8, 2008 חברה - מה שנקרא report to baseהיתה תנועה מדהימה היום בערב כמו שאתם רואים בצילומי מסך של ערן. במשמרת של שעתיים היתה תנועה שלא הייתה מביישת שום ארוע אז מה היה לנו היום - כיבוש בריטי - 10 טיסות BAW המריאו לבחריין דרך SALAM2E - טייס ממרוקו AIR MAROC 123 EJH129 - לנחיתה עכשיו לחברה הישראלים: MJB 4X- CEU להקפות 4X-DOV עם ליר גט להקפות 4X- ITR ססנה לנחיתה משדה דוב ELY324A לנחיתה ארקיע 847 להמראה לחייפה 4X-CLL לנחיתה מאילת 4X-EBK לתרגול ILS ELY468 לתרגול גישת ILS 12 4X-SNR נעלם מהמכם בין מסילה למגשימים לסיכום אנחנו בכיוון הנכון יישר כוח ובואו לטוס אם היתה גישה היום אני חושב שגישה היה נהנה בהחלט גם. \:D/ חח ענק! גדול! איך אמרו חכמים לפני? "אין חדש תחת השמש"
snir_18 פורסם ינואר 8, 2008 דיווח פורסם ינואר 8, 2008 חברה - מה שנקרא report to baseהיתה תנועה מדהימה היום בערב כמו שאתם רואים בצילומי מסך של ערן. במשמרת של שעתיים היתה תנועה שלא הייתה מביישת שום ארוע אז מה היה לנו היום - כיבוש בריטי - 10 טיסות BAW המריאו לבחריין דרך SALAM2E - טייס ממרוקו AIR MAROC 123 EJH129 - לנחיתה עכשיו לחברה הישראלים: MJB 4X- CEU להקפות 4X-DOV עם ליר גט להקפות 4X- ITR ססנה לנחיתה משדה דוב ELY324A לנחיתה ארקיע 847 להמראה לחייפה 4X-CLL לנחיתה מאילת 4X-EBK לתרגול ILS ELY468 לתרגול גישת ILS 12 4X-SNR נעלם מהמכם בין מסילה למגשימים לסיכום אנחנו בכיוון הנכון יישר כוח ובואו לטוס אם היתה גישה היום אני חושב שגישה היה נהנה בהחלט גם. \:D/ חח ענק! גדול! איך אמרו חכמים לפני? "אין חדש תחת השמש" חח אין אני פשוט אף פעם לא מצליח שהסימולטור לא יקרוס אם יש יותר מ3 מטוסים בשדה שאוכל פריימים, זה כנראה יותר מידי למחשב שלי
Aviran פורסם ינואר 8, 2008 דיווח פורסם ינואר 8, 2008 חברה - מה שנקרא report to baseהיתה תנועה מדהימה היום בערב כמו שאתם רואים בצילומי מסך של ערן. במשמרת של שעתיים היתה תנועה שלא הייתה מביישת שום ארוע אז מה היה לנו היום - כיבוש בריטי - 10 טיסות BAW המריאו לבחריין דרך SALAM2E - טייס ממרוקו AIR MAROC 123 EJH129 - לנחיתה עכשיו לחברה הישראלים: MJB 4X- CEU להקפות 4X-DOV עם ליר גט להקפות 4X- ITR ססנה לנחיתה משדה דוב ELY324A לנחיתה ארקיע 847 להמראה לחייפה 4X-CLL לנחיתה מאילת 4X-EBK לתרגול ILS ELY468 לתרגול גישת ILS 12 4X-SNR נעלם מהמכם בין מסילה למגשימים לסיכום אנחנו בכיוון הנכון יישר כוח ובואו לטוס אם היתה גישה היום אני חושב שגישה היה נהנה בהחלט גם. \:D/ חח ענק! גדול! איך אמרו חכמים לפני? "אין חדש תחת השמש" חח אין אני פשוט אף פעם לא מצליח שהסימולטור לא יקרוס אם יש יותר מ3 מטוסים בשדה שאוכל פריימים, זה כנראה יותר מידי למחשב שלי רק למחשב? מה אם לדברים אחרים? :roll: זה למה אני תמיד אומר "כשהאח לא בבית, לוקחים שליטה" :mrgreen:
Eldar Sella פורסם ינואר 8, 2008 דיווח פורסם ינואר 8, 2008 תודה על הפיקוח המצוין ניסים, מ CEU. ומתנצל על הטעות הקטנה בפיינל, זאת השעה
Almog Atar פורסם ינואר 9, 2008 דיווח פורסם ינואר 9, 2008 ניסים כל הכבוד על ההתמדה, כל הכבוד ! ראיתי את ההודעה אחרי שהמראתי מפריז, אם הייתי רואה אותה לפני הייתי מתעכב קצת .
Zeev Bucki פורסם ינואר 9, 2008 דיווח פורסם ינואר 9, 2008 חבר'ה סוף סוף תנועה הרבה בעקבות אירוע של בריטיש לבחריין, נפלאות היורובוק ניסים מתקתק את כולם כמו תמיד , מקווה שימשך כך ערן. באמת יופי של פיקוח אני עשיתי המראה משדה דוב ונחיתה בבן גוריון עם הססנה תחת ה4x-itr שנראה למעלה משמאל בתמונה הראשונה ולמרות היותי טיס חדש ברת וקצת איטי הצלחתי להשתלב וגם לעשות לעצמי את השבוע :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ולגמבו המסכן שכימעט פגעתי בו ממש סליחה סליחה לא ראיתי אותתך מעלי מאחורה :cry: :cry: :cry: :cry: זה אני הייתי עם ה747-400 אז לא נורא גם אני הייתי פעם טייס חדש ועם הססנה עשיתי טעויות בטיסה והתרסקויות בנחיתה.אבל יותר אל תעלה לטיסה לרשת בלי שעברת את ביה"ס IFS ושם כבר תלמד הכל כמו שצריך ואז שתטוס גם תהנה יותר.בקשר לטיסה אתמול אז כך:חשבתי שאני בא לערב שקט של אימון נחיתות ראייה THOUCH AND GO בבן גוריון אבל כבר בחנייה בJ6 מצאתי את עצמי מוקף בבואינגים בריטים אשר חסמו לי את הגישה למסלול.ולאחר ההמראה ניסים לא אישר לי להתחיל באימון אלא רק לאחר שכל הבריטים המריאו ושלח אותי לHOLDING מעל BGN ובהמשך מעל SIRON כאשר הוא למעשה מתפקד כמו APR אז כל הכבוד לניסים שעמד בלחץ. בוקי זאב:4X-MJB